בקשר לליאור (ליאורוששש כפרעעע)

אני קצת חושב שחטיף בוטנים זה אביתר 14 או משו

הכול אתם לובשים כבר שכחתם איך מתפשטים אני פגוע אבל קם, עייף אבל מתעורר מוקדם, רעב אבל לא יכול לאכול אז למה אותי שופטים איך אני אתאבל על עצמי אם אני חי, איך אני אחשוב על החיים אם אני לא מתרכז לשנייה... הנה אני שוב עומד רוצה להרוס הכול לצעוק בקול ודווקא כן יכול אבל בא לי לשמור על שעון החול יש ניצוץ של אמונה יש זרחנים של אהבה באוויר שנבלעים עמוק בפנים אתה טפל פחדן אגואיסט מה אתה כבר מחביא בכיס, אתמול עוד קראו לו נרקיס הוא קורא לי בחוץ לקנות אבטיח אולי המציאות היא בכלל עגלה עם סוסה... :):::::: החלטתי להמשיך

כוסאמק כולך

אתה ממש משורר מאיפה אתה מביא תחרוזים המטורפים האלה איך אתה עושה אצה?

InnocenceLost

New member
תראו...

מהכרות קטנה שלי עם ליאור באייסיקיו היא לגמרי אחלה וכן מתבטאת קצת אחרת (אממ, אנשים טיפשים בפורום וכו) וחטיף בוטנים או היא או לא יודעת מי זה לא משנה בימים האחרונים אין יום בלי מריבה בפורום מה קרה ? סהכ כולנו אוהבים את אביב גפן , אחד יותר את הדיסק הזה אחד פחות לא צריך לפתוח פה על אנשים ובואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום :) אז אני בעד להוריד את האיגנור ולהתחיל להתייחס אחד לשני יותר בכבוד פה

מעיין51

New member
חסמו אותה??

אני הבנתי שהחטיף הטריד את ליאור גם במסרים פרטיים.. שזה כבר באמת בעיה ואני באמת חושבת שהעיפו את הבנאדם הלא נכון.. במיוחד בגלל שהיא יחסית חדשה.. אפשר להסביר לה, לדבר.. זאת לא פעם ראשנה שמישהו מתחיל לקלל בפורום.. ולא העיפו אותו\ה.. בכל מקרה... אני בעד להחזיר! אז להחזיר!

בדיוק..שכחתי לומר את זה..!

היא הטרידה אותה במסרים החוצפנית..!!! במקום להיות יהירה ולהעיף צריך לברר קצת!!!

TairAtias

New member
נו באמת

אין כמו ליאוררררר היא מתעצבנת בקלות ומה לעשות שכואב לה על שומקום וכל זה שמעיפים את עכשיו מעונן ולא חוסמים בגלל זה ילדה יאא קצת קללות מה קרה די היא פשוט אדירה אי אפשר..........

Forever NemeSh

New member
החסימה נעשתה ע"מ להזהיר קודם כל

מעבר לכך, שתי הגולשות עברו על חוקי הפורום, קיללו והעכירו את אווירת הפורום ולאו דווקא אחת אל השנייה אלא אל כלל הגולשים. אין הנהלת הפורום אחראית על מסרים אישיים בתפוז, אם ישנה בעייה מעבר לכך פנו לפורום משוב בתפוז. ולבעיות נוספות ובקשות, הגולשת יכולה לפנות אלינו ההנהלה ע"מ לשקול החזרתה לפורום. תודה ויום טוב.

TairAtias

New member
אויש נו באמת

למה הכל חייב להיות כזה רשמי? לא מספיק אנשים כתבו שהם רוצים שהיא תחזור וגם הסבירו למה?

תכלס!!!צודק..

נראלי המנהלים האלה רוצים להכניס אותה לכלא חחחח מי ישמע מה קרה..... רדו מהפוזה של ה'חוק וסדר' כי אם כולם פה רוצים שהיא תחזור וזה מה שטוב לכולם אז מי אתם שתמשיכו לחסום אותה?תתחילו לחשוב בהיגיון ותפסיקו עם הרישמיות המתוחכמת הזאת כי זה סתם מעצבן.

למעלה