בקשר לאירועים של היום- נקודה למחשבה

ShukyD

New member
יופי

נורא ענייני וממצה אמרתי פעם, לא כרגע.. נתתי דוגמא.

ShukyD

New member
בסיידר

לא נורא אני אחזור לפה כשיהיה קצת יותר רגוע

RenanaD

New member
זה מאוד טבעי ../images/Emo131.gif

כשמשחקים תופסת עם ילד קטן ורודפים אחריו, איך הוא מגיב? הוא צורח וצוחק בו זמנית. צורח - בגלל שהוא פוחד שיתפסו אותו, צוחק - מאותה סיבה בדיוק - הפחד (וגם כי הוא נהנה מהמשחק, כמובן). צחוק הוא דרך מאוד טבעית להתמודד, גם בבגרות - לאנשים מסוימים. הומור, בדיחות שחורות, כל אחד והאהבות שלו. אבל צריך לזכור שאנחנו חיים בחברה פלורליסטית ושעלינו להתחשב בכל הסובבים אותנו...

ShukyD

New member
אבל רוצים שאני אתחשב באחרים

ככה גם צריך להתחשב בי אני לא באתי ותקפתי אף אחד פשוט לדעתי לא צריך קיצוני לפה ולא לפה

RenanaD

New member
"אבל צריך לזכור שאנחנו חיים ../images/Emo131.gif

בחברה פלורליסטית ושעלינו להתחשב בכל הסובבים אותנו". במשפט הזה התכוונתי לשני הצדדים.

CoolBarkLand

New member
../images/Emo4.gif

המטרה בשינוי לוחות משדרים היא לא לגרום לאובר-רגישות או לומר לאנשים שצריך להפסיק הכל בגלל האסון. המטרה של השינוי בלוחות היא במתן כבוד בסיסי וממלכתי לנפגעים, זתומרת שלא תהיה הרגשה שהמדינה המשיכה בחייה באין מפריע [מה שממילא קורה...החיים לא יכולים להעצר לחלוטין כמובן] בזמן שמשפחות ההרוגים אבלות, משפחתו של הנחטף חרדה וכל צה"ל על הרגליים. זה לא שרוצים להכניס את כל האזרחים לדיכאון, זה משהו שנעשה מפני שזה הדבר הנכון לעשות, בלי שום קשר להתאבלות האינדיווידואלית של כל אחד.

Euterpe

New member
הדעה שלי חצויה בקשר לזה...

מצד אחד יש צדק בדבריך ומצד שני- זה קרה בבוקר, נתנו לזה התייחסות לא קטנה, זה עצוב ואני גם נורא עצובה מזה עכשיו אבל אי אפשר לעצור... לא ישימו עכשיו פרסומות עצובות או שידורים עצובים בערוץ 2 בגלל שלצערי הרב מאד מאד דברים כאלה לא חדשים [הטרור הזה
] אני לא יודעת. אולי את סינגלס היה צריך לבטל ולשים שירים אחרים אבל לא היה צריך לשנות את השירים בכל היום.

McCriminal

New member
שלפחות יבטלו את הקצה

בלי קשר לדעתי על הקצה, היום זה לא ראוי. לא יודע מה היה הטעם לשדר את סינגלס, אבל כרגע לדעתי צריך לבטל את הקצה ולשים שירים שקטים לתוך הלילה לפחות....

Euterpe

New member
הנה הדר דיברה על זה הרגע.

ויש משהו בדבריה... אבל עכשיו עשיתם לי יסורי מצפון שאני מקשיבה לסינגלס. וזה לא שאני לא כאובה, וזה לא שאני לא עצובה וזה לא שלא אמרתי תהילים לפני שניה אבל מוזיקה היא החיים שלי, סורי.

a b u y a

New member
../images/Emo45.gif

כשיוסי בנאי נפטר, שהוא איש תרבות, שינו את לוח השידורים בגלגלצ לכבודו. אז נכון שהחייל לא נפטר, ונכון שהוא לא יוצר תרבותי במשך שנים, אבל גם לו מגיע כבוד, בייחוד כשמדובר בחייל שנלחם בשבילנו ולמען השקט שלנו. גם לו מגיע שנרחוש לו כבוד! מה גם שגלגלצ זו תחנה לחיילים, ולא לאנשי תרבות...

a b u y a

New member
נכון../images/Emo70.gif

כאן בדיוק הבעיה! אני דיברתי בהנחה שאנו מדברים על החייל החטוף...

motior

Member
אורח בפורום

(הגעתי מהעמוד הראשי) ואני מסכים. נראה לי שהאינתיפדה האחרונה הפכה את כולנו לאדישים יותר למוות. לפני 10 שנים ביום שבו נהרגו חיילים (בלבנון לרוב...) גלגל"צ היו עוברים לשדר רק מוזיקה שקטה. כיום, נדרש אסון ענק (שלא נדע) כדי שנתייחס אליו. הגיע הזמן שנחזור לכבד את ההרוגים גם אם הם "רק" בודדים

ת'כלס, אתה צודק.../images/Emo19.gif

פשוט שבאמת, זה כבר לא מזיז לנו מספיק! ואני כועס על עצמי שזה ככה... אבל מה לעשות? הרגלים.. חרא.

כי זה לא קשה מדי!../images/Emo19.gif

נניח שזה ערבי ממזרח ירושלים. הוא לוקח טרמפיסט מהגבעה הצרפתית. וזהו. ישר לשכם. רק צריך שהוא לא יראה ערבי מדי. ויש כאלה..

למעלה