בקשר לבנות 15 בהריון אמרתי לכם!

../images/Emo12.gif האמהות של היום

מה קרה פה כרגע?! אני היחידה שאמא שלה הייתה מדביקה אותה לקיר עם הסטירה של "אמא אני לא בתולה" אחרי שהיא אפילו לא יודעת על קיומו של חבר שלי טוב נו חח סתם בהצלחה בובה ופעם הבאה לזכור לא להסחף *בטעות אנשים מתים* (כמו מה שאת הולכת להרוג בבטן שלך)..

kundason2003

New member
יופי!

עושה רושם שהכל מסתדר על הצד הטוב ביותר! כל הכבוד על האומץ!

הדרומית

New member
נשמע לי מופרך משהו../images/Emo80.gif

שום בדיקת הריון שבעולם לא יכולה להעיד שהיא בהריון יום לאחר הפריית הביצית.

Grace

New member
תראי אני יודעת שיש בדיקה

שיכולה לתת לך תוצאה מדוייקת ביום הראשון של האיחור במחזור. יותר מדוייק מזה אין. מה גם שלפעמים בגיל הזה - אי אפשר להסתמך רק על בדיקת הריון, צריך גם בדיקת דם. לפעמיםזה גם מה שנקרא, FALSE POSITIVE

הדרומית

New member
הא...../images/Emo80.gif

ואם הבדיקה כל כך מדוייקת בגלל זה היא באה דקה אחריי והכריזה שהיא לא בהריון...?

הדרומית

New member
תיקון טעות../images/Emo80.gif

התוצאה המדוייקת ניתנת ביום הראשון של האיחור במחזור לא יום לאחר הפריית הביצית. יש הבדל ענק בין השניים. היא לא אמרה שאיחר לה המחזור. היא אמרה שהיא פחדה בגלל שהם לא השתמשו באמצעי מניעה והם נסחפו...

shualpower

New member
זיון מוח!

על ההתחלה זה היה נראה לי זיון מוח, אבל לא רציתי לבגיד את זה כי אולי זה אמיתי וחבל לפגוע בה אם היא במצב כזה באמת. אבל תקראו את ההודעה המקורית שלה ותראו שהיא כותבת שהן היו ערומים בבית שלו ואז היא מספרת איך הוא הפשיט אותה. ונו באמת.. מקורקעת ל4 חודשים ואז היא דיברה עם אמא שלה והכל הסתדר? למה היא קרקעה אותך? כי היא גילתה מה שהיה.. ונו באמת.. אפילו לא היית יכולה ללכת לעשות הפלה? כאילו אמא שלך שומרת עלייך עם רובה.. בבקשה להפסיק לזיין את המוח. בואי נשמור את המילה זיון בתור משהו ידידותי טוב? יאללה ביי

kundason2003

New member
תשמע

קראתי את ההודעה שלה שוב, והבנתי משהו. היא כתבה שפעם הם היו ערומים בבית שלו. ובפעם אחרת זה קרה. עכשיו תשמע, נערה שקורה לה כזה מקרה הופכת להיות בסערת רגשות עמוקה... תנסה להבין. אם זה זיון שכל, אני אוכל את הכובע. אבל אני יודע שלא יכלתי ללעמוד מנגד בלי לתת עצה, במיוחד כי כבר נתקלתי במקרה דומה, ואני יודע שהדבר שהיא הכי צריכה זה עצות. עצות ועוד עצות. אניווי, אני אכעס מאד אם זה סתם בשביל לעבוד עלינו קצת...

למעלה