בקשר לאפקט הפרפר

uriya1

New member
שני הסופים גרועים ../images/Emo4.gif [../images/Emo58.gif]

את זה של גירסת הבמאי לא ראיתי, אבל רק מהתאור שלו זה נשמע מטופש. בכלל, איך מצלמים אותו חונק את עצמו ברחם? די משונה, לא תסכימו? והסוף של הגירסה הראשונית - אכן יפה, אבל לא ברור איך בזה שהוא לא מכיר את איימי [ככה קוראים לה, לא?] הוא גורם לכך שהמשפחה שלה תהיה נורמלית. זה לא אמור למנוע מאבא שלה להיות פדופיל ומאחיה להיות סאדיסט. זה פשוט גורם לה להכיר אותו, ותו לא. או שהוא זה שגרם לכל המשפחה להדפק בצורה כזו? אבל איך? *מבולבל*

dk171

New member
גם אני לא ראיתי את גרסאת הבמאי..

דווקא בגלל זה נשמע מענין איך הוא חזר לאחור בזמן... איך הוא בדיוק הצליח להתאבד... ובקשר לסוף הרגיל - לא שבתי על זה.. אבל יש מצב שעכשיו בגלל שהם לא מכירים אז על ה*** שלו ושאבא שלה יהיה פדופיל והאח סאדיסט

מצחיקים שניכם...

הרי התשובה לזה נמצאת בסרט... הסיבה שהיא נשארה לגור עם אבא שלה הייתה בגלל שהיא פגשה את הדמות שאשטון משחק (יו, אני ממש גרועה בשמות), היא מספרת לו את זה באיזה שהוא שלב בסרט (יו, אני כבר ממש לא זוכרת שום דבר מהסרט). ברגע שהוא גרם לזה שהם לא נפגשו, הבחורה הלכה לגור עם אמא שלה כשההורים שלהם נפרדו, ולכן לא נאלצה לסבול מהאבא הפדופיל וכו'.

dk171

New member
חחח דוגרי...

ראיתי תסרט מזמן תודה על שהזכרת לי

uriya1

New member
זה יכול להיות הסבר מצויין, ../images/Emo58.gif

אבל הבזקי-הזמן שיש לאשטון [שכחתי את שם הדמות בסרט] אחרי שהוא משנה את העתיד בפעם האחרונה הם כל מיני אירועים בהם אביה ואחיה של איימי כן מככבים, אז כנראה שהיא כן רואה אותם גם לאחר שאשטון לא פוגש אותה.

dk171

New member
אם ככה..

אז איך באמת זה הגיוני..? איך אתה מסביר את זה?

uriya1

New member
ניתן רק לשער.

כנראה שthe devil צודק - עצם מעורבותו של אוון בחייהם גרמה לאבא להיות פדופיל ולבן סאדיסט.

uriya1

New member
../images/Emo58.gif מעלי ../images/Emo122.gif

בעצם, כל השרשור הזה הוא ספוילר אחד גדול

זה כל הרעיון בתיאוריית הכאוס|ספוילר

כמו שצויין בתחילת הסרט, לפי תיאוריית הכאוס, משק כנפיו של פרפר בלוס אנג'לס יכול לגרום להוריקן בהונג קונג. מספיק שאוון (זה שם הדמות) רק היה צריך למנוע את ההיכרות שלו עם קיילי כדי לשנות את כל העתיד שלה. רק מעצם העובדה שהוא לא היה מעורב בחיים שלה גרם לאביה ולאחיה להיות נורמלים. ככה הוא גדל יחד עם החבר שלו קני וקיילי גדלה בבית אמה ואבא שלה לא נהפך לשיכור פדופיל וככה כולם חיים באושר עד עצם היום הזה...

IkMfNiY

New member
איך אנשים יודעים על גרסת הבמאי?

ראיתי את הדי וי די אבל לא ראיתי בתוספות את גרסת הבמאי. אז איך אנשים יודעים עליה? יעל

למעלה