בקשר לליאור (ליאורוששש כפרעעע)

Eden054

New member
בקשר לליאור (ליאורוששש כפרעעע)

מה קורה? תקשיבו, גליתי שההנהלה כאן חסמה את ליאור. וזה די עצוב ומעצבן... אני מסכים שאולי צורת ההתבטאות שלה לא היתה כ"כ במקום אבל זו עדיין לא סיבה לחסום. אחרי הכל, לכולנו יש חופש ביטוי והכי חשוב - כולנו מעריצים של אביב גפן... כולנו מעיין משפחה כזו... ובמקום שנהייה מאוחדים ומגובשים אנחנו עוקצים את אחד והשני וחוסמים כאן גולשים. לדעתי היה אפשר לעשות את זה בדרך יותר יפה, בדרך של הסברה אבל לא הסברה ביקורתית כזו אלא הסברה חברית ברוח טובה... ולפי איך שהבנתי החסימה נעשה באופן פזיז מידי בלי לבדוק מי באמת האשם ומה היה הגורם לכך... בכל אופן, תחזירו את ליאור.. תנו לה צ'אנס.. הביעו את דעתכםםםם

חחחחח

טוב תקשיבו!! זה ממש לא בסדר מה שהולך פה,וגם חוסמים תאנשים הלא נכונים! במקום לחסום אז ה....... אוקיי אני אשלוט בעצמי כדי שלא תמחקו לי שוב את התגובה שלי....אז במקום לחסום את חטיף בוטנים שמתגרה כל הזמן חוסמים את ליאור..... למה???? מנהלים,מה ציפיתם? שהיא תשתוק ותגיד טוב סבבה שתתגרה בי? תשמעו לא ממש קראתי תשרשור שליאור קיללה ואני לא הכי זוכרת מה הלך שם אבל לגביי, אני יכולה להגיד שחטיף בוטנים אמרה לי משהו בסגנון שרומז שאני פקאצה או משהו כזה,אז מה חששבתם שאני אעשה? שאני אשתוק?למה?אז נכון שזה כולה פורום ולא צריך להתרגש מכל חתיכת כלומניק שתופס עליך תחת אבל בכל זאת אנחנו בני אדם.. מעצבנים אותנו אנחנו מתעצבנים.. מתגרים בנו אנחנו מגיבים... אני בטוחה שאתם (המנהלים) בתור אנשים בשר ודם כמו כולנו גם מתעצבנים לפעמים (אולי לא בפורום אבל במציאות) ואף אחד לא סותם לכם תפה ומעיף אותכם לקיבינימט אז בטח במקום כמו פורום לא צריך לעשות את זה כי זה כולה פורום למה לחסום?מה היא עשתה??? קיללה? בחים שלך לא קיללת?ועוד לא תגידי היא קיללה סתם אני בטוחה שהיתה לה סיבה טובה מאוד חוץ מקטע של 'כם השלישי או לא השלישי' וזה נסחף לוויכוח בגלל חטיף בוטנים הזו שהתגרתה בה...אז תחסמי את חטיף בוטנים שתלמד לא להעלות תעצבים על שטויות. תמשיכי להתנהג ככה ונראה כמה זמן תישארי מנהלת וכמה אנשים ישארו לך בפורום.

למעלה