בקשר למשחק ההמשך...!

היא צודקת!! ../images/Emo3.gif

ברור שהיא צודקת! הכי שווה להתחיל הכול מהתחלה! זה האתגר ומה זאת אומרת שאלה שעכשיו טופ 100 ינצחו גם במשחק הבא?! שטויות !!!!!!!!!!!!!! מי שמשקיע מנצח מי שמרמה גם מנצח אבל צריך למנוע את זה.

מה זה במשחק הבא??

אין משחק הבא!! אתם לא מבינים שיש הבדל בין "להמשיך" לבין "להתחיל סבב שני"

אז שיתחילו סבב שני!!!

זה יהיה הכי הוגן!!!! או שיעשו שני משחקים.... אחד ממשיך את הקודם ואחד חדש

MikeY fReAk

New member
יכוליות שזה רעיון טוב,../images/Emo79.gif

אבל אני יודעת שאם יאפסו את זה לא יהיה לי חשק להתחיל לשחק מחדש. ואני די בטוחה שאני לא היחידה..

גם אני חושבת ככה..

אם הייתי עכשיו במקומות יותר גבוהים הייתי מתייאשת לא סתם הכנסתי את עצמי להתחלה והשקעתי כדי להתקדם ממעל מקום 200 למקום 20.. (כרגע 25.. =[)

noocvar

New member
גם אני בעד- ואני מקום 26

הגעתי אמנם למקום מכובד אבל אני כבר לא מצליחה להתקדם, רק לרדת (ממקום 24) (וזה החל ברגע שהסתיימו ההופעות המשותפות)... חוצמזה. אם יהיה סבב שני בלי איפוס, חמש הלהקות הראשונות ישארו שם. מה זה שווה?

לא בהכרח ואני אתן דוגמא

למישהי שהשקיעה במלוא המרץ בעצם 2 להקות שלדעתי אם המשחק היה ממשיך היו מטפסות למקומות הראשונים... פצצה לגבה של סימס והכחולים של ג'ייסון.. הם עקבו אחרי כי פעם הייתי במקומות לפניהם והם השקיעו המון המון המוןןן (בזמן שאני לא יכולתי.. =/) וכל הכבוד להם.. הם כרגע במקומות 4 ו-6 ואני..? אני מצדיעה להם... =]

p p 7

New member
תודה לולי

פתחתי במקרה והופתעתי לקרוא מה שכתבת. גם את היית כוכבת רק חבל שהמשחק הזזה היה בגדר "אוטופיה"

אני ממש לא.. =]

אבל היו פה אחרים שהיו לי מודל לחיקוי... אלו שעשו שינויים ומהפכים בזמן כה קצר.. והלהקה של לאקי בהחלט חלק מכל הלהקות שעשו שינוי.. כן כמו שאמרתי המשחק הזה כמו הלהקה שלי היה רק אוטופיה... חחח מי יודע אולי יום אחד תשמעו על אוטופיה האמיתית.. חחח אם נקים את הלהקה שאנחנו כ"כ רוצים.. =]

p p 7

New member
אמנם הגעתי למקום שישי

אבל לא היה שמץ שלי סיכוי לטפס יותר. ומה ההבדל בין מקום שישי למקום 9999? אפילו אין פרס ניחומים שיכול לנחם על ההשקעה התסכלת. ההרגשה בדיעבד של חוסר הסיכוי , ואל תרצו לי עכשיו על ההנאה מהמשחק, מותירה טעם רע בפה. לפחות היו נותנים איזה פרס ניחומים לעשיריה הראשונה. ואני לא מבין את כל אלה שרוצים שהמשחק יימשך. תגידו- אין לכם מה לעשות? אין לימודים? אין עבודה? כל היום לשבת ולעשות הופעות משותפות דביליות ווירטואליות? זה נותן לכם הרגשה של אמרגני על? לקבל תקריות מטופשות ולהפגין נגד ההתנתקות? זה כנראה מעביר בכם ויברציות שנולדת לכם ילדה. יאללה תעזבו את כל המשחק הדבילי הזה ולכו לעשות משהו מועיל יותר למענכם. האם אין בארץ הזו דבר אחד הוגן וישר? עם כללים ברורים? אכן, המשחק ומנהליו משקפים את העם ואת מנהיגיו. מגיע לכם !!! כל טוב לכולם. תצליחו בלימודים ובחייכם על כל רבדיהם.

אני רק באתי להגיד כל הכבוד

ולדעתי יכולת להגיע ליותר טוב מזה... אני לא מבינה מה אתה מתלונן... ואם יהיו פרסים ל-10 מקום 11 יבוא ויגיד מה איתי.. ואותו דבר יכלו להגיד שרק 5 ראשונים פרס בקיצור לא נורא כל הכבוד לך בכל זאת על מה שהצלחת להשיג ואני אישית מאוד גאה בך על ההישג כל הכבוד.. =]

מה יש לך מפלאפון מוטורולה?

ודי לבקש איפוסים!! הם לא מאפסים!! תקלטו ותתבגרו ותתגברו.!!!!

למה לא../images/Emo35.gif../images/Emo222.gif

בגלל שחלקכם לא רוצים
אם יהיה פרס חדש הכי הגיוני שהמעריצים יתאפסו... תחשבו בהיגיון חבר'ה

למעלה