בקשר לבנות 15 בהריון אמרתי לכם!

בקשר לבנות 15 בהריון אמרתי לכם!

הנה מישהי בהריון שפירסמה את זה בפורום קבלו קישור ושלא תגידו לי אחר כך שילדה בת 15 לא תפרסם את זה בפורום! *אופס*

אווץ'

מסכנה.. אם זה אמיתי אז אני באמת מרחמת על אותה ילדה.. אני מאוד מקווה שזאת סתם מתחזה שמשעמם לה..

מיכל999

New member
איזה חוסר רגישות

נכון שהיא מטומטמת שהיא לא השתמשה בקונדום, אבל להגיד שזאת בעיה שלה זה סתם להיות מניאק

ני3ן

New member
כן. זה אמיתי.

אבל יש לי טעות.. אני מקורקעת ל-4 שבועות. לא ל-4 חודשים.. בבקשה תעזרו לי! מה לעשות??

תראי, זו בחירה שלך

אבל, והוא גדול, אם את לא רוצה את הילד הזה את חייבת ללכת לרופא ולעשות הפלה. כדי לעשות את זה את צריכה ליידע את ההורים שלך כי בגלל שאת קטינה צריך אישור של אפוטרופס. ובכל מקרה, לדעתי את חייבת לדבר עם ההורים שלך(סביר להניח שהם יזעמו, אבל זה יעבור להם), כי את חייבת את התמיכה שלהם.

אז זהו שאת לא חייבת לדבר עם ההורים

קודם כל את יכולה להתקשר ליועצת של בית הספר ואם לא יש מלאאאאאאאאאאאא יועצים איי שם במספרי טלפון את מתקשרת ולא חייבת להזדהות הם יעזרו לך ואחותי הפלה - עכשיו ! לא מעניין אותי את אומרת לאמא שאת הולכת לחברה לכמה ימים (דפקת את זה בפעם הקודמת מה לעשות אבל ילדהההההההה את רק ילדה תצאי מזה) יודעת מה הכי טוב בעצם לפנות להורים אבל אם את לא יכול אז איכשהו תעבדי עליהם וצאי מהבית זה לא יעלה לך כסף והם לא חייבים לדעת ...!! את יכולה לגשת גם לרופאת משפחה היא מחוייבת לסודיות בלה בלה חפרתי ה-פ-ל-ה מתוקה!

kundason2003

New member
או קיי...

כבר נתקלתי במקרה דומה... דבר ראשון, את יכולה כמובן לעשות הפלה במהירות, לאחר גמר הקרקוע... דבר שני, את ממש חייבת לספר לחבר שלך. זה ממש חובה! תאמיני לי! הוא יכול לקנות לך גלולת היום שאחרי, ולתת לך אותה... אם את מאיזור כ"ס, אני יכול להכיר לך רופא שיעשה לך הפלה בלי לערב את ההורים... זה יקח לי טיפ טיפה זמן (באמת טיפ טיפה) ואני אמצא אותו. שבי עם חבר שלך, ותדברו על זה. זה ממש מאסט... אה, ושכחתי את הדבר הכי חשוב!!! קבלי
ואל תאבדי את החיוך! בסוף זה יסתדר... ד"א, תתחילי לאסוף כספים, כי הפלה זה לא זול (2500 שקל בערך... ככה אני שמעתי...) בהצלחה!

peace a love

New member
מקוה לעזור......

תשמעי לנזוף בך עכשיו על זה שלא השתמשתם בהגנה אני לא חושב שזה יעזור ואני חושב שעשו לך את זה מספיק אז מה שאני כן יכול לעשות זה להעמיד את עצמי במקומך ולהגיד לך מה אני חושב שהייתי עושה. את בת חמש עשרה, להביא ילד לעולם בגילך זה ממש מכה, זה דופק לך את החיים ולחבר שלך וכמובן והכי הרבה - לילד. לכן, את חייבת ללכת ולעשות הפלה וכמה שיותר מוקדם. שמעתי שלקטינות עושים בחינם או משהו כזה, אני לא בטוח, כדאי שתבררי. תיוועצי גם עם ההורים שלך, אני לא חושב שזה יהיה כזה נורא, תבקשי מהם שיעזרו לך ולא יחשבו רק איך למרר את החיים שלך כעונש כי את מספיק בצרה גם כך. מקווה שעזרתי.

ני3ן

New member
../images/Emo13.gif

וואו! חבר'ה! עזרתם לי כ"כ!!! לא היה לי מושג בכל הקטע הזה של ההפלה!
פ'כל מקרה, דיברתי עם אמא.
כן, כן. ממש ככה- דיברתי עם אמא! היא לא כעסה בכלל!!!!!!
להיפך! היא סיפרה לי שגם היא היתה בסיטואציה דומה בגילי. היא אמרה לי לעשות עוד בדיקה, כדי להיות בטוחים, ואז היא תבוא איתי לעשות הפלה. בקיצור- תחזיקו לי אצבעות- אני הולכת ע-כ-ש-י-ו לעשות בדיקה נוספת!
צ'או צ'או.

ני3ן

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וואו! זה הולך להישמע לכם מומצא לאלללללה אבל.. אני לא בהריון!!!!!!!

למעלה