בקשר לאירועים של היום- נקודה למחשבה

nushit1

New member
בקשר לאירועים של היום- נקודה למחשבה

שלום היום התרחש אירוע קשה מאד בו נפצעו חיילים ועוד 2 חיילים נהרגו בנוסף נחטף חייל. אבל אנחנו ממשיכים כרגיל ... הזדעזתי מעצם העובדה שבאולפן גלגל"צ לאף אחד זה לא הזיז... הכוונה כל השירים שמחים , מצעדים הכל כרגיל ... ואני חושבת לעצמי הרי זה ערוץ שידור לחיילים ואתם לא מתייחסים לאירועי היום כלל ? לא מגיבים בשירים עצובים יותר או באיזו שהיא שיחה עם חיילי היחידה? אני לא מצפה שיעשו עכשיו יום אבל לאומי אבל אזושהי התייחסות קלה לא הייתה מזיקה בייחוד שמדובר בערוץ שידור שרובו מיועד לחיילים . כן אז אפשר לבטל את המצעד ולשים במקומו שעתיים של שירים שקטים יותר לזכר החיילים שנפלו... כדי לפחות לכבד מעט את הלוחמים ובני משפחותיהם - נקודה למחשבה.

limors2

Active member
אם להיות קטנוניים, זה לא מצעד../images/Emo54.gif

אני די מסכימה איתך. כמה שאני אוהבת גלגלצ והכל, זה היה לי ממש קשה לשמוע שחוץ מההתייחסות וההערות של השדרנים הם משדרים מוזיקה כרגיל
אז כן- צריך לנסות להמשיך כרגיל. אבל סינגלס זה לא ממש מתאים
פעם ראשונה שאני נגד שידור סינגלס. האם שפיותי אובדת לי?

yhaa hi

New member
לא בא לי סינגלס...../images/Emo4.gif

חשבתי שלא יהיה כי זה לא מתאים לדעתי היום...

limors2

Active member
חשבתי על זה באיחור../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

מרשים לי למחוק תשרשור?...

מרקס

New member
אני מסכימה איתכם

הם היו מאזינים קבועים של התכנית. לא לעניין אבל.. זו לא ממש החלטה שלי.

ShukyD

New member
לא מסכים

בטח שכואב לי שנהרגו חיילים אבל זה לא אומר שכל העולם צריך להעצר... זה כמו שמישהו יגיד לי ביום השואה לא לשמוע שאקירה שאקירה נכון זו השוואה מוגזמת, אבל עדיין. אם תרצי \ תרגישי צורך לכבד את זכרם, שירים שמחים וקופצניים לא יפריעו לך ואם לא תרצי, אז בטח ששירים עצובים לא יגרמו לך. ההתעסקות האובססיבית הזאת של מה רואים מבחוץ, איך בוחנים את ההתנהגות שלנו, היא כל כך מפגרת.. אסור לי לצחוק כשנהרגים חיילים? זה אומר שאני צוחק עליהם? לא זה אומר שאני לא מכבד את זכרם? לא! אבל גם לצחוק זה חלק מהחיים ואני לא אפסיק לצחוק או לשמוע מוזיקה מסויימת כל פעם כשקורה משהו נורא, צריך להמשיך הלאה, אף אחד לא אומר שלהמשיך הלאה פירושו להתעלם ממה שקרה.

limors2

Active member
זה יותר משכל העולם יעצר../images/Emo54.gif

זאת תחנה צבאית. שהמטרה העיקרית שלה זה לעשות טוב לחיילים. ולנו בדרך, אבל לחיילים. חייל נחטף והם משדרים מוזיקה כרגיל. וסינגלס. אתה לא ממש מכיר אותי, אבל אני די בנאדם חסר רגישות לחלוטין. אבל ההחלטה שלהם לשדר מוזיקה כרגיל ככ כואבת לי. וגם גישה של אנשים כמו שלך. החיילים האלה נהרגים ונחטפים כדי שאתה ואני וכולנו נוכל לישון בשקט ולחיות כרגיל...

ShukyD

New member
בסדר אני מבין

ולא אמרתי שהם נהרגים למטרה אחרת אבל אם נשים להם מוזיקה עצובה זה יגרום להם להרגיש יותר טוב כשהם נהרגים? את אומרת כאילו "החיילים האלה נהרגים כדי שאני ואתה נוכל לישון בלילה - אז לפחות נשים להם מוזיקה עצובה" אני מכבד את זכרם, לרגע לא זילזלתי אני מעריך כל שניה שהם על מדים ושומרים עליי ועליך ועל כולנו אבל זה לא אומר שאני אעצור את החיים כל פעם כשקורה משהו.. ואני לא חושב שזה חוסר רגישות, אני בסך הכל מסתכל מעבר לכל הצער והכאב.

limors2

Active member
זה לא להרגיש יותר טוב

יש משהו מוזר בלשדר תתוכנית הכי.. תקראו לה איך שבא לכם. את סינגלס, כרגיל, עם שירים שאני רגילה לצרוח אותם בהתלהבות כל פעם שאני שומעת אותם ביום כזה. אחרי מקרה כזה. בתחנה הספציפית הזאת. לא חסרים שירים יפים שאפשר לשדר כדי לשמח את החיילים איתם. זה פשוט לא מסתדר לי.

nushit1

New member
שים לב

שים לב שציינתי במפורש שהכוונה שלי לא הייתה להפוך את זה ליום אבל לאומי ואם אתה מרגיש שאתה רוצה לצחוק/להנות או לעשות כל דבר היום אז זו זכותך המלאה ולהיפך החיים ממשיכים וכו'. אבל לדעתי בשל היותו ערוץ שידור שנוגע מאד לחיילים היה צורך לתת אזושהי התחייסות לנושא ובמקום זה הכל היה כרגיל וזה מה שכואב .

ShukyD

New member
מצד אחד גלגלצ בתור תחנה

שנוגעת מאוד לחיילים מצד שני תחנה שהיא חלק מהצבא הישראלי והחברה הישראלית ועניין של שיגרה ממשיכים הלאה לא אמרתי שזה טוב אבל מצטער, אין לי חיבור לאובר-רגישות הזאת שאומרת לאנשים שצריך להפסיק הכל ולהכנס למתכונת פיגוע רב נפגעים. אני לא חושב שזה יתרום איפשהו להזדהות אני לא חושב שזה יגרום לך יותר להבין ויותר להעריך ויותר לכבד כל אחד והתחושה הפנימית שלו בינתיים אני מאמין שהרוב שמקשיבים לגלגלצ הם בכלל לא חיילים ואולי לשם מכוונת הנקודה וגם לעשות קצת שמח לאותם חיילים אחרי שהם התבאסו מהבוקר.. נכון זה יכול להיות מפגר אבל אני באופן אישי פעם אחרי כל פיגוע הייתי ישר מחפש עם מי לצחוק ואת הדברים המצחיקים כי זה סוג של התמודדות

למעלה