בקשר למשחק כנסו כולם(במיוחד ההנהלה)

shirishp

New member
עובדים עליכם בעיניים!!!

אני מסכימה עם רעיון הסיסמא. זה פשוט חוצפה מה שקורה שם. אני הייתי היום בפ"ת בקארטינג , ונודע לי שמי שהגיע לפני 14:35 היה צריך להמתין בחו"ץ ע"מ שיחביאו את המעטפה (כמובן שכולם פרט לעובדים)!!! כלומר ברגע שניכנסו אזי היחידים שידעו את מיקום המעטפה הם העובדים, ולכן זו פשוט חוצפה שזכה מישהו שעובד במקום שייתכן ואך יכל לראות איפה הם החביאו (ובאמת מעניין איך הוא ידע באיזה מקום לחפש ומצא ישר, לידיעתכם הקארטינג הוא מקום יחסית גדול שמשתרע על כל קומת החניון והוא מצא תוך פחות מדקה). אז אל תתפלאו אם עובדים עליכם. מאחת שהיתה במקום...

הקפצהההההההההההה כנסו

נוו עוד לא הגבתם?? עוד לא ממשתם את הזכות שלכם להשפיע???? אז מהר מהר תעשו את זהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תתלהבו לא באמת זה יעזור אבל תגיבו אולי השתנה למישהו בתפוז הקופסא בראש ויבין שסוף סוף אני צודקקקק!!!!

kren2

New member
../images/Emo6.gifמגיבה !

בס"ד צודק הרי המטרה שלה תפוז עשתה את המשחק הזה היא כדאי שגולשי תפוז יהנו מהכסף ולכן רק גולשי תפוז צריכים לזכות בכסף ולא עוברי אורח או עובדים כמו שקרה בקראטינג זה פשוט בושה איך קורה שעובד זוכה בכסף ???? הרי הגולשים הם אלה שצריכים לזכות בכסף פשוט בושה של תפוז !!! ולכן צריך לעשות את הסיסמא רק כדאי שהגולשים האמיתיים יכולו לזכות במעטפה ובכסף . תפוז תתעורוו לפני שהמשחק כבר יגמר ולא אהיה אפשר לתקן את הדברים ! הכל לטובה מ ה' יתברך ! - זה הסלוגן שלי לחיים ..

לוטמוש

New member
../images/Emo45.gifלסיסמא.

לא בטוחה שזה ישנה ת'מצב כי אנשים יכולים להיכנס ולהגיד לחבר שלהם בתל אביב או איפה שזה לא יהיה ת'סיסמא... אבל רעיון אחלה! *תומכת*

למעלה