למה אתם ?
P PurpleFilth New member 30/11/06 #23 בשום שפה שאני מכירה, "חח" לא נחשבת מילה. כבוד רוכשים, לא מקבלים בחינם. שוב, אף אחד לא אומר שאת טיפשה, אלא שאת פשוט לא מתמצאת בנושאים מסויימים, כמו שטענת בעצמך.
בשום שפה שאני מכירה, "חח" לא נחשבת מילה. כבוד רוכשים, לא מקבלים בחינם. שוב, אף אחד לא אומר שאת טיפשה, אלא שאת פשוט לא מתמצאת בנושאים מסויימים, כמו שטענת בעצמך.
R RainBird New member 29/11/06 #1 בשום שלב של הדרך לא קיבלת פירגון מאיתנו- למה את חושבת שנתחיל עכשיו? ../images/Emo13.gif
כ כוכב ה שחר New member 30/11/06 #24 נכון, עיקרון הסובלנות אינו זכות הוא העיקרון המנחה את מיסוד הזכויות של אדם במדינתו והוא חלק אינטגרלי מעיקרון הפלורליזם.
נכון, עיקרון הסובלנות אינו זכות הוא העיקרון המנחה את מיסוד הזכויות של אדם במדינתו והוא חלק אינטגרלי מעיקרון הפלורליזם.
כ כוכב ה שחר New member 30/11/06 #25 אני לא רואה פה שום ירידה אישית, למעט התייחסות משעשעת ל"גברים ממאדים ונשים מנוגה", התייחסות לחוסר התקשורת וההבנה השורר בין גברים לנשים.
אני לא רואה פה שום ירידה אישית, למעט התייחסות משעשעת ל"גברים ממאדים ונשים מנוגה", התייחסות לחוסר התקשורת וההבנה השורר בין גברים לנשים.
C CF15 New member 25/11/06 #9 הגעתי למסקנה דומה.. זה הכי פתטי בעולם.. מגיע לכל אדם ואדם שיאהבו אותו בזכות עצמו.. ולא בגלל כישוף.. זה נוראי..איך אפשר לחיות עם העובדה שאוהבים אתכם לא בגלל עצמכם? מה שכן..כישוף לנשיקה זה לא נורא...P:
הגעתי למסקנה דומה.. זה הכי פתטי בעולם.. מגיע לכל אדם ואדם שיאהבו אותו בזכות עצמו.. ולא בגלל כישוף.. זה נוראי..איך אפשר לחיות עם העובדה שאוהבים אתכם לא בגלל עצמכם? מה שכן..כישוף לנשיקה זה לא נורא...P:
ב בובה שדורשת אהבה New member 26/11/06 #14 חח כן אה? את עשית כישוף נשיקה? חח קראתי פה בפורום שמישהי עשתה כישוף נשיקה והוא התאהב בה ולא עזב אותה.. חחח..
חח כן אה? את עשית כישוף נשיקה? חח קראתי פה בפורום שמישהי עשתה כישוף נשיקה והוא התאהב בה ולא עזב אותה.. חחח..