ככל הנראה
T The Cat Woman New member 19/7/07 #17 שרשרו מי מגיע... אני לא יודעת אם שווה לבוא בבקשה אנשים- תכתבו בדיוק מי מתכוון להגיע, אני לא אסע סתם לת"א אם רובכם לא מתכוונים להיות שם... פליז- תעדכנו.
שרשרו מי מגיע... אני לא יודעת אם שווה לבוא בבקשה אנשים- תכתבו בדיוק מי מתכוון להגיע, אני לא אסע סתם לת"א אם רובכם לא מתכוונים להיות שם... פליז- תעדכנו.
L LadySilkworm New member 19/7/07 #23 עוד לא יודעת.. אני אשאל את אמא שלי כנראה היום. אם אני אבוא אני אביא שתי מצלמות..
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/7/07 #30 עוד לא יודעת... דיי לא נוח כזה. אם הולכים לים אני בטוח לא באה. אם לא אז אולי. בכל מקרה מעדיפה שתדחו.
ס סער טובי New member 21/7/07 #35 אני בא אני מקווה שאוכל לבוא באמת בשעה סבירה, אבל כנראה שלא, ואבוא ב-9 בבוקר
T The Young Amyrlin New member 22/7/07 #36 ../images/Emo31.gifאני מצטערת קרובת משפחה שלי נפטרה הלילה וזה פשוט לא מתאים שאבוא מחר...
T The Cat Woman New member 22/7/07 #37 ../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif מצטערת בשבילך ילדה... אני מקווה שאת מצליחה להתמודד עם זה, אין לי יותר מדי מה להגיד. בכל מקרה- אם את צריכה משהו- כל דבר- אני כאן.
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif מצטערת בשבילך ילדה... אני מקווה שאת מצליחה להתמודד עם זה, אין לי יותר מדי מה להגיד. בכל מקרה- אם את צריכה משהו- כל דבר- אני כאן.
B blacknwhite New member 22/7/07 #38 ../images/Emo201.gifבמקרה הזה באמת שאין לך מה להצטער... זה מובן לגמרי ואין שום סיבה שתבקשי סליחה או משהו אני מצטערת
../images/Emo201.gifבמקרה הזה באמת שאין לך מה להצטער... זה מובן לגמרי ואין שום סיבה שתבקשי סליחה או משהו אני מצטערת
T The Young Amyrlin New member 22/7/07 #39 תודה לכן אני לא ממש הכרתי אותה, זה צד של המשפחה שאנחנו לא כל כך מתראים איתו...