בקשר לחופשי סימסטריאלי

flutter girl

New member
הבנתוס

יופי, השיעור היחידי שיש לי עד 19:45 נמצא ב.. רבין! כמובן.

Lunar4D

New member
וגם משלי.

וגם אפשר לצאת 5 דקות לפני סיום השיעור. אם חשוב מאוד לא לנסוע בחזרה דרך חורב.

salt of earth

New member
האחרון של 333 זה בשעה 20:00

בעצם יוצאים בשעה 19:45 מהשיעור ומתחילים בריצה מהירה לראשי - זה בכל אופן מה שאני עשיתי במשך שנות הלימוד
את יכולה לקחת 141 למרכזית המפרץ ואז לקחת 331 או 332 גם של ג'י בי טורס+נצרת טורס שגם עובר בתוך טיבעון. את הזמנים את תוכלי למצוא באתרים: http://www.gb-tours.com/ http://www.ntt-buses.com/

תלוי

איפה תגורי? אם את גרה בעיר (איזור חיפה) או באיזור (מטרופולין חיפה) ועובדת או נוסעת מפה לשם באופן יומיומי, שווה לך. תזכרי שהכרטיס אינו מוגבל לנסיעה לאוניברסיטה בלבד. אני קניתי חופשי שנתי למרות שבקושי אהיה באוניברסיטה השנה, כי אני גרה בעיר ותמיד נוסעת בתחבורה הציבורית (סידורים, קניות, בריכה, קניון וכדומה).

פירוט לגבי כל כרטיס

למי שעדיין לא יודע... אזור חיפה: בקווי השירות הפנימיים בחיפה, טירת הכרמל, נשר, דלית אל כרמל ועוספיה. מטרופולין חיפה: בקווי השירות הפנימיים בחיפה, טירת הכרמל, נשר, קריות, קריית אתא, כפר חסידים, רכסים, עתלית, איבטין, דלית אל כרמל ועוספיה. (מהאתר של אגד).

Lunar4D

New member
נכון...

למרות שיש להם בעייה רצינית עם כמות האוטובוסים (גם אל הקריות וגם מהמרכזית לאוניברסיטה). אני זוכר מהשנה שעברה יש אוטובוס אחרון "נורמלי" ב 12:30 (מהמרכזית לאונ') ואז אחר רק ב 13:30 ואז ב 15:20 (?!?) ואז רק ב 17:30.. וזהו! זה נורא. מעניין אם יש דרך להשפיע שם על המינונים של האוטובוסים.

Anfield

New member
אני לא בטוח

אני גר בחיפה ועשיתי חישובים האם זה משתלם בשבילי, יצא לי שזה משתלם רק אם אני בוודאות אסע 9-10 פעמים בשבוע באוטובוס (ז"א הלוך-חזור א'-ה').

Anfield

New member
יש לך לסמסטר 600 שקל ולשנה 1300 נכון?

בוא ננתח רגע את זה של הסמסטר. נניח ואתה נוסע 8 פעמים בשבוע, זה 8 כפול 5.5 שקל שעולה נסיעה בודדת, תקבל 44 שקל. תכפול 44 ב13 שבועות שיש בסמסטר ותקבל, 572 שקל שזה זול יותר הכרטיס לכל הסמסטר שעולה 600 כמו שכתבתי. לשנה אני מניח שצריך לכפול הכל ב-2.

פשוט יותר- לחשב כמה הכרטיס שווה

600 שקל- מכיל 109 נסיעות. נניח 54 נסיעות הלוך ושוב ב-6 חודשים מלאים שבהם 180 ימים. לא מדובר על חצי שנה או שנה אקדמית, אלא 6 או 12 חודשים מלאים. (התדרדרתי.. מה קורה לי עם כל החישובים האלה..?)

stkachov

New member
כן אבל

הסמסטרים הם בסך הכל 26 שבועות, כלומר כחצי שנה של נסיעות לאוניברסיטה יהיו לך, ולא שנה שלמה. אם את תצטרכי לנסוע בחיפה גם ככה ללא קשר לאוניברסיטה אז זה משהו אחר, אבל זה רק לצורך האוניברסיטה, אז זה נטו 7 חודשי נסיעות, במקום 12 שהכרטיס מכיל. בקיצור, כל חישוב שלא נעשה הוא לא רלוונטי. יש אנשים שלהם זה יהיה רווחי ויש כאלו שלא. זה מאוד אינדבידואלי.

flutter girl

New member
לפי החישוב שלך

אם אני נוסעת 10 פעמים בשבוע (5 ימי לימוד, 10 נסיעות בשבוע), זה יוצא 715 ש"ח ואז החופשי סמסטריאלי כן משתלם...

Anfield

New member
נכון

בגלל זה אמרתי שזה בדיוק הגבול, מספיק מישהו שיש לו טרמפ פעמיים או שיש לו יום אחד חופשי, וכבר לא משתלם לו מבחינת נסיעות לאונ' בלבד.

IdanXP

New member
לא הבנתם את עניין המשתלם

כולכם עושים חישובים של נסיעות עד האונ' ובחזרה. אבל כמו שכתבה הכנימה... למי שאין אוטו (כמוני) ויש לו גם נסיעות שלא קשורות לקו של האונ'... כלומר נסיעות בתוך חיפה, נסיעות לחיפה, ונסיעות בתוך הקריות (לקניות,לעבודה וכו')... הכרטיס הזה גם משתלם. במקום לקנות חופשי חודשי הרבה יותר זול לקנות את החופשי סימסטריאלי.

למעלה