בקשר לפיצויים

מצב
הנושא נעול.
בקשר לפיצויים

בקשר לפיצויים
נפגעתי במהלך העבודה אני חייל משוחרר {אני טבח ונחתכה לי האצבע } כתוצאה מכך איני יכול לעבוד, בעת האירוע פוניתי לבית חולים וקיבלתי 10 ימי מחלה אני עובד יחסית חדש במסעדה {כ חודש } ניגשתי לקופ"ח על מנת לקבל טופס 17 וסירבו לתת לי אותו בטענה שהמעסיק צריך לתת לי טופס מסויים השאלות שלי הם: * איזה טופס אמור לתת לי המעסיק ? *מתי,איך ולאן אני מגיש את בקשת החזר ימי המחלה ? *האם אני יכול לדרוש מצויים עקב התאונה , ואם כן איך וממי? המון תודהההההה

קופת חולים אכן אינה מספקת טופס 17

בקשר לפיצויים
נפגעתי במהלך העבודה אני חייל משוחרר {אני טבח ונחתכה לי האצבע } כתוצאה מכך איני יכול לעבוד, בעת האירוע פוניתי לבית חולים וקיבלתי 10 ימי מחלה אני עובד יחסית חדש במסעדה {כ חודש } ניגשתי לקופ"ח על מנת לקבל טופס 17 וסירבו לתת לי אותו בטענה שהמעסיק צריך לתת לי טופס מסויים השאלות שלי הם: * איזה טופס אמור לתת לי המעסיק ? *מתי,איך ולאן אני מגיש את בקשת החזר ימי המחלה ? *האם אני יכול לדרוש מצויים עקב התאונה , ואם כן איך וממי? המון תודהההההה
קופת חולים אכן אינה מספקת טופס 17
עליך לפנות לביטוח לאומי ולמלא את הטופס המדובר מכיוון שבמקרה של תאונת עבודה, זהו ביטוח לאומי שצריך לכסות את ההוצאות הרפואיות. אם המעסיק לא נותן לך את הטופס - פנה לביטוח לאומי. עובד זכאי לפיצויי פיטורים רק אם הועסק באותו מקום עבודה למעלה משנה.

שיר ורד

New member
השלמה

בקשר לפיצויים
השלמה
במקרה של תאונת עבודה ישלם המעביד את השכר בגין יום התאונה והביטוח הלאומי את שאר הימים, עד 90 יום. במידה והתאונה נגרמה עקב רשלנות של המעסיק, וגרמה נזק מוחשי לאורך זמן, למשל האצבע נקטעה, חתך שלא יתאחה אלא במשך שנים, יש מקום להגיש תביעה לפיצויים כנגד המעסיק. לתביעה כזו צריך להעזר בעו"ד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה