בקשר למפגש

gingit1

New member
יו סטו אספרנדו

אני גרה בצפון הרחוק, לכן לא הצעתי לארח אתכם, אבל כמובן אם אתם רוצים לנסוע לטייל תמיד מוזמנים ואולי המפגש הבא יהיה אצלי. נו סה קוואלו די גיזר פרה אל מפגש? קואלו קרס א קומר?

RORGAD

New member
צחקתי, ביתי נמצא ב-

ישוב שנקרא עץ אפרים 3 ק"מ מעבר לקו הירוק, סלון בגודל 95 מטרים מרובעים, גג פתוח 120 מטרים מרובעים מרוצף אפשר לעשות הרבה נשפים, מאד שקט אצלנו, לא פחד בכלל, אני חוזרת הביתה לבד ואחרי בילוי אפילו ב-4 בבוקר, בלי פחד, אז ככה שאפשר בשקט לבוא, ואם נחליט לעשות את זה בשבת בצהריים אז בכלל גם תחגוג על המאכלים הטעימים שלי.

Lcapone

New member
טריטוריאס אוקופאדס?!

אני כבר מזהה את הבעיה מתפתחת: הצפוניים רוצים מפגש בצפון, התל אביביים בתל אביב, ואפילו עלו כאן רעיונות על מפגש בטריטוריאס אוקופדס... מה יהיה? לדעתי הגיוני לעשות זאת במקום מרכזי. בתל אביב למשל... אבל אקבל את דין התנועה... ובקשר לאוכל: אני אומנם לא אוכל שום דבר שהיה לו אמא ואבא, אבל זה חל לגבי בלבד וכל השאר רשאים לאכול כל מה שעולה על רוחם!

RORGAD

New member
קאפון אסטו קואלו אס אוכל

שהיה לו אמא ואבא? נו טה אנטנדי אספליקה מה איז´ו.

avielss

New member
שהיה לו אמא ואבא--שהיו חיים

ובקשר לשטחים המשוחררים-שאלתי אם עץ אפריים זה בשטחים

Lcapone

New member
קרידיקה מיה

בימבריו יש לו אבא ואמא? לא! פרה יש לה אבא ואמא? כן! אני לא אוכל חיות (בשר) מכל סוג שהוא מטעמי מוסר ומצפון שמחייבים רק אותי. ואני מדגיש שאין לי כל בעיה במה שיאכלו האחרים

RORGAD

New member
איך צחקתי../images/Emo13.gifאבל מקובל על כולם ערב

גבינות ויין, את העוגת גבינה שלי בחיים אבל בחיים לא טעמת, ובחיים לא תשכח, מבטיחה לך, המתכון כל כולו שלי בלעדי, אני המצאתי אותו.
בהזדמנות הקרובה אתן לכם את המתכון.

may55

New member
מתכוננת למפגש

שלום לכולם למרות שאני לא כותבת הרבה אני קוראת כמעט את כל ההודעות ונהנת אשמח לבוא למפגש האם מישהו יודע מה שואלים בראיון 14.7.02 בקשר לקורס? מה הקריטריונים? בהצלחה לכל המשתתפים ולהתראות

רותי ב.

New member
אוחחח, קוואנטו קיריאה סאבר, קוואלו

פנסן די-דימנדרמוס. מי פארסי קי ואנה קירֶר אוּיִר קוואנטו מוס אקודראמוס די לה לינגווה.
להתראות
כמה אני שמחה שבינתיים את מתכננת להגיע.

לכווווולם....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו הגעתי מהעבודה, וישר בדקתי מה קורה פה ! איזה התלהבות ממש כמו לפני יציאה לטיול שנתי, מתכננים היכן מבלים, והכי חשוב מה א ו כ ל י ם ממש נחמד לקרוא ולמרות המצב ה-
במדינה כולם ממשיכים הלאה העיקר לבלות לצחוק ולהנות ולהראות לכולם ששום דבר לא ישבור אותנו

Lcapone

New member
ברכותי על הגישה!

נמשיך לצאת, נמשיך לבלות, נמשיך לצחוק ולא ניתן לשום דבר לשבור אותנו. שישברו האויבים שלנו. לא אנחנו!

RORGAD

New member
ה- 25.7 מקובל על כולם עכשיו מקום

יאללה להצבעה: אני הצעתי את הבית שלי, קפון הציע את הבית שלו, למי יש עוד רעיון? קדימה, לא לחלום בהקיץ, לתת רעיונות ונחליט, אני מאוד מאוד רוצה שזה יהיה בבית שלי, הוא גדול ונוח מאוד, ובכלל לא פחד להגיע אלי, יש שמירה ולא עוברים שום כפר ערבי, אז קדימה לעבודה, להחליט על מקום.

אפשר גם לעשות מפגש

ביזראלי ביטבתה כמו המפגש הקודם. המקום נגיש מבחינה תחבורתית גם לצפוניים וגם לדרומיים. התאריך מקובל גם עלי... וחברל שזה לא כבר מחר (

רותי ב.

New member
אמה אסטה וס קיראמוס טריאר קוזאס

קי מוזוס ואמוס אפרונטר. אי א י נו סי פואדי.

למעלה