בקשר למפגש

ישששששש ....נחגוג לך בגדוללללל../images/Emo24.gif

איזה כיףףףף לך מבטיחה שנרים אותך על כיסא.. ונשיר לך שירי יום הולדת...אביאל תתכונן!!!!! אמיגוס יש לנו סיבה למסיבה... לקדן יום הולדת ... בשבילי אין יותר טוב מיזה קדן שמה של אימי.... ניראה לי שכבר התאהבתי בך

רותי ב.

New member
אין סיכוי שנשכח,

אי טו ואס א סר לה מאס הונורדה מוספירה. (אורחת הכבוד)

Lcapone

New member
בקשר למפגש

אני גר בתל אביב, כמעט צמוד לחניון עירוני (בית ליסין) כך שאין בעיות חניה. כאמור אשמח לנדב את ביתי הקט לצורך המפגש. אבל: צריך מישהו שירכז את הפרוייקט ויארגן אותו. צריך להחליט: עם/בלי בני/בנות זוג? עם/בלי ילדים? באיזה יום ובאיזה תאריך? וכל מיני פרטים מסוג זה שיבטיחו את הצלחת האירוע. הבנתי שרורגד נקעה רגל,אני מחלים משבר בפיקה- אז אנחנו שנינו פטורים מריקודים ומשטיפת כלים....

avielss

New member
בואו ונפתח שרשור

אני-ללא בת זוג-ללא ילדים יום חמישי נראה לי אידאלי שתיה עלי

RORGAD

New member
יאללה עוד לא קבענו תאריך?../images/Emo53.gif

מה המזמוז הזה, בואו נחליט על תאריך, וזהו אז אפשר לקבוע ב- 25 ליולי? זה יוצא שבוע אחרי תשעה באב, וגם יום חמישי בערב, ויש תחבורה, עכשיו המקום, עוד היום מחליטים על מקום, אני מציעה את ביתי מי מסכים? תגיבו עוד היום כדי שהנושא ייצא לדרך.

רותי ב.

New member
בקשר לתאריך

ה- 25/7 יום חמישי, נראה בסדר, ולגבי המקום, אין לי בעיה גם שיהיה אצלי, (בסביבות חיפה) אבל הבנתי שיש פה יותר אנשים מסביבות תל אביב. אם לכולם התאריך הזה נוח, אפשר יהיה להתקדם הלאה, לדבר על ´אונדה´.

רשל

New member
האם זה מיועד גם לנפקדים ../images/Emo3.gif

רותי קומו סטס, מצטערת שלא יוצא לי לכתוב, אבל מידי פעם אני קוראת את מה שאתם כותבים ומתגעגעת = דסקריניו, לילה טוב לכולם

בקשר לתאריך......./images/Emo23.gif

לי התאריך מתאים 25.7 אך צריכה לשאול גם את רשל לימוריקה מרקדיקה ויטלי שהם גם חברים פה.. ויטלי נמצא בנסיעות כרגע אך ברגע שישוב יכתוב פה בשימחה... מקווה שהתאריך יתאים גם ל.. שרה גרעין מאדם קדן ושאר החברים.... בבקשה כיתבו... ובקשר לתפריט עדין לא קיבלתי תשובה מכם להודעתי מאתמול....

RORGAD

New member
קפון קרידו - גם אני נידבתי את ביתי

ואשמח מאוד אם תבואו אלי, אך יקידי שיהיה לך ברור לא הפסקתי לעשות חיים בגלל נקע ברגל, שום דבר לא ישבור אותי, אני שמתי לי למטרה לשיר ולרקוד כל הימים עד יומי האחרון, ואני משתדלת לעשות את זה, למרות שכואבת הרגל, ולמרות שיש איזה בן אלף שהחליט שחצי מהבית שלי שייך לו, הוא לא יקבל זה בטוח, והוא לא ישבור אותי זה בטוח, והרגל שלי לא תדכא אותי זה בטוח, ואני כן רוצה לרקוד גם אם זה יהיה רק ישובה על הכסא, לדעתי זו דרך חיים הכי בריאה שיכולה להיות. רייה בילה קנטה מטאליק נו דאמוס, קאדה דייה אן אוטרו פאסיו אסטאמוס.

gingit1

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

לא לוותר
תחליטו כבר לגבי תאריך ומקום ונתחיל לרוץ, אני מבטיחה לך שאני ארקוד גם איתך וגם ארקיד את קפוננו קרידו.

Lcapone

New member
יה ומוס א ביילר אינג´ונטוס

והיכן נמצא ביתך? באיזו עיר? כל הכבוד על הגישה- נרקד לנו בצליעות קלות, מה שאולי יפגע בתאבון של אביאל, אבל לנו ישאר יותר...

למעלה