בקשר למשחק ההמשך...!

בקשר למשחק ההמשך...!

אם המנהלים יחליטו לעשות my band2 אז שיאפסו הכל.... שכולם יתחילו מההתחלה... כדי שזה יהיה שווה.... וגם המרמים ייתפסו אותם על ההתחלה..אם אתם מסכימים איתי תכתבו! יאללה אנשים לשים V

snir12323

New member
.

ממש לא כי אם הלהקה שלך לא הצליחה אז לא כולם צריכים לעשות מהתחלה

????

הלהקה שלי בסדר גמור!!! אני במקום 413.... אבל זה לא קשור... זה לא יהיה הוגן.......אם היית במקום גרוע היית רוצה שזה יהיה ככה... וגם אם את במקום טוב זה יהיה יות רמאתגר וכיף לדעתי

daksha

New member
אולי תירגעו? זאת החלטה של מיי בנד!

די לריב - חביתוש - נראה לי שזה שירשור מיותר! סתם רבים פה!

daksha

New member
סליחה שזה כתגובה להודעה הזאת -

רציתי שזה יהיה למעלה...

noocvar

New member
איזה ריב? בסה"כ מביעים דעה

ואלו רק שתי הודעות. בלי לחץ

yardenc12

New member
אני מסכימה איתך בהחלט!

לדעתי גם צריך שיאפסו הכל כדי שכולם יתחילו מחדש מאותה נקודה... ככה זה יהיה הרבה יותר שווה! :) וככה עוד אנשים יוכלו להצטרף ולא יהיו כאלה שירמו!

nana242

New member
כן תאפסו...

ככה יהיה יותר כיף ומאתגר לשחק מהתחלה....

לא טוב!

בגלל שמי שהלהקה שלו כבר מצליחה ובמיקום טוב.. למה שהוא יצטרך לעשות את הכל מהתחלה? זה יהיה מבאס ויוציא את כל החשק לשחק לפחות ל-100 הראשונים אם לא יותר..

fragi2006

New member
מהההה?

מה זה השטויות האלוו? זה ברור שה100 TOP ינצחו אם יהיה המשך למיי-באנד! לדעתי יש יותר אנשים שלא נמצאים ב100 TOP מאשר אלו שכן [100 נמצאים, 13,900 לא. אהממ] לכל 13,900 האחרים א=י=ן ס=י=כ=ו=י בלי איפוס הלהקות. וזה שהגעתם למקום מכובד לא אומר שאתם תחליטו, סליחה באמת /= לי אישית יש אמנם רק 500,000 מעריצים וזה לא כזה הרבה אם מסתכלים על 100 המובילים, אבל גם אני השקעתי בלהקה. ואני חושבת שכדאי לאפס הכל כדי שלכולם תהיה הזדמנות.

ומה זה אשמתי ?

שיש את כל אלה שהצטרפו מאוחר או לא ניהלו את הלהקה שלהם נכון?? למה אני ועוד 99 אנשים שהשקיעו והצטרפו בהתחלה או בהתחלה יחסית, ניהלו טוב והצליחו צריכים להכנע ולוותר כי יש מי שפחות השקיע או בא מאוחר??? זה הגיוני ופייר שלא יהיה לשאר סיכוי!!! אם היית נרשמת ביוני או תחילת יולי היית במצב טוב יותר עכשיו! זה אשמתך בלבד שלא נרשמת בהתחלה, ואת צריכה לשאת בתוצאות!!! אז נכון שלהרבה אין סיכוי, אבל זה אשמתם !! אז אין לכם על מה להתלונן!!! ורק שתדעי שבערך ל-5 הראשונים יש סיכוי לזכות! אני מקום 13 ואין לי סיכוי לנצח!!! ככל שמתקדמים יותר, קשה יותר להתקדם עוד!! אז אני לא אזכה, אבל אני לא מתלוננת! כי אני יודעת שזה בגלל שהצטרפתי ב 30 ליוני שזה דיי הרבה אחרי כמה אנשים פה!! אז תעשי לי טובה, ואל תפילי אל אחרים את זה שהצטרפת מאוחר ו/או לא ניהלת מספיק טוב.

ל-אין לי שם00

את כל כך אבל כל כך לא צודקת!!!!! כמו שאתצ אמרת יש רק ל-5 הראשונים סיכוי לנצח וגם זה בקושי............ אז למה לוותר להם ולא לעוד 14.000 שחקנים אחרים שכן רוצים שיהיה להם סיכוי... אני ממש השקעתי הלהקה שלי והצטרפתי יחסית מוקדם..... אבל אני חושבת שזה לא אשמתם של הילדים שלא שמעו על המשחק או הצתרפו מאוחר.... זו הייתה בעיה שלהם במשחק הזה כי מה לעשות אי אפשר להתחשב בכולם.... אבל אם יעשו my band2 אני חושבת שעדיף שיאפסו..... ולדעתי גם ככה חושבים לפחות 12.000.....

תקשיבי חמודה

זה לא לוותר לראשונים. זה רק לא להיות הרבה יותר מדי נחמדים ללא ראשונים ולהיות מגעילים בטירוף לראשונים. וגם אם ימשיכו/יעשו מיי בנד 2 במילא לא יהיו פרסים. אז מה הטעם להתעקש על משהו שלא יעזור לך בכלום חוץ מ-יששש אני ראשונה???

ממש ממש לא נכון...

אני הייתי במקום 2500 אפילו 3000 והתאמצתי ולא רק שהגעתי לTOP 100 אלא גם ל20 הראשונים ולמקום 17... זה אפשרי.. =]

מצד אחד זה טוב מצד שני לא

זה טוב כי זה יכול לתת הזדמנויות חדשות לאלה שלא הגיעו למקומות הגבוהים אבל זה לא טוב כי אני למשל השקעתי הרבה כדי לעלות ל300 הראשונים אומנם זה לא הTOP 100 אבל מקום 260 מתוך 13 אלף להקות זה דיי טוב.. או שאני טועה וסתם מזבלת את השכל?? בקיצור... הבנתם זה יכול לעזור ויכל לייאש... אני חושבת שאם יעשו את זה מחדש אולי תהיה לי הזדמנות לעלות יותר...

אם יוסיפו עוד הרבה אפשרויות חדשות

אז אני בעד למחוק הכל ולהתחיל מההתחלה, אפילו שהלהקה שלי במצב מצוין. אם משאירים אותו כמות שהוא- אז להשאיר גם את הלהקות במצבן. ושמי שהלהקה שלו גרועה- שיעבוד קשה ויביא אותה למצב טוב. ויש כל כך הרבה אפשרויות שאפשר להוסיף.

כן אבל

אולי זה באמת לא טוב ללהקות המצליחות אבל יש יותר להקות שזה שווה להן מאשר להקות שזה לא שווה להן אז צריך לעשות חישוב... וחוץ מזה אם הלהקות המתקדמות הן כל כך טובות אז עכשיו הן יוכלו להשקיע יות רואפילו לעשות דברים שהם לא יכלו לעשות כמו הופעות משותפות ורינגטונים או אלבומים יות רזולים... אפשר גם לחשוב על זה ככה...... מנהלים, תענו.! תגידו מה דעתכם!!! וגם יש כל כך כל כך כל כך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה אפשרויות להוסיף שהמשחק יהיה הרבה יותר כיף...... אז מי שמסכים שגם יציע כמה הצעות אם בא לו
... מקווה שתסכימו גב' אברמסון מ-game girls (בקיצר דני
)

למעלה