בקשר ללימודים

דיקלה21

New member
בקטע הזה

אני יכולה לומר לך שבברטנדר יש אחלה מדריכים, אני הייתי אצל גיסר והיה ממש סבבה צחוקים שיגועים כל השיעור. שוב לגבי הכסף אתה צודק, יקר.

Symbolic

New member
לגבי המחיר באמת

אני שואל מתוך עניין. אני שילמתי על קורס "מורחב", 3000 שקל. כמה עולה בברטנדר? אותם מחירים בערך?

דיקלה21

New member
../images/Emo26.gif

אני שילמתי 4000, אבל זה עולה 4470 בתכלס (יחי ההבדל "הקטן" לא ש4000 זה מעט-לא התלהבתי מההנחה, זה יותר מדי....) על קורס מורחב. הבנתי שזמן אמיתי לוקחים 4600...קצת מוגזם לטעמי.

kodkod24

New member
אני חושב

שזה אומר משהו על הרמה של ברמסטר לא? לימון לוקחים הרבה פחות לפי הסקר של יוסי וגם נותנים מתנה מטורפת, זה אומר שהם הכי טובים? אני סומך רק על שני בתי הספר הגדולים, זמן אמיתי וברטנדר, שקיימים עשרות שנים, ולא על אלה שקיימים שנתיים-שלוש. ברגע שהחלטתי ללכת על קורס ברמנים, הייתה חשובה לי האיכות ולא המחיר, כי על איכות אני לא מתפשר, וברמסטר הוא התפשרות. מי שמחפש ללכת על הכי זול, בסופו של דבר ייקבל את זה. אני יודע שברגע שדרכה רגלי בברטנדר, הצטרפתי למשפחה מדהימה, שעד היום אני בקשר עם המדריכים, הבוגרים מהקורסים השונים ואפילו המנכ"ל והבנות ממחלקת מכירות, וכולם נפגשים בימי רביעי בבר באלנבי ומחליפים חוויות, אפילו העלו עכשיו אתר חדש ומדהים, עם סרטי ווידאו מדהימים וגלריה חבל על הזמן. שווה לבדוק.

Symbolic

New member
קצת הגזמת לא?

כולה קורס ברמנים, אחרי הכל! זה שהקורס יותר זול זה אומר שהוא פחות טוב? אתה פשוט מהלקוחות שהם רוצים למשוך בפרסום שלהם. זה שקורס עולה 1500 שקל יותר לא אומר שהוא יותר טוב חביבי, ממש לא.

Symbolic

New member
אגב אם כבר בשנים עסקינינו

אל תשכח שבארמאסטר הוא קורס הברמנים של ב"ס "תדמור" - שהוא ב"ס המלונאות הוותיק והטוב בישראל.

chenby

New member
אם כבר מדברים על בתי ספר לבישול

אז "בישולים" לוקח את תדמור בכל יום! ומה הקשר בין בית ספר למלונאות לקורס ברמנים? זה לדעתי להשתמש בשם בלבד... לא רואה קשר מקצועי.

Symbolic

New member
הא?

א. - אף אחד לא דיבר על ב"ס לבישול ב. אם את לא רואה קשר בין בית ספר למלונאות לקורס ברמנים אז אני מצטער בשבילך.

יוסיא

New member
אני לא מאמין במחיר...

דווקא בגלל המשפט הזה על הכסף..יותר יקר יותר טוב...היהירות שבכך... גרמה לי לפסול בית ספר אחד על הסף....שמתיימר להיות הכי טוב.. כך שאני לא מסכים איתך בנוגע לזה. חוץ מזה...יש יותר יקרים מברטנדר, למה דווקא ברטנדר? יש יותר יקרים= יותר טובים ( לטענתך) . האמת , אני לא מצפה לשום משפחה....יש לי אחת וגם זה יותר מדי. אני לקוח שמחפש את ההצעה העיסקית שתשמע לי הכי טוב + עוד כמה גורמים שאני בתור לקוח לוקח בחשבון. הם עסק שרוצה להרוויח, נקודה!! לא מעניין משפחה לא משפחה , אולי כנגזרת , שורה תחתונה זהו עסק ועסק מטרתו לעשות כסף....אל תשלה עצמך. עכשיו , לי יש אינטרס שהוא לעשות קורס..הם מטרתם לרשום כמה שיותר תלמידים. אני רואה פה עניין עסקי גרידא , ולא שום דבר מעבר. אני מצפה לקבל את הטוב ביותר , ואת כל שהציע הקורס ללא שום שינויים. הכסף שאני שילמתי לא עבר שום שינוי והיה כשר למהדרין , כך גם רצוני מהקורס שיהיה. אני מאוד שמח שמצאת לך שם אחלה חבר'ה והכל , אך שוב זה לא האישיו... ובלי קשר , באמת אני מריח פה פרסומת סמוייה אבל בצורה ממש אבל ממש לא חיננית..אולי זה רק אני , סורי. דרך אגב גם אני נרשמתי לברטנדר...

chenby

New member
אני שמחה

שאתה עושה קורס בברטנדר... ויש מצב שתדבר אחרת כשתסיים את הקורס כי נורא קל להיות חשדניים ולהגיד פרסומת סמויה ולהגיד תעודה בינלאומית שווה לתחת - גם אני חשבתי ככה בהתחלה - אחרי הקורס כבר דיברתי אחרת, אבל בסדר, קל לשכנע את המשוכנעים.... אגב אחד החברים הטובים שלי מברטנדר (לא עשה קורס איתי - הכרתי אותו בפורום שלהם) אני הכרתי אותו בפורום כשהוא בכלל כתב מניו יורק- ודרכו הבנתי שיש דברים בגו... אז למי שלא יודע, נורא קל להגיד ולזלזל....לפחות ככה מופתעים בסוף.... אגב מי מדריך אותך?

Symbolic

New member
אולי תפסיקי לדבר על התעודה??

בינלאומית עלק! תפסיקי להשלות ולהוליך אנשים שולל.

יוסיא

New member
עוד שעה אדע

האמת אני בדיוק קמתי ומנסה נואשות לגרור עצמי למקלחת... עוד שעה יש לי את השיעור הראשון בקורס...אז אדע מי יהיה המדריך שלי. היא הצביעה לי עליו בפעם שעברה שהייתי...(נראה לי) , לא זוכר מי זה היה.

יוסיא

New member
ועוד משהו קטן

מה הקטע הזה של כולם של התעודה הזו? כל אחד אחר נותן תעודה אחרת שהיא כזו וכזו? ראשית אני לא מבין מדוע אין אחידות? האם זה כמו מכרזים למונופול על התעודות? וזו כולה תעודה , דאטס איט...פאקינג תעודה... אם את נראית טוב , יודעת לעבוד כמו שצריך....קחי את התעודה ותעשי ממנה עפיפון.

חחחח...הצלחת להצחיק אותי דקלה21

אני חושבת ש 470 ש"ח זה המון כסף... אולי אנחנו מגיעות מפלנטות שונות ??????

דיקלה21

New member
../images/Emo140.gifאהמממ

נראה לך שאם לא היה לי היה לי ערך לכסף הייתי חופרת כ"כ הרבה על המחיר של הקורס? אה אה
אוי..לו הסבא סבא סבא רבא שלי היה רוטשילד...אולי באמת זה לא היה מזיז לי.. פשוט התכוונתי שגם אחרי ההנחה זה עדיין יצא יותר מבארמסטר למשל....תאמיני לי שאני מרגישה את הערך של ה470 ש"ח הללו כשאני משלמת בימים הללו לאוני'... שתהיה שבת שלום.

למעלה