בקשר לערב שהיה לנו...

בקשר לערב שהיה לנו...

ביום שישי היה בקן שלנו ערב HARDCORE בערך 300-350 איש באו מכל הארץ בזכות הערב הזה הקן שלנו הוא הקן הכי עשיר במחוז אני מציעה לכל אחד שקורא את ההודעה הזאת לעשות משהו כל דבר כדי להכניס עוד קצת כסף לתנועה ובכלל גם בלי קשר לכסף, הדבר הענק הזה שהרמנו א.נתן לנו הרבה מוטיבציה להמשיך, ב. ייחצן את הקן שלנו ברמה שלא תתואר, ג. ייחצן את התנועה.

ההופעה

רק רציתי להגיד ששמעתי שהערב היה ממש שווה!!! חברים שלי מבית ספר שבדר"כ לא אוהדי נוער עובד אמרו לי שהם היו בערב וממש נהנו. לדעתי ערב כזה זה רעיון מעולה ובאמת צריך לעשות עוד ערבים כאלה

אל תבוא

מצטערת אם זה לא נשמע טוב אבל אף אחד לא הכריח אותך לבוא ואם יהיה עוד ערב פשוט אל תגיע!!!!!!!!!!!

^NB^

New member
אני?

מי דיבר על עצמי. אף להקה לא תיהיה מוכנה להופיע אצלכם הופעות הארדקור\פאנק, עם הגישה שלכם, לא יהיו אצלכם יותר אני חושב שהפירוט כבר נאמר על ידי גיורא\ברק\עידן כבר אז זהו. טוב נו, אני חייב להשאיר קללה, אני רוצה ש´מחלקת המחשב של משטרת ישראל´ גם תעצור אחרי חבורה של הומואים אוכלים בתחת, חבל שהיטלר לא סיים את העבודה שלו נו, עוד משהו? אהה, אהה, אתם והערכים הציונים שלכם שווים לי לתחת. ערכים זה לא בתנועה! בלה בלה בלה = עוד כמה קללות, אני מקווה שישרפו לכם את הקומונות, היי, זה לא רעיון רע דווקא חיחי /me runs /me hides

נפלת על השכל????

מה הקטע החדש פה, לתקוף את כל מה שזז (ולא זז) בפורום? רואים שאין לכם שמץ על מה לעזאזל אתם מדברים! אולי די? ויש כמה נועלניקים שצריכים להרגע... לא במקום אם אתם רוצים להתווכח אז באמת תעשו את זה נורמלי... זה מעצבן לקרוא הודעה (כן, כן- קראתי את כל ההודעות של כולם) ומה שרואים זה רק קללות. ומה זה הקללות האלה לך? מותק, תירגע ומהר! חבל שצריך לאיים בכלל עם ה´מחלקת המחשב של ישראל´ כאילו מה הקטע??

^NB^

New member
פחח

אני לא מקלל בכלל כהרגלי אבל ככה לאיים בלי שום כיסוי אפסים רק אנשי הנוע"ל יכולים לאיים איומים כאלה טיפשיים חיחי איזה כיף לרדת לרמה של כולם פה :))

מה הקטע שלך??

לפי דעתי פשוט משעמם לך כרגע אז בא לך לצאת לאיזו מלחמה בלי שום כיסוי. לכל אלה שבאים ותוקפים פה את מארגני ההופעה (ויש פה כאלה שתוקפים בלי חשבון את כל אנשי הנוע"ל...): הכסף, כפי שהוסבר כבר, הולך קודם כל לכיסוי כל ההוצאות וגם לכיסוי ההוצאות של הלהקות. הלהקות שהופיעו שם הסכימו מלחתחילה להופיע בחינם. הערב אורגן ע"י נועלניקים, הם עבדו קשה כדי להרים אותו, הכסף שנגבה היה רק כדי לכסות הוצאות. הערב היה מוצלח מהמתוכנן, לכן ישנם גם רווחים. חוצמזה שגם אני יודעת ללקלל (תאמינו לי!!) אני פשוט נגמלת כרגע... (ויש פה כמה שגם להם כדאי לנסות!!!). אז אולי די עם הירידות הטיפשוית האלו? אתם נהנתם בערב הזה? לפי מה שאני שמעתי אז כן נהנתם. סתם בא לכם לרדת על מישהו? בבקשה לא עלינו... נמאס. הירידות שלכם חסרות כל בסיס, במיוחד כשאתם מכלילים את כל אנשי הנוע"ל והופכים אותם ליפיי נפש כאלה, בעל "יענו" ערכים, שלא יודעים מהחיים שלהם. זה מה שהתכוונתם להגיד בירידות הטיפשיות שלכם? אתם חושבים שאתם ממש מגניבים כאלו הה? אני בטוחה שאתם אחלה בני אדם, אז אולי בבקשה בבקשה תראו גם לנו את זה?? חח.... לפעמים אתם מצחיקים אותי עם הירידות ואימוים המטופשים שלכם... אני רק מקווה שאתם סתם עושים הצגה כדי שנחשוב שאתם מי יודע מה... עלו והגישמו!! לי

One In A Milion

New member
you go girl ../images/Emo13.gif

חחחח לי אל תשקיעי יותר מדי עצבים בזה...הוא זורק דברים לאוויר,ולא מבין בגרוש. בקיצור,מנסה לעצבן... פשוט תתעלמי מההודעות שלו...ושל כל אלה שבאו/באים/יבואו בעקבותיו. עלי והגשימי קוואק

^NB^

New member
אני..

אני סתם נהנה אני בכלל לא הייתי בהופעות זה סתם כיף להוציא עצבים ישנים על עולם תנועות הנוער :)

אנחנו מאיימים??

אתה קראת את ההודעה הנפלאה שצוות הפורום מחק אותה??? ע"י אהוב ליבי עידן חדש שאיים שם על חברתי ועל הקן שלי??? ועוד אתה אומר שאנחנו מאיימים?!?!!?

על מה בדיוק מדובר???

בגלל שאין לי מושג על מה אתם מדברים הייתי שמח אם תספרי לי קצת... מה בדיוק היה הערב הזה? מי אירגן אותו?? מה זאת אומרת הקן הכי עשיר במחוז? וכל דבר שאת חושבת שעלול לעניין אותי .... רק בשמחות אמיר

אמיר ולא סיסי

הקבוצה שלי "אקונומיקה" אירגנה ערב HARDCORE ויחד עם שישיסט מהבי"ס הם אירגנו כל מיני להקות מכל הארץ, אותו שישיסט אירגן גם אוטובוס מת"א מכספו שלו. בערב היה דוכן שתיה והכניסה עלתה 15 שח עוד משהו?

על גופתיכם המתה יהיו עוד הופעות

כולרעות מסריחים, תקראו את ההודעה שלי מקודם שעניתי למטומטמת הזאת.

אני חייבת להוסיף משהו- תכנסו

זה באמת היה מתלהב מצידי לכתוב "הקן הכי עשיר" זה היה בלהט הרגע, ואני באמת לא יודע אם זה נכון

אני חייבת לתקן משהו

לא הייתי צריכה להגיד הקן הכי עשיר במחוז, זה היה בלהט הרגע ומאוד מתלהד מצידי מצטערת אם פגעתי במישהו אני לא יודעת אם זה נכון אני רק אומרת מה שאני חושבת בלי שום עובדות

למעלה