בקשות נא לשרשר כאן...

Hippie Jeannie

New member
You should help more since...

since you were actually IN the show!

רק עוד יום

אלה המילים המעודכנות, עם תיקונים לטעויות שהיו בטקסט שפורסם בפורום. אם למישהו יש תיקונים אני אשמח לשמוע.

shiratel

New member
אחים בדם - האם אי פעם עלה בארץ מתורגם?

ראיתי בלונדון והתאהבתי
אם עלה, מי שיחקו ואם אפשר קצת פרטים?

tommy walker

New member
עלה גם עלה

זה עלה ב-1989 בתאטרון נגה ושיחקו שם שלומית אהרון, מאיר סוויסה ואלון אבוטבול (יש לי את פס הקול אם זה מעניין אותך). בנוסף זה עלה בערך לפני 8 שנים בבית צבי וזה מציג שם עדיין מדי פעם בקאסטים מתחלפים...

celeste

New member
The sound of music

שלום לכולם, אשמח להעזר בכם במציאת תסריט (באנגלית) של המחזמר "צלילי המוסיקה" בגרסא מותאמת לילדים. מצאתי תסריטים של המחזמר אך אני מחפשת גרסא באנגלית פשוטה יותר לילדים. תודה רבה על העזרה

MrHyde1

New member
האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש

את דיסק המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר"? הוא לא נמצא בחנויות כמו טאוור רקורדס. תודה מראש לעונים.

TEENAGER1

New member
למיטב ידיעתי מכרו אותו רק בהצגות עצמן.

אבל אני די בטוחה שנשארו להם עודפים - לפני חודש-חודשיים העלו את המחזמר פעם נוספת במיוחד לרגל פסטיבל התנ"ך, ועמד בחוץ בחור שניסה למכור דיסקים ותוכניות. בקיצור, אולי כדאי להתקשר להבימה או ל"מדיה דיירקט" שהפיקו את הדיסק ולשאול, נראה לי שהם היחידים שיכולים לעזור...

ganit6

New member
דרוש דחוף פלייבקים

שלום לכולם, שבוע הבא אני נבחנת לאנסמבל Broadway ואני צריכה לבצע 2 שירים ממחזות זמר. אם יש למישהו פלייבקים ממחזות זמר זה ממש ממש יעזור לי!!! ושוב, זה ממש דחוף... אני מאוד רוצה לעשות את Life is a cabaret מקברט (כמובן) ויש גם שירים מRent שמוצאים חן בעיניי. אז ההעדפה היא לפלייבקים מהמחזות זמר האלו, אבל כל דבר יתקבל בשמחה!!

גדימ

New member
יוסף וכתונת הפסים גרסה ישנה

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש את השירים (אודיו או וידיאו) של הגרסה הישנה של המחזמר יוסף וכתונת הפסים (הגרסה עם חוה אלברשטיין מ-1993). האם למישהו יש את זה או יודע כיצד ניתן להשיג זאת. בתודה מראש גלעד

למעלה