בקשר למפגש בראשון מי בא בסוף ובאיזה שעה? אולי כדאי לדחות אותו ליום אחר?
D dralan New member 18/7/07 #1 בקשר למפגש בראשון מי בא בסוף ובאיזה שעה? אולי כדאי לדחות אותו ליום אחר?
D dralan New member 18/7/07 #2 אפשר אולי לדחות אותו ליום רביעי או חמישי אם ליותר אנשים נוח (ככה זה גם אחרי תשעה באב P מה דעתכם?
A Amir Noy New member 18/7/07 #3 ../images/Emo45.gif,אנשים תבואו!! בבקשהה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה הרעיון של המפגש פתאום ירד מהפרק? סעמק >_____< #$%#$@^@%#$@$@$!$#$@% בבקשה תבואו!
../images/Emo45.gif,אנשים תבואו!! בבקשהה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה הרעיון של המפגש פתאום ירד מהפרק? סעמק >_____< #$%#$@^@%#$@$@$!$#$@% בבקשה תבואו!
L Lily SonataArctica New member 20/7/07 #31 אממ... לא נראה לי בסוף שאני אוכל לבוא../images/Emo7.gif אבל יכול להיות שאני כן אוכל לבוא באיחור...אולי..
אממ... לא נראה לי בסוף שאני אוכל לבוא../images/Emo7.gif אבל יכול להיות שאני כן אוכל לבוא באיחור...אולי..
B Blade Of Fire New member 19/7/07 #16 11-12 לא יותר מוקדם יום חופש! אצלי הם מעטים בניגוד אליכם! צריך לישון כמו שצריך!
D dralan New member 18/7/07 #6 הו כן אני וענבר מתכוונים לבוא ב-11 בערך, מי שבא שישרשר גם מתי הוא מתכוון להגיע!
D danduuu New member 19/7/07 #10 סורי אני לא באה. תהנו כפרות../images/Emo23.gif ותעלו תמונות, גם אם אני ומיכל לא שם כדי לעשות לכם פוטו רצח
סורי אני לא באה. תהנו כפרות../images/Emo23.gif ותעלו תמונות, גם אם אני ומיכל לא שם כדי לעשות לכם פוטו רצח