בקשר לבורג' אל ערב (הגורד שחקים גבוה בעולם)

alen p

New member
לא בוגר? למה אמרתי משהו רע?

הבחור מתלהב מדובאי אז למה לא להגשים ת'חלום?

aniuzbek

New member
הצעת לעבור לשם ולא לטייל.

אני היית מת לטייל שם איזה סופ"ש. חלום חיי ובלי ציניות. אצלך זה נשמע אחרת. סורי אם פירשתי לא נכון.

עגייב

New member
אם אמצא עבודה שם אז בכיף

מה יש כאן שאין שם? אני אעבור לגור שם ולעבוד שם ואבוא לישראל פעם בשנה לראות אם השוכרים בבית שלי שומרים על הבית טוב

aniuzbek

New member
חכה עם זה. קודם רצוי קשרי שלום ואולי אז...

זה עדיין מסוכן בטירוף. זה לא שלא ידעת שקשרי הטרור עדיין נחתמים במדינה. ראשי כל מיני ארגונים וקבוצות ערביות נפגשים שם. חלק בשביל דברים טובים אבל חלק ממש לא ידידותיים לישראל. או שיש לך אזרחות זרה, או שאולי לא תחזור הביתה לארוחת שבת. חכה קצת, ונסע יחדיו.

ILoveNadav

New member
הם לא שטים דרך האוקיינוס השקט?..

חוץ מזה שדובאי בקרוב תתמוטט.. זה רק עניין של זמן לפי הערכתי.. זה פשוט טוב מדי מה שקורה שם, בדיוק כמו הסיפור עם הטיטאניק. :)

Sephiroth

Member
טלויזיה זה משהו אחד ומציאות זה דבר שונה

אם היית שופט את ישראל לפי איך שהיא מוצגת בטלויזיה, הרי שכל יום ילדי ישרא ליורדים לשכונה ומשחקים ב-kill the arab, ואז עולים על אוטובוס ומתפוצצים להנאתם. דובאי היא דיסינלנד אחד גדול, והיא לא עיר במלוא מובן המילה - ואלו עדויות מאנשים שביקרו שם. זה נחמד ליום או יומיים, אבל אח"כ זה מתחיל לצ'עמם.

עגייב

New member
נו באמת..

אם אתה רגיל לגור במקום מסויים ולסגנון חיים מסויים, גם אם תלך ללאס ווגאס אחרי שבוע מתחיל לצ'עמם...לא לפי הטעם האישי שלך מודדים את איכות המקום וגם לא לפי העטם האישי של חברים שלך, אלא לפי נתוני אמת, ותוכנית כמו 60 דקות לא עושה כתבה על נתוני שקר...אבל אם ימצא חן בעיניך זה כבר מאוד אינדבדוואלי...כמו למשל ערבי מכפר מסויים שעובר ללמוד בת''א או בירושליים, הוא יעדיף לחזור כשיסיים תואר לעבוד בכפר ולגור בכפר, כי ככה הוא אוהב..אתה יכול לשכנע אותו שבת''א יותר כיף כי יש יותר מועדונים ויותר הומואים ברחוב ויותר צבעים? לא..

AdonAsda

New member
אני מוכן להתערב איתך שאם אותו מגדל בדיוק

היה נבנה בישראל היית אומר שהוא המגדל היפה בעולם.

למעלה