לא אני בעד מדינה פלשתינית
כי מגיע להם...
( ממתי?...) כי העולם אומר...(אז אמר SO!) כי זו "אדמה פלשתינית" (לא זכור לי שהיתה מדינה ששמה פלשתין ב67', היתה ירדן) כי זה הצדק...(שלהם, לא שלי, אין צדק אוניברסלי) אני חושב מטעמים תועלתיים ופרקטיים, טובתי שלי בלבד, רק שלי, למענה אני מוכן לוותר על שטחים שאני רואה אותם כארץ ישראל לכל דבר, אני לא רואה הבדל בין חיפה שבה אני גר ש"נכבשה" באפריל 48' לשטחים ש"נכבשו" ביוני 67', טכנית זו אותו דבר, הזכות ברמה ההיסטורית שלי שם וכאן היא אותה זכות, פשוט שם אני
בוחר מאינטרסנטיות טהורה שלא לשלוט היכן שיש פלשתינים, בין אם הם גרים ברמאללה ובעלי תעודה בצבע כתום ובין אם יש להם תעודה בצבע כחול, צבע התעודה לא מעיד על השתייכות לאומית ולכן הוא בכלל בכלל לא מעניין אותי. היכן שפלשתינים גרים זה פלשתין, אלה שטחים מארץ ישראל ההיסטורית ש
אשמח להיפטר מהם, זה כאמור אם הם בעלי רציפות טריטוראלית עם הגדה, רמאללה, שכם, ג'נין, אום אל פאחם, המשולש, ת'כלס הם אותו דבר, הקו הירוק הוא חסר ערך מפני שאינו מפריד בין העמים, מה התכלית בהפרדת אזרחים?, מפרידים בין עמים, ככה יהיה שקט. בשטחים הרקים/בעלי הגושים היהודיים בגדה אין שום סיבה לתת אותם, הם רציפים עם י-ם, סתם לפנות אנשים?, אפשר להחליף שטחים, בסוף אנחנו נהיה רציפים עם רוב יהודי יציב ונצחי והם יהיו רציפים ללא יהודים, בשטח מקביל לגדה ועזה (23%).