בקשר לכישוף אהבה..

בקשר לכישוף אהבה..

טוב אז חברה.. כל השאלות ששאלתי פה בפורום היו כדיי לגלות כמה שיותר דברים על כישוף אהבה.. ועכשיו אני רוצה לספר לכם משהו.. אתמול הוא היה אצלי וביקש ממני כוס קפה.. הלכתי להכין לו קפה וששמתי את הווסת בתוך התחלתי לרעוד.. מין תחושה שלילית שכזו.. הבאתי את זה לחדר ושהוא בא לשתות עצרתי אותו.. פשוט לא יכולתי לעשות לו דבר כזה..!! זו כפייה!!! אני לא מסוגלת לעשות לו את זה.. לכן הגעתי למסקנה שאעדיף לסבול בלעדיו מאשר להיות מאושרת עם חיוך מזוייף.. ובהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד פה תודה לכולם.. כל הבנות\בנים שרוצים לעשות כישוף על אהובייהם.. זה טעות!! טעות גמורה לחלוטין!!!!

RainBird

New member
אחרי שאמרנו לך את זה 700 אלף פעם הגיע הזמן שזה ישקע. מזל טוב.

mbinh

New member
אני לא חושב שכישוף אהבה זה רע

אני חושב שהוא היה מבין ששמת לו משהו בקפה. ואני לא חושב שזה היה עובד(רק לתת לו לטעם מהווסת שלך לא היה עושה משהו).

RainBird

New member
מישהו צריך לקרוא כרך עבה ונחמד של "ההיסטוריה של המאגיה". מה שהיא עושה נקרא בעגה מקצועית "שיקוי האהבה העתיק ביותר בעולם". לבד- החומר לא עובד, אבל ממוקד עם המטרה שלה ורצון עז שרק התאהבות יכולה לעורר זה כבר היה עובד וחצי. תבדוק את זה יחד עם מודל המידע. וכישוף אהבה זה לא רע. שום כלי הוא רע. כמו שאורניום וסכינים לא רעים, אבל השימוש שלה בכלי הזה הוא לא מוסרי. ארדן.

mbinh

New member
אני לא כל כך מסכים

לווסת יש ריח מאוד חזק גם ורק עם ארבע כפיות גדושות לא היו מריחים את הווסת. ואני חושב שלעיתים יש להשתמש גם בשיקוי אהבה(לכל כלל יש יוצא מן הכלל).

RainBird

New member
יש לך בעיה עם הבנת הנקרא. חמור מאוד. אמרתי שהכלי הוא לא בעייתי אלא השימוש הספציפי של המשתמשת הזאת. טיפה אחת של דם בכוס קפה חזק- לא תורגש. מניסיון.

mbinh

New member
הבנת הנקרא לא עשתה לי כלום

ולכן אין לי שום בעיה איתה,אולי יש לי בעיהבהבנת הנקרא(דבר שנראה לי לא סביר)ולא בעיה עם הבנת הנקרא. אני חוזר בי בעינין הריח(לא חשבתי על הכמויות ווסת).

DaviX

New member
אני רוצה להבין דבר אחד

איך עשית את זה בדיוק? עשית תיון כזה מטמפון? או שהורדת תחתונים ועמדת מעל הקומקום? משעשעת. פעם הבאה תחסכי לעצמך את כל הטרחה ופשוט תגידי לבן אדם שאת מחבבת אותו ותראי אם הוא חש גם כן משהו כזה כלפיך (רמז: אל תספרי לו שרצית לדמם לו בקפה, הוא לא יהנה מהמחשבה).

חחחח למה אתה חושב שאתה מבין?

שמע זה שאתה מבין במאגיה וכו" זה לא נותן לך זכות להתנשא מעליי ולקחת הכל כמובן מאליו.. אני אמרתי לו אלפיי פעמים כמה שאני רוצה אותו וכמה שאני אוהבת אותו.. היינו יחד 4 שנים וניפרדנו..

RainBird

New member
שאלה אישית: מה התוכניות שלך לחיים? מבחינת עבודה או לימודים למשל?

יש הרבה.. =)

אני בחורה עם המון אמביציות לחיים.. אני מתמידה בלימודים.. ועוד שבוע מתחילה ללמוד באוניברסיטת ת"א..=) אבל מה זה קשור?..

RainBird

New member
נגיד שאת לומדת סוציולוגיה ואת הולכת בתהליך הארוך והמייגע של תואר ראשון, שני דוקטורט ופרופסורה. ואת מנהלת פורום סוציולוגיה בפורטל תמוז הגדול. מישהי נכנסת לפורום שלך ואומרת שסוציולוגיה זה עוגת לימונים. עכשיו את יודעת שזו טעות ואת יודעת שמי שכתבה את זה- היא ילדה בגיל ההתבגרות שהסיכויים שלה להבין סוציולוגיה הם אותם סיכויים שאת תזכי במונדיאל. לא תתנשאי מעליה *רק בגלל שלך יש פרופסורה בסוציולוגיה* והיא ילדה קטנה וטיפשה? ברור שכן. תביני את ההיקש. או שלא, זה כבר לא מעניין ממזמן. ארדן.

חחחחח..

א. אני לא ילדה קטנה בגיל ההתבגרות... ב. אני בהחלט לא טיפשה.. השמעתם את המושג "זכות הסובלנות" באזרחות?!.. אם לא תקראו ותפנימו.. אני לא באתי לפה לבקש מכם כישוף אהבה או משהו כזה.. אני באתי בעקיפין להודות לכולם פה.. אז במקום להתנשא ולדבר שטויות תגידו תודה וסתמו.. זה לא שאני באתי וירדתי על התחום שאתם עוסקים בו.. אני באתי בהתחלה הדרך לבקש ממכם טובה ושתעזרו לי.. כי אני אישית לא מבינה בתחום הזה ממש.. אבל כרגע אני לא מתחרטת שעשיתי את זה.. כי בסך הכל גיליתי דברים חדשים.. וזה לא שהשתמשתי בהם לרעה.. תודה.. דה-בייבי :p

RainBird

New member
אם את בגיל 17 את בהחלט בגיל ההתבגרות מבחינה פיסית- נפשית- גיל ההתבגרות יכול אפילו להמשך עד גיל שלושים. ב. לא אמרתי שאת טיפשה. אמרתי שמי שחושבת שסוציולוגיה זו עוגת לימונים היא טיפשה. ג. את אזרחות מזמן עברתי, ופורום ציבורי אינו מדינת ישראל. ואם כבר זכויות- על חופש הביטוי שמעת?

אתם לא מכירים אותי בשביל להכליל

את הדברים האלה.. מה שבאתי לעשות פה בעצם זה להודות לכולכם.. ובאמת שציפיתי לטיפטיפה של פירגון מכם.. כי לדעתי עשיתי מעשה נבון מאוד.. אז במקום פירגון אתם מתנפלים ומתנשאים .. באמת שכבר אין חשק לשמוע את הפירגון שלכם.. תודה :)

למעלה