בקשר למפגש מחר -

אני מתחפשת לאינויאשה!!!!!!!!!!!!!!!

אין תמונה עדיין אבל אני מביאה מצלמה ומצלמת את כולכם חיחיחיחי

גהה

New member
אני באה!!!

מישהו רק מוכן להגיד לי באיזה שעה ואיפה נפגשים!?!? אם מישהו יכול, בשביל שאני (וכנראה עוד חברה לא מפה) נמצא אותכם, בא לכם לשלוח לי בפרטי מספר פלאפון של אחד מכם כדי שאני לא אאבד? פליייס?

De-Panther

New member
ליד הגשר העלי או...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו כזה
אני אהיה שם בסביבות 12 ועשרה או 12 ועשרים(הרכבת שאני אהיה בה אמורה להגיע לתל אביב אוניברסיטה ב12:08 לפי האתר של הרכבות)

מה זה

XDDDD? אני שאלת פה כי אנל'א רוצה לפתוח בשביל זה שירשור חדש... וגם מה זה כל הדברים האלה?! ^_____________________________^>.<"???

פרצופים...

XD פרצוף שאת נקרעת מצחוק(Xעניים עצומות,Dהפה) ^___^פרצוף מחייך (^ענים,___פה) >.< (><עניים .פה)

פינל

New member
איפה?!

גומה שלא ההייתי מזמן, המחשב לקח הפסקה... אני לא מתחפשת, לא היה לי זמן להכין משהו, וזה משגע אותי! ארוע הקוספליי הראשון ואני לא מתחפשת!!
טוב, אני עוד התגבר... לא הבנתי איפה נפגשים (באקה שכמותי...) איפה זה הגשר העילי? נ.ב איזה פרק יפה היה אתמול!! מירוקו מצחיק!!! "את יכולה ללדת את בני למקרה שאמות?" ואינו' שלי המסכן... לפני יומיים, עם הזכרונות שלו וקיקיו... זה היה החלק הכי יפה ועצוב בפרק! "אוו... אני מצטער, חשבתי שאתה וגברת קאגומה רק חברים!" "הה?! היא רק גלאי האבן שלי!" "גלאי האבן שלך?!" קאוואי!!!

De-Panther

New member
יש גשר גבוה כזה שמה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שעובר מעל לכביש זה באזור של הלונה פארק

פינל

New member
עכשיו כשהסתכלתי...

it seems... שאני הפאנגרל הכי צעירה פה!! נתראה!!

פינל

New member
הא! נועה'לה!

ואני כבר חשבתי שהסתכל על כולם מלמטה... את באה למפגש?

למעלה