בקשר לפלסטינים

תראה חביבי

יש פלסטינים שרוצים את כל א"י, כמו שגם יש ישראלים כאלה (המתנחבלים), לדבר ולקיים מו"מ עם אותם אלה שזאת לא הגישה שלהם.

תעשה לי טובה

איזה שלטון שולט ברשות הפלסטינית? שלטון הטרור!! וזה מה שהם עושים וזה מה שהם עשו מאז ששרון עלה על הר הבית ולפני זה, ושלטון הטרור רוצה את כל ארץ ישראל אתה רואה את הפלסטינים קמים ואומרים די לזה?

תראה

הרשות הפלסטינית, באינתיפאדה האחרונה הודתה בעיקר במעורבות בפיגועים בהתנחלויות שזה הבדל עצום לעומת פיגועים בתוך שטח ישראל. גם אם הם כן היו עושים פיגועים בשטח ישראל זה עדיין לא אומר שאי אפשר לנהל איתם מו"מ.

KatyRose

New member
מו"מ?

וואלה נכון! הם כאלה מעונים ומסכנים, כל היום רק רודפים אחרינו עם ספרים ומנסים ליישב את העניין הזה רק בבקשה שיפסיק ההרג הדו צדדי המיותר הזה! ואנחנו, בהמות, רק רוצחים ורוצחים בלי אבחנה אוכלוסיה חפה מפשע, תולים תמונות של רוצחים בבית ועושים חגיגות על כל אחד מאיתנו שרוצח ילד ערבי

הגיון שלי...

כל שליטה על אוכלוסיה פלשתינית היא נטל מיותר, לכן אני רואה בכך להיפטר, לא "לתת", זה בין אם הם רוצים או לא רוצים את המדינה, כאמור מבחינה רישמית (מה שהם אומרים) ובינלאומית הם בעד שלום ומדינה בקווי 67', המעשים כאמור אומרים אחרת. מבחינתי כל השטח בין הירדן לים הוא ארץ ישראל, מאחר ויש בה עם אחר אני לא רוצה את כולה, מדינת ישראל חשובה לי מארץ ישראל, מסגרת מדינית בעלת רוב יהודי מוצק, לא לפי קווים בינלאומיים, או 67' או כל דבר אחר, על פי מציאות דמוגרפית בשטח, היפרדות אמיתית בין העמים.

אם הייתי כזה

אז לא הייתי מעריך את אותם אנשים הגונים ויקרים שתקני אותי אם אני טועה, אבל הם יהודים אחרי הכל.

KatyRose

New member
איזה אנשים אתה בדיוק מעריך? את אלה

ששומרים עלייך? עומדים יום וליל בקור או בחום עז ושומרים שאיזה מחבל לא יכנס לך לבית וירצח לך את המשפחה?

לא אני בעד מדינה פלשתינית

כי מגיע להם...
( ממתי?...) כי העולם אומר...(אז אמר SO!) כי זו "אדמה פלשתינית" (לא זכור לי שהיתה מדינה ששמה פלשתין ב67', היתה ירדן) כי זה הצדק...(שלהם, לא שלי, אין צדק אוניברסלי) אני חושב מטעמים תועלתיים ופרקטיים, טובתי שלי בלבד, רק שלי, למענה אני מוכן לוותר על שטחים שאני רואה אותם כארץ ישראל לכל דבר, אני לא רואה הבדל בין חיפה שבה אני גר ש"נכבשה" באפריל 48' לשטחים ש"נכבשו" ביוני 67', טכנית זו אותו דבר, הזכות ברמה ההיסטורית שלי שם וכאן היא אותה זכות, פשוט שם אני בוחר מאינטרסנטיות טהורה שלא לשלוט היכן שיש פלשתינים, בין אם הם גרים ברמאללה ובעלי תעודה בצבע כתום ובין אם יש להם תעודה בצבע כחול, צבע התעודה לא מעיד על השתייכות לאומית ולכן הוא בכלל בכלל לא מעניין אותי. היכן שפלשתינים גרים זה פלשתין, אלה שטחים מארץ ישראל ההיסטורית שאשמח להיפטר מהם, זה כאמור אם הם בעלי רציפות טריטוראלית עם הגדה, רמאללה, שכם, ג'נין, אום אל פאחם, המשולש, ת'כלס הם אותו דבר, הקו הירוק הוא חסר ערך מפני שאינו מפריד בין העמים, מה התכלית בהפרדת אזרחים?, מפרידים בין עמים, ככה יהיה שקט. בשטחים הרקים/בעלי הגושים היהודיים בגדה אין שום סיבה לתת אותם, הם רציפים עם י-ם, סתם לפנות אנשים?, אפשר להחליף שטחים, בסוף אנחנו נהיה רציפים עם רוב יהודי יציב ונצחי והם יהיו רציפים ללא יהודים, בשטח מקביל לגדה ועזה (23%).

השטח הזה??

איזה שטח?, מה לא הבנת? השאיפה שלי היא כן במדינת ישראל שהיא יהודית עם מקסימום יהודים-ישראלים ומינמום פלשתינים, מה עיוולת כאן?, למה אתה חושב שאני בעד מדינה פלשתינית?, כדי להיות שיוויני ושבמדינת ישראל תקום לי ברבות השנים פלשתין 2?, אני בעד זה בגלל שזה טוב לי, לא אכפת לי אם זה טוב או רע להם, תראה, אני לא שונא ערבים או פלשתינים, פשוט לא אכפת לי מהם כל כך, כואב לי הרבה יותר על הרעבים באפריקה למשל, או איכות סביבה...

KatyRose

New member
חחח

עזוב את זה שרעבים באפריקה ותחלואי עולם היו עוד לפני שישראל הוקמה בכלל חחחח איך אני אוהבת שמאלנים, במיוחד בגלל רפות השכל, הילדותיות והקטנוניות. שונא ישראל אתה למה שלא תעבור לגור במקום אחר? לא אכזרי וכובש? סטייל, נניח, אירופה הצדקנית והקדושה (שעכשיו מגנה בכל תוקף את הכיבוש הישראלי האכזרי ועושה משפט לאנשים שהגנו על חייך)?

לא נראה לי

תאמיני או לא אבל אני דווקא אוהב את ישראל. ולא אמרתי שישראל היא זו שאשמה במצבם, אבל בין דיכוי של כל העמים המדוכאים: עמי אפריקה, מזרח אסיה, הערבים (וכן גם הפלשתינאים ביניהם) יש צורך להביע סולידריות אחד כלפי השני, כמו שהעמי המדכאים: האירופאים, האמריקאים ומה לעשות הישראלים
מביעים סולידריות אחד כלפי השני

למעלה