בקשות נא לשרשר כאן...

מילים ל"רק עוד יום" מתוך "עלובי החיים"

למישהו יש את התרגום המלא של השיר (One Day More)? בכל התרגומים שמצאתי יש מילים חסרות... תודה רבה! (או אם למישהו יש את התרגום המלא ואין לו כוח להקליד, יש לי כמה שאלות נקודתיות על מקומות חסרים)

men52

New member
זיהוי של מופע ישן...

ראיתי פעם בטלוויזיה איזה קטע ממופע שהוגדר - מאוד מצליח , משהו בסגנון off-broadway. היה שם בין יתר הקטעים מישהו שמחופש לשטן ומחובר אליו בובה של זין ענק והוא ירד ככה אל הקהל. כמו כן אני זוכר קטע שהעלו מישהי מהקהל לבמה וכמה גברים כאילו ניסו להתחיל איתה לצלילי השיר "if you leave me now" של להקת שיקגו. מישהו מזהה ויודע איך קוראים למופע הזה ?

ס א ט י ן

New member
מונולוג ממשתגעים מאהבה

הי, אני מחפשת את המונולוג של סיגלית עם הטלפון מהמחזמר "משתגעים מאהבה" אם למישהו יש אשמח אם תשלחו לי, תודה! :)

lolilolilolilo

New member
הי! דחוף!

אני צריכה לעשות אודישן עם השיר "כל הזמן חושת עליו"" של סנדי מגריז ולא מוצאת א המילים בשום מקום! האודישן ביום שישי הזה!! help! חוץ מה אי נורא אשמח אם יש למהו כאן את מילים של מקאוויטי מcats

childling

New member
היי חברים, תוכלו לעזור?

מחפשת עבור חברה טובה את התרגום העברי ל"חשוב עליי" של כריסטין, מתוך "פאנטום האופרה". מי מרים את הכפפה?

e f f i e

New member
שלום חברים, זקוקה לעזרתכם

אני מחפשת את התרגום העברי של tomorrow מאנני... אני צריכה את התרגום הכי מוכר ואם אתם יודעים גם מי תרגם אותו תודה לעונים

JC Superstar

New member
עזרה דחופה

אני צריך את המילים לשיר "לחיים" מתוך כנר על הגג... תודה מתן :)

TvMaD

New member
כבר לא

זה היה בסנטרל פארק בתאטרון שייקספיר וירד לפני שבוע איזה כיף לגור במנהטן :)

המילים החסרות

אני בן. יש לי שלוש גרסאות של השיר בעברית, אבל אני לא מצליח להבין באף אחת מהן את המילים המדוייקות: 1. אחרי השורה "הישר כאן לצידי" (של אנז'ולראס) כולם שרים לדעתי: "עכשיו הזמן כי בא היום" (ובמילים שצירפת כתוב "עכשיו הזמן נגמר היום". מה נכון? 2. "כל אדם יהיה"... - נשיא או נסיך? 3. וכן, כן, כשכולם שרים ביחד בסוף. מה לעזאזל ז'אבר שר?! משהו שמתחיל ב"אצטרף עכשיו למרד"... במילים ההן יש עוד המון טעויות. אחרי שאני אסיים לשפץ את התרגום אני מבטיח לפרסם נוסח מעודכן וסופי לטובת הכלל... תודה!

netmaster1

New member
תשובות

1. עכשיו הזמן כי בא היום 2. האמתי שהייתי בטוח עד עכשיו שזה כל אדם יהיה נסיך, אבל קצת עירערת לי את הבטחון.. 3. הצטרף עכשיו למרד, אסתובב לי ביניהם, ואלמד בזאת הדרך מה הם כל סודותיהם. מקווה שעזרתי.

tommy walker

New member
מממ...

יש לי את כל הטקסט המלא בעברית מודפס. עד הערב אני אציץ בו ואשלוף את התשובות.

למעלה