בקשר למשחק כנסו כולם(במיוחד ההנהלה)

שרון כנס/י

למה זה רעיון גרוע???? הכי טוב שהיה סיסמא ככה מי שמתאמץ לפתור תחידה יזכה בכסף ולא סתם מלעון שעובר במקרה באותו מקום ורואה תמעטפה...

בקשר למשחק כנסו כולם(במיוחד ההנהלה)

כניראה שלא יישמתם את הלקחים מאתמול ושלשום ומהיום הראשון ושוב מישהו שלא מכיר בכלל מה זה תפוז(ואני בספק אם הוא יודע מה זה אינטרנט) לוקח את הכסף!!! תיראו כמה אנשים באו היום ישבו פה יום שלם חיכו עד 3 שתפרסמו תמקום חשבו על הרמזים שהבאתם ובסוף עובד שם לוקח תכסף עובד פאשלה שלכם!!! ולא נדבר על זה שב9 היו צריכים לפרסם תמקום ולא פירסמו עקב "תקלה" חחחח לפי דעתי אין לנו טעם להשתתף במשחק שלכם כי גם ככה כל מי שזוכה הוא לא גולש תפוז ובטח ובטח תפוז לא אתר הבית שלו!!! אז יש לי רעיון בשבילכם במקום לפרסם פה תחידה פשוט לכו תסימו תכסף איפה שבא לכם תגידו לאנשים ברחוב יש פה כסף מתפוז זה יהיה יותר יעיל לכם ויותר זול אז תחשבו על זה חעעעעעעעעעעעעעע בנוסף סמתי לב שלא התייחסתם להודעה שלי ולרעיון שהעלתי פה בנוגע לסיסמא או משפט מחץ שיפורסם רק פה ומי שמוצא תמעטפה צריך להגיד את הסיסמא או המשפט (רעיון למשפט למשל: יוסי הכריש נתן לכם בחשיש חעעעע) אני שמח מאוד אם תגיבו לי להודעה וגם הגולשים תגיבו צריך לעשות לבזיון הזה סוף!!!! תודה מראש... יוסי הכריששש

רווית30

New member
יוסי כנס רגע......:)

שמתי לב היום שאף אחד מההנהלה לא נכנס היום להגיב על הודעות של הגולשים וזה מזה לא בסדר ולא פייר מיצדם,אמרתי לך רק הלאווי ויכנסו להודעה שלך ויראו אותה ויגיבו משהו...אבל כלום ממש לא נחמד בכלל.......

רווית מותק כנסי אני יסביר לך

אל תדאגי תפוז קראו תהודעה שלי אבל אין להם מה להגיב הם יודעים שאני צודק אבל הם בחיים לא יגיד שאני צודק ויש בעיה במשחק שלהם הם בטח מתייעצים עם העורכי דין שלהם חחחחחחחח נ.ב ץפוז אני רוצה סכום סימלי על ההצעה שלי הזכויות שמורות לי תודה מראש צוות ההנהלה ובראשה יוסי הכריש חעעעעעעעע

ניסו123

New member
יוסי ורווית כנסו

אתם שתיכם מזה נשמעים מרוקאיים כאלה (לאללה) ,יא ורדי עליכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח

יאלה להכנס להגיב לא להישאר עדיש!!!

תפוז אני רוצה תגובה שלכם תודה מראש :) יאלהההההההההההה תן לה בהקפצההההההההההההההההההההה (בטח מחר עוד מישהו שלא קשור לגולשים פה יקח תכסף כי הוא יראה שמחביאים חעעעעעעעעעע)

לוטמוש

New member
חח אתה היחידי שהגבת לעצמך....

חוץ מכרגע..שאני מגיבה לך... זה משעשע. ורושמים שמתי לב :) אבל מילא... אני בעד הרעיון של הסיסמא.... וגאד דמט מישו מוכן להסביר לי מזה הקפצה?

הקפצה זה שאתה יושן במיטה שפוך

פתאום בא לך איזה קצין באמצע הלילה ואומר לך שיש חדירה של שועלים ופרות לבסיס

לוטמוש

New member
../images/Emo2.gif

אמ.... אני חייבת לשאול אותך משו... מה??????????????????????????????????????

../images/Emo45.gif מסכים איתך בכל מילה כמו

שאמרתי אנשים פותרים את החידה מתעמצים הולכים למקום ומי בסוף לוקח איזה מישהו שעבר במקום וראה איפה החביאו תמעטפה

idoweisman

New member
אני בעד

ככה אנשים לא יוכלו במקרה לעבור ולחפש את הכסף, המטרה שלכם היא שמשתתפים האמיתיים - גולשי תפוז יהיו מרוצים מהמשחק ולא אנשים שעוברים במקרה ברחוב, אחרי הכל אתם שמים אתה מעטפה במקומות ציבוריים אשר מסתובבים שם מלא אנשים בלי קשר לתפוז, תכתבו אישזהי סיסמה או משפט שרק גולשי תפוז ידעו מה הוא המשפט, כמו 1100 TO GO או משהו כזה..

למעלה