בקשר לערב שהיה לנו...

לכול המתלוננים...

אוקי אז לאור כמה תלונות שהיו כאן יש לי מספר תושובות :) 1.לא עניין של אף אחד מה קורה לכסף שנכנס לכול המודאגים אני מבטיח שהוא נמצא בדרך זו או אחרת בקן והוא משמש את בקן. 2. לכול המתלוננים על הדוכנים בערב הזה אז ככה הדוכנים לא היו בתכנון והם כניסה של הדקה ה90 אז יש להם בעיות ח-ב-ל באמת חבל זו כמו שמישהי מהדוכן של בעלי החיים באה לצעוק עליי אישית שאין עליהם מספיק אור מצטער הוא היה יותר חשוב בשביל לתפוס את הגו´נטים שהיו שם בסביבה. 3.מכירה ומדיניות התנועה אז ככה פירוט לזה יש בהודעה שכתבתי לעידן "האפס"חדש 4.לכול מי שיש ביות שיבוא אישית וידבר איתנו... 5.אם למישהו יש בעיות עם הפוגו אז חבל לא רצינו להזמין אמבלונס לחינם.

בטח שזה משנה לאן הולך הכסף...

זה פשוט מאוד... לפי איך שאני מכיר את כל מה שקורה בהופעות כאלו הלהקות אף פעם לא מבקשוךת כסף... ואם הם ביקשו אז לא בסדר מצידן אבל בכל מקרה ברגע שאתם ביקשתם כסף אתם חייבים לפרט... למה ביקשתם כסף ? האם השתמשתם בהופעות כדי למשוך אנשים שיבואו ויתרמו כסף לקן שלכם בלי להודיע להם שזה מה שתעשו עם הכסף?? האם זה נראה לכם בסדר לנצל גם את האנשים שנתנו לכם כסף וגם את הלהקות (שעוד פעם אני אבהיר שלפי מה שאני יודע לא לוקחות כסף) ולהשתמש בכסף הזה להכין צ´ופר לקבוצה ?? זה לא מוצדק בשום דרך. אתם רוצים צ´ופר תקנו אותו בעצמכם איזה מן חוצפה זאת ועוד פעם אני אגיד שאם הודעתם לאנשים שהכסף שהם משלמים זה תרומה לקן אז יופי כי זה תרומה לקן לא לכיסכם הפרטי ש"זקוק" לצופר!!! תבדקו את עצמכם

PaPIN

New member
על הכסף

שלום,אני חניך בוגרת מכרמ"צ. הציוד עלה הרבה כסף, השכרנו הגברה מקצועית, השתייה (הקלה) עלתה כסף, הלהקות היו צריכות החזרים על דלק,וכסף למקרה חירום על האוטובוס, צילומים של המודעות... ולכן לקחנו סכום שיכסה את ההוצאות ,וההערכה שלנו הייתה שיבואו בין 100 ל150, כך שנכסה את ההוצאות, לא יכולנו להוריד את המחיר אחרי תחילת הערב . תודה רבה.

נו בסדר אז היו הוצאות...

אבל השאלה היא אחרת... היו הוצאות ואני בטוח שעשיתם מספיק כסף בשביל להחזיר את ההוצאות. אז מה עם הכסף ש"הרווחתם" ? אני באמת חושב שזה לא בסדר שלא הודעתם לאנשים שבאו שהכסף מיועד לתרומה לקן... (ומעבר לזה לצ´ופר לקבוצה שלכם). ועוד פעם אני אבהיר שלדעתי אתם עושים שימוש שלא ביושר בלהקות שמופיעות בחינם לרווחתכם האישית (מזכיר לי משהו) . טוב זהו

PaPIN

New member
אתה טועה

הכסף לא מיועד לצ´ופר, זה סתם רעיון שעלה הכסף נכנס לעמותת הנוער העובד והלומד, כלומר לציוד ודברים הכרחיים בקן מה נעשה עם הרווחים? אז הרווחנו ,אנחנו לא צריכים להתבייש בזה, הצלחנו להביא יותר אנשים ממה שציפינו, עשינו עבודה טובה והכסף הוא לא העניין, גייסנו כנראה קבוצה חדשה לקן בזכות הערב.למישהו מהמתלוננים איכפת מזה? הכסף הוא לא העניין, והערב לא נעשה בשביל הכסף.

^NB^

New member
זה לא אתם

זה לא אתם שהבאתם את האנשים תקלטו את זה כבר אנשים לא באו בגלל שאתם שמתם פירסומים ברחוב על ערב הארדקור או משהו אנשים באו בגלל... בגלל... בגלל שהם רצו לראות הופעות וזה לא משנה איפה זה יהיה, נוע"ל\שמו"ץ, זה לא משנה בכלל... אז בקיצר, זה לא אתם שהבאתם את האנשים, זה אנחנו. אנחנו = סצינה חוץ מהפריקים שיותר טוב שהם לא יבואו בכלל. (הם באו בגלל להקת הפוביה הזאת) מה אני מדבר איתכם בכלל אימא שלי אמרה לי לא לדבר עם יהודים. Heil Seig טוב נו, עכשיו אני פוחד ממחלקת חקירות המחשב של משטרת ישראל, אני חייב לברוח מעבר לגבול.

^NB^

New member
ו...

ותפסיקו לטפוח לעצמכם על השכם הערב לא היה כזה טוב.

^NB^

New member
אהה, ועוד משהו

ואם אנשים חושבים שערב כן היה טוב אז זה לא היה בגלל התאורה המדהימה (המנורה בחוץ שסנוורה אנשים) או בגלל הצליל המדהים היה לערב הזה (אין לי אפילו מאיפה להתחיל) זה היה בגלל הלהקות אז אולי תשלמו ללהקות קצת יא אפסים.

הבאתם??????

סליחה, מה זה הבאתם???? אף אחד לא בא בזכותכם לערב הזה, אלא בזכות דני ועמי ואנשים אחרים...

למעלה