פלסטיק, בתורה לא מוזכר מילה
לגבי גיוס אם כן להתגייס לצבא או לא להתגייס לצבא, זה שהחרדים לא הולכים לצבא זה בגלל שיש להם מורה דרך, שמדריך אותם ומראה להם את הדרך, ומי זה המורה דרך הזה? הרבנים... ואנחנו עושים מה שהרבנים אומרים, ולגבי הוכחות שחלקכם מביאים מהתורה, אני שם לב שאתם מפרשים את זה כאוות נפשכם, איך שנראה לכם, וכבר הוכחתי כמה וכמה פעמים שההוכחות האלו אינם הוכחות, כפי שהוכחתי לכם לגבי דב שטיין שטענתם בעיניים עצומות שכוונתו כך וכך, ומותר לשקר למחבתי"ם, אך אחרי שקיבלתי ממנו תשובה באימייל שהוא לא מתיר לשקר למחבתי"ם, הבנתם שטעיתם בהסבר בו הוא כתב באתר שלו, אך אתם מתכחשים להבנה זו, כך גם מה שהרמב"ם כתב, זה מדובר לגבי מלחמת עמלק, אבל בימינו, אין שום רב שאומר או טוען שזו מצווה להתגייס לצבא, ופלסטיק, אם תביא לי הוכחה מרב אחד שאומר שזו מצווה להתגייס לצבא, אני מבטיח לך שאני אכנע ויגיד טעיתי... אבל בינתיים אני אישית שאלתי כמה רבנים לדעותיהם לגבי גיוס לצבא, חלקם אומרים שאם אותו בחור או אברך שאיננו יושב בישיבה או בכולל ולומד תורה, אז שיתגייס לצבא במסגרת הנחל החרדי, ורוב הרבנים אומרים שגם אם הוא אינו יושב ולומד, שלא יתגייס לצבא, והם לא מסתמכים על הנחל החרדי, מסיבותיהם האישיות, אך לא שמעתי מאף רב כלשהו שזו מצווה, ואם הנך שמעת, אשמח מאוד שתפנה אותי לרב הזה לבירור העניין...