בקשר לביטחון עצמי

EastGirl83

New member
אני לא יודעת מה איתך...

אבל אני לא ממהרת להתגרש

musicpck

New member
חחח אני OLD SCHOOL

נשוי באושר יותר מ 13 שנים ביחד כבר כמעט 20 שנה + ילד נהדר ואחד בדרך

sapirr8

New member
היי

יצא לי לקרוא ככה את כל השתלשלות האירועים, גם אני חולת לופוס היו לי 2 קשרים רציינים בחיים ואף אחד מבני הזוג שלי לא ידע על קיומה של המחלה כי באמת שלמזלי היא נשארה רדומה.. עכשיו בדיוק נכנסתי לקשר חדש ועומדת בפניי ההתלבטות הזאת האם לספר או לא לספר על המחלה, מצד אחד אני שונאת שמתייגים אנשים,ומשהו כמו המחלה הזאת כמו הלופוס זה לא משהו קטן,זה חתיכת תיק להפיל על בנאדם שרק התחלתי קשר איתו ובאמת הסיבה שעד היום לא סיפרתי הייתה שפחדתי שהם יברחו שלא ירצו להכניס את עצמם לתוך זה,כי אני יודעת שאם והייתי בריאה והייתי נתקלת במצב כזה רוב הסיכויים שלא הייתי נכנסת לזה עם כמה שקשה לי לומר זאת....אבל מצד שני אני יודעת שזה יכול להביא לתוצאות הרסניות... כי אני כבר לא ילדה ויש מצב שהקשר הזה יהיה קשר לכל החיים ואין באפשרותי להסתיר מידע כזה מבן הזוג שלי.... בקיצור אני ממש לא יודעת מה לעשות :/

gaia20

New member
מסכימה עם falson וגם -

אם כבר את מנסה להעמיד את עצמך בצד השני ולחשוב על כך שלא היית נכנסת לקשר, תחשבי על כך שאת עדין בצד השני ובן הזוג שלך מיידע אותך בנושא כזה לאחר תקופה ארוכה שבה החליט להעלים ממך את המידע הזה אני חושבת שאת דווקא כן יודעת מה את צריכה לעשות
ואני בטוחה שאת תעשי את זה בצורה הכי טובה שאת יכולה ומה שיהיה, יהיה.... בהצלחה ואת כמובן מוזמנת להישאר ולהמשיך לשתף אותנו.

ל3

New member
אני עדין מאושפזת

רק קיבלתי חופש עד מחר בערב להיות בבית. כפי שרשמתי, זה תהליך ואני מאמינה שכל עוד את עובדת על זה ( וזו עבודה עצמית קשה מניסיון) השינוי ילך ויהיה משמעותי יותר ויותר- מאמינה בך!

למעלה