אני פשוט חייב להיות בהופעה ב2 ליולי בהאנגר 11! אבל יש רק בעיה אחת, אף אחד לא יכול לבוא איתי מכאן בבאר שבע! למישהו מכם יש רעיון מה אני יכול לעשות? כי אין מצב שאני לא הולך!
פשוט תלך להופעה.... אתה אומר שאין מצב שאתה לא הולך, אז פשוט תלך לבד. חוץ מזה, אין כזה דבר לבד במטאל, איך שאתה עולה על האוטובוס אתה כבר מכיר את כולם. סמוך עליי...
בן כמה הוא אבל בתכלס אני תמיד כשאני הולך להופעה אני חייב שיהיה שם מישהו שאני מכיר ככה זה אצלי אני פשוט חייב למרות שאני יודע שלא יקרה לי כלום שמה כי כבר הלכתי מלא פעמים לשם וזה..אתה מבין ? אז יש כאלה שילכו לבד ויש כאלה שפשוט לא יכולים לבד..וזה גם הרבה פחות כיף..לבד לראות הופעה רק עם אנשים שאתה לא מכיר או אולי תכיר אותם שמה אבל זה יהיה בקטנה וזה לא כמו חבר שאתה מכיר כבר הרבה זמן... ועוד חוץ מזה לא יודע אם זה היה בעיר שלי לדוגמא ובמועדון שאני מכיר והולך קבוע..אז הייתי הולך למשהו שאני ממש ממש רוצה לבד בכל זאת (מגהדת')..אבל זה מקום שהוא לא מכיר וזה גם אפילו יכול להיות מסוכן (תלוי בן כמה הוא..)..להיות לבד אחרי ההופעה שם באיזור...שאתה לא מכיר בקושי...ולקחת אוטובוס מהתחנה המרכזית או משהו זה מסוכן גם.. קיצר נראה לי שהוא דיי חייב ללכת עם מישהו כמוני.. אבל אני גם כנראה לא אלך בגלל הסיבה הזאת והפוגו הצפוי..P:..
כאילו אני יוצא עם חבר מבארשבע ואני יוצא מבאר שבע כי אני גר בעיר ממש קרובה. ואני גם לא יודע אךי לחזור.חשבתי להישאר כמה חברה עד הבוקר אחרייההופעה ובבוקר לחזור לדרום. אבל להישאר לבד לא הייתי ממליץ.........
אחי נכון שאני מהצפון אבל שנינו צריכים כניראה לאותו מקום (תחנה מרכזית) אז אפשר אחרי ההופעה ללכת ביחד כי גם אני צריך מישהו אגב אם מישהו מגיע מהצפון לא תזיק לי חברה