בקשר לאסיילום..

Darakan

New member
אז מסקנה

הוא מתקלט מטאל גרוע. וגם שם מאדווין... אז בכלל

danihell7734

New member
אפילו מטאליקה(שנות השמונים)הוא לא

שם,ויש להם שניים שלושה לפוגואים

חולוני

New member
שניים שלושה לפוגואים?

שמעת על האלבום Kill 'Em All? כל האלבום הזה זה רק שירים שנותנים בראש לפוגואים..וזה גם אלבום הת'ראש הראשון.. אז הייתי אומר שיש להם "קצת" יותר מ"שניים שלושה" שירים לפוגואים.. הבעיה היא שבמסיבות הפריקים בדר"כ 2 השירים היחידים ששמים זה "מאסטר" ו-"אנטר סאנדמן", ובמקרים נדירים גם Wherever I May Roam..

danihell7734

New member
שניים שלושה, התכוונתי שיש להם מספיק

חומר לפוגואים ותאמין לי,זה גם מעצבן ששמים רק שניים שלושה שירים, ואפילו לא שמעתי פעם אחת באף מועדון את סיק אנד דיסטרוי לדוגמא,או את דה פור הורסמן(סלח לי על העִברות) וגם האלבום עם קריפינג דת', שכחתי את שמו הקיצר אתה צודק בהחלט יש בעיה בנוגע להשמעת שירים של מטאליקה

Mrs Hetfield

New member
נראה לי שיש טעות בידכם..

ברחבות מטאל אף פעם לא שמים enter sandman אלא רק בשברולט.. master of puppets שמעתי לפעמים ברחבות מטאל אבל creeping death ! או!! חרשו על נשמתו במיוחד באזימוט (הליין שהיה לפני האסיילום) ובאמת יש המון שירים של מטאליקה שמתעלמים מהם והם יכולים לדפוק ת'ראש במועדונים: כל קיל 'אמ אול כל רייד וחלק נכבד ממאסטר

Mrs Hetfield

New member
ג'סטיס?

ג'סטיס לא כל כך מתאים לריקודים אני חושבת... חוץ מ harvester of sorrow אני חושבת... את רואה את עצמך רוקדת לצלילי בלאקאנדד או ג'סטיס? או דיירס איב? בעצם יש אולי shorter strow

למעלה