בקשר לאפקט הפרפר

ELIKO1897

New member
בקשר לאפקט הפרפר

מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שני הגירסאות של הסרט? כאילו לספר מה קרה בכל אחד מה השינוי

אפקט הפרפר../images/Emo58.gif בפנים

בגרסה הקולנועית הרגילה, אוון חוזר לזמן בו הכיר את החברה שלו כשהם היו ילדים ואז הוא מבריח אותה ממנו כדי שהם לא ייהפכו לחברים ובגרסת הבמאי, הגרסה השנייה, הוא חוזר לזמן בו היה ברחם אימו והוא חונק עצמו למוות כדי שלא ייולד.

ראית את הסרט?../images/Emo58.gif

כי כל הרעיון בסרט מבוסס על זה שיש לו יכולת לחזור לאירועים שקרו לו בעבר ולשנות את העתיד

ELIKO1897

New member
לא לזה היתכוונתי

אלא מה הוא ראה או קרא שהוא חזר לשם

ELIKO1897

New member
אמממ

לא הבנתי אבל הוא כתב ביומן שלו שהוא נולד? עדיף לי לראות את הגירסא הזאת וזהו חח

odysee

New member
גרסת הבמאי נשמעת דפוקה קצת לא?

כי כל הקטע שהוא חוזר בזמן זה שהוא קורא קטע מהזמן שוא רוצה לחזור אליו ואז זה קורה, אז איך יכול להיות שהוא חזר לרחם של אמא שלו? כאילו הוא עוד לא התחיל לכתוב את היומן שלו שם..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif גמאני לא מתה על הרעיון ../images/Emo31.gif

של גרסת הבמאי. אמנם לא ראיתי, אבל הוא לא ממש נשמע לי :-\
פשוט אין על הסוף של הסרט, כאשר הוא הולך ברחוב אחרי כמה שנים, ואז רואה אותה והם מסתכלים אחד על השני בצורה מוזרה. עדיין יש לי צמרמורת כשאני חושבת על הקטע
עם השיר המדהים של אואזיס ברקע

Hila87

New member
אוי אוי!

אני מתה על השיר הזה! אוף.. הקטע של הסוף צבט לי בלב.... והשיר הזה בכלל מתאים oasis- Stop crying your heart out פשוט מדהים השיר הזה!

dk171

New member
חחח רק שתדעו

שמתי שרשמו פה תשאלה על הסרט ישר אני נזכר בסיפור מסגרת הזה שהוא רושם תיומן כשהוא מתחבא ובסצנה האחרונה שהם עוברים במקרה ברחוב אחד ליד השני ויש תשיר הזה כמו שכבר כתבו גם לי היתה צמרמורת קטנה!

dk171

New member
על אחד שסובל מבעית זכרון כמו אבא

שלו והוא מצא דרך להזכר בדברים,כמו אבא שלו. מפחד להמשיך לרשום כדי לא להרוס תסרט... אם את מעונינת בעוד פרטים תידעי אותי
אחלה סרט מענין מאוד שווה צפיה\הורדה\השכרה

dk171

New member
../images/Emo58.gif ענק מטורף!! כל הרעיון..

שלא תגידו לא הזהרתי ספוילררררר!!!
מי שרוצה עוד להנות מהסרט מתבקש בכל לשון של בקשה לא לקרוא
אז כמו שכבר רשמתי הוא סובל מבעית זכרון אז הוא הלך למן אבחון כזה והמליצו לו לרשום יומן... בקיצור שהוא מתבגר הוא מגלה שאם הוא מתרכז בקריאה הוא מצליח לחזור בזמן לאחור לאותו מקרה שהוא רשם עליו. יש למשל איזה קטע שהחבר שלו מניח חזיז באיזה תיבת דואר ובדיוק נגשת אשה עם תינוק עליה לבדוק אם יש דואר בל מקרה הוא חוטף בלק אאוט ובקריאה ביומן הוא חוזר לאירוע ורואה בדיוק מה קרה... ואז מחליט להשמיד מבעוד מועד את החזיז.. ואז במקום שהאישה תהרג הוא פוגע למשל במשהו אחר.. פעם בחבר אחד פעם בחבר אחר.. פעם באמא שלו ובעצמו.. כלל שממשיכים לצפות מבינים לאיזה בעיה נקלע הבחור (בדיוק כמו אבא שלו נראה לי). שווה שווה שווה! מענין ביותר! מקווה שלא הרסתי לך אבל זה מה בקשת

dk171

New member
../images/Emo58.gif שכחתי לרשום

שברור שמתי שהוא משנה את העבר אז כאילו גם ההוה משתנה והעתיד... וכל פעם אחרי כל שינוי הוא רואה את כל אחד מהחברים שלו לאן הוא הגיע אחד למשל היה עברין כזה והוא השתפר ונהיה בקולג.. פעם אחרת שהוא משנה הוא במעצר... בקיצור לא חסר ענין

נצל"ש: RED EYE

הסרט החדש של ווס קרייבן ללא קווין ויליאמסון, נראה אם זה יעלה על הכשלון של "הקללה" או שיקמבאק את קרייבן...

למעלה