בקשר למפגש מחר - מי יהיה? מתי? איך נזהה אתכם?
K keep smiling New member 23/3/05 #2 יש לי שיער כחול-סגול ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif אני אראה מטומטמת, ולא תזהו אותי.
M metuka15 New member 23/3/05 #3 קיפה *_______________________* ברור שנזהה! אני שמה פה שוה אחת מהתמונות שלי עם התחפושת..קגומה כמובן ^^
קיפה *_______________________* ברור שנזהה! אני שמה פה שוה אחת מהתמונות שלי עם התחפושת..קגומה כמובן ^^
K keep smiling New member 24/3/05 #12 *_________*../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif כמובן, שאת כבר שלי~ מואהאהא
D De-Panther New member 23/3/05 #5 אני אשתדל להגיע כמה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif שיותר מוקדם אני מקווה בסביבות 12 או 12 וחצי אני אהיה עם החולצה הירוקה כמו תמיד
אני אשתדל להגיע כמה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif שיותר מוקדם אני מקווה בסביבות 12 או 12 וחצי אני אהיה עם החולצה הירוקה כמו תמיד
D De-Panther New member 24/3/05 #9 ../images/Emo12.gifלא אמרת בכניסה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בכיוון הלונה פארק או משהו בסגנון??
../images/Emo12.gifלא אמרת בכניסה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בכיוון הלונה פארק או משהו בסגנון??
ל ליסאן New member 24/3/05 #11 אני אמרתי. אבל אף אחד לא אישר ../images/Emo41.gif שהוא יגיע לשם. אז נפגשים ליד הגשר העלי (זה בכניסה לחניון מול הלונפארק) ?
אני אמרתי. אבל אף אחד לא אישר ../images/Emo41.gif שהוא יגיע לשם. אז נפגשים ליד הגשר העלי (זה בכניסה לחניון מול הלונפארק) ?
Y y a m i girl New member 24/3/05 #10 המ../images/Emo82.gif אני נמצאת בתחנת הרכבת (אוניברסיטה) בערך ב12 אולי אפילו לפני... תזהו אותי? לבושה ככה(כמו הימני בתמונה, נו, הנער הבישי!) ו... כן. גבוהה יחסית... המ.. כן. אין עוד סימני זיהוי... יוווווו. מחררררררררר!!!!
המ../images/Emo82.gif אני נמצאת בתחנת הרכבת (אוניברסיטה) בערך ב12 אולי אפילו לפני... תזהו אותי? לבושה ככה(כמו הימני בתמונה, נו, הנער הבישי!) ו... כן. גבוהה יחסית... המ.. כן. אין עוד סימני זיהוי... יוווווו. מחררררררררר!!!!
K keep smiling New member 24/3/05 #18 היסו היסו היסו! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif ה!X ל**ק 0! N!שי N!שלם וואק X_X~ שאיה! תראי מה עשית לי ;;
היסו היסו היסו! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif ה!X ל**ק 0! N!שי N!שלם וואק X_X~ שאיה! תראי מה עשית לי ;;