בקשר לחופשי סימסטריאלי

milaP

New member
בקשר לחופשי סימסטריאלי

אני אלמד תואר שני פעם בשבוע. האם אני צודקת שחופשי סימסטריאלי בכלל לא מתאים לי כי אני אלמד פעם בשבוע? מילה.

stkachov

New member
את צודקת

בהנחה שאלו הנסיעות היחידות שלך בחיפה כל שבוע. תקני כרטיסיה

milaP

New member
אלו כמעט הנסיעות היחידות שלי...

אני גרה בקרית טבעון, עובדת בקרית טבעון ואולי פעם בחודש/חודשיים יצא לי לנסוע לחיפה חוץ מנסיעות לאוניברסיטה פעם בשבוע. אני אלמד כל היום, ללא חלונות. השאלה אם לא אצטרך מפעם לפעם לנסוע לספרייה וכאלה. בכל מקרה נראה לי שבשביל פעם ב....לא כדאי לרכוש חופשי סמסטריאלי. דרך אגב מה מחירו לסמסטר/שנה?

כל הפרטים

כאן. (תחתית העמוד) אמרו כאן משהו בימים האחרונים לגבי חופשי שנתי למטרופולין חיפה ותקפותו בטבעון או שאני טועה? בכל אופן, נשמע שלא ישתלם לך.

tutiris

New member
מטבעון לאוניברסיטה

שאלתי היום נציג של אגד שעמד בדוכן באגודה והוא אמר שהחופשי מרחבי לא כולל את טבעון. לאחר שמועות סותרות על העניין, הייתי חייבת לבדוק. אם את לא נוסעת הרבה, זה גם לא משתלם. הכי טוב מטבעון לקחת את קו 333 של ג'י בי טורס (או נצרת טורס- הם התאחדו, אז אני לא בטוחה של איזו מן החברות) מהצומת המרכזית ("חנניה"). כרטיסיה של 5 נסיעות עולה 54 ש"ח (נסיעה בודדת עולה 13.5, כך שהכרטיסיהה מקנה כל נסיעה חמישית- חינם...). אגב, בנסיעות לחיפה (אם את נוסעת יותר רחוק מכיכר פלמר), כל נסיעה עולה 11.70- שימי לב שהלוך את יכולה לנסוע עם 331 או 332 של ג'י בי טורס והמשך לחיפה עם אגד ממרכזית המפרץ, וחזור- אי אפשר למרכזית עם אגד והמשך עם ג'י בי טורס... (כלומר חזרה לטבעון את חייבת 75 או 301 של אגד).

milaP

New member
נראה לי שבאמת זה מה אעשה....

דרך אגב....אני לומדת עד 20:00 בערך. מישהו יודע עד איזו שעה יש אוטובוסים באוניברסיטה בכלל? ידוע לי שקו 333 כבר אין בשעה כזאת. אז איזה קווים יש לי בשעה כזאת ולאן הם מגיעים?

tutiris

New member
צודקת, אין 333 בשעה כזו

האחרון יוצא מהאוניברסיטה ב 19:30. אז צריך לקחת 141 למרכזית המפרץ- האחרון ב 19:55 ומשם המשך לטבעון [ אם תספיקי: עם 301 ב- 20:15 ] או אחרי 10דקות יש קו 75.

flutter girl

New member
שאלה לגבי מקרים חריגים

נניח שפספסתי את ה141 האחרון - מוניות שירות יש עדיין, לא? עד איזה שעה? או שגם הן רק עד 20:00?

stkachov

New member
אם פספסת, את בבעיה

הפתרון יהיה לקחת אוטובוס/מונית לחורב, ומשם עוד אוטובוס למרכזית המפרץ. לא מומלץ לפספס.

flutter girl

New member
זה לא באמת המסלול שלי

אני לא נוסעת עד למ. המפרץ, אבל 141 זה הקו היחיד שעובר איפה שאני גרה.

milaP

New member
אני יכולה לפספס!

אם אסיים ללמוד בדיוק ב-20:00 אז מה לעשות???? אין באוניברסיטה אוטובוסים אחרי 20:00?????? אז למה הלימודים מתקיימים בשעה כזאת????

stkachov

New member
יש אוטובוסים

קודם כל תחכי לשנת הלימודים שתפתח ואז יהיה לו"ז מעודכן של אגד לגבי האוטובוסים. חוץ מזה כמו שאמרתי בכל אופן יש לך את קו 37 לחורב ומחורב קו 123 למרכזית המפרץ. שניהם עובדים עד שעה מאוד מאוחרת(כמעט עד חצות), כך שאין לך מה לפחד, הבייתה תחזרי בסופו של דבר. אפשרות נוספת - תצאי 5 דקות לפני סיום השיעור. שום אסון לא יקרה, אני מבטיח

IdanXP

New member
יש 141 גם ב 22:00 בלילה

זו הנסיעה האחרונה שלו. (אין ב 21:00). ככה לפחות היה בשנה שעברה.

m121

New member
קו 141 הוא הקו הכי מעצבן!

ולצערי האגודה שלנו לא עושה דבר בעניין.. תמיד צריך לרוץ כדי להספיק אליו... במיוחד אם השיעור שלך בבניין רבין.. או שיוצאים לפני הזמן (וזה גם לא נעים.. שהמרצה או הסטודנטים מסתכלים עלייך).

milaP

New member
אני מקווה שהשיעור האחרון יסתיים ב-19:45...

והוא באמת בבנין רבין ולכן אצטרך לרוץ..........

flutter girl

New member
יש תחנה גם מול בנין רבין, לא?

יש 3 תחנות - אחת ליד החנייה של הרב-תכליתי, משם האוטובוס יוצא אאל"ט, אחרי זה עוד תחנה ואחרי זה הבניין הראשי.

tutiris

New member
לא

בהגעה לאוניברסיטה יש תחנה גם מול רבין, אבל בתחנות בכיוון ההפוך (מחוץ לאוניברסיטה)- יש רק את התחנות של הרב תכליתי והתחנות של הראשי.

למעלה