בקשר לפלסטינים

KatyRose

New member
אלא שלעומת זאת אנחנו לא רודנים

מסריחים ומוסלמים שנהנים לשלוט אנחנו מחזיקים קצר את מי שרוצח אותנו על בסיס יומיומי

lithium1914

New member
האם "רצחו אותנו על בסיס יומיומי"...

עד האינתיפאדה האחרונה? דומני שלא. אז תפסיקי להמציא דברים. לעומת-זאת, להחזיק 3 מיליון אנשים ללא זכויות פוליטיות או חברתיות, והפרת אמנות בינלאומיות באופן עקבי נדמה לי כמו סוג של רודנות. לא? מתן זכויות סלקטיוויות איננו דמוקרטיה, הוא עריצות.

זכרון קצר, קצר מאד...

היו המון, המון פיגועים עד שנת 2000, מתאבדים באוטובוסים זה לא המצאה של ה5 שנים האחרונות...

lithium1914

New member
לא של ה-5, של ה-15.

פיגוע ההתאבדות הומצא במלחמת לבנון, כשמכונית עם כמה מאות ק"ג ושלושה אנשים פוצצה ליד טנק. פיצוץ אוטובוסים החל בסוף האינתיפאדה הראשונה. ופיגועים בתדירות שהיו בשנתיים הראשונות של האינתיפאדה לא נראו אי-פעם במחוזותינו. מה שהיה עד 96' לא היה קרוב בכלל למה שקרה באינתיפאדה האחרונה. היו אולי "המון" (לא יותר מעשרים; לא שאני מנסה להמעיט מנוראותם), אבל הם היו פזורים על פני כמעט עשור, ולא מרוכזים בטווח של שנה-שנתיים. כך שההכללה "על בסיס יומיומי" היא שגויה.

ahp

New member
אתה צודק אבל

למה זה חשוב? ההיסטוריה אינה חשובה למעשה. ישראל עשתה משגה הסטורי כשלא נתנה לפלסטינים שלטון עצמי בהגבלות משלה בין 1967-1987. מה שקורה עכשיו הוא סיפור שונה עם תנאים שונים.

lithium1914

New member
לא נכון.

רעב מתמשך שאינו תלוי בבצורות או אסונות טבע הוא תופעה עולמית של היובל האחרון. הקשר לישראל די רופף, למרות שישראל סייעה ומסייעת (בין אם זה באופן ממלכתי ישיר או בהתעלמות מהנעשה בשוק הפרטי) למספר רב מאוד של דיקטטורים, ולא רק אפריקאים, שממשיכים לבוסס את המדינות שלהם בבוץ העוני והרעב. איכות הסביבה? מיהי ראש עמותת "וטו למען ישראל" באו"ם ואחראית על 25% מפליטת הפחמן הדו-חמצני בעולם?

כולם ביחד "ישראל אשמה בכל"!

אני לא יודע למה אבל זה מזכיר לי את "היהודונים אשמים בכל" או ה"ציונים אשמים בכל", איזה כיף שיש משתפים של החמאס בפורום!

KatyRose

New member
כן.. כאלה שיש להם הומור שחור בקשר

לדתיים ויהודים בשואה.. אבל לצחוק על ערבים זה לא בסדר

אני האשמתי את ה"יהודונים"../images/Emo35.gif

הרי אני גם כזה, ותדע לך שאני גם גאה בזה שאני כזה. אבל זה שהציונות היא חלק מאיזושהי גלובליזציה שקיימת ופועלת למען החזקים (מבחינה לאומית, צבאית וכלכלית) זו פשוט עובדה שקיימת בפועל.

כמה שטויות...

גלובליזציה?, מה הקשר? הציונות פועלת למען הרעיון שלנו, נעשנו חזקים בזכות עצמינו, אין על מה להתנצל ואין בכלל מה לרחם על החלשים כביכול, לא היתה לנו ברירה חוץ מלהיות חזקים אם לא היינו חזקעים לא היינו בכלך ואף אחד לא היה שם עלינו...

מה רע בזה שלא ישימו עלינו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שנהיה מדינה שחיה בשקט ובשלום, ולא עסוקה בצלחמות שמסכנות אותנו ואת העולם כולו.

ברור...ישראל אשמה בכל...../images/Emo6.gif

גם בצונאמי ובהוריקן קטרינה....
החמאס היה נהיה חזק בכל מקרה יש לו גם את גב הפליטים, 4 מיליון איש, הוא בעיניין פלשתין הגדולה וקיומו תלוי רק בקיום הרעיון הזה, רעיון המאבק האלים עד הנצחון, לא עוני ולא שאר השטויות ותירוצים...

בוודאי../images/Emo6.gif

הרי עם הרוצחים הזה לא צריך סיבה כדי לרצוח, הרי זה חלק האופי שלהם, הם נולדו לזה נכון יובל

KatyRose

New member
שניה, אתה מכחיש שהם נולדים לזה?

אתה מכחיש שמלמדים אותם בבצפר לשנוא אותנו ?

בואי נראה מה מלמדים אצלנן

ילדים כבר בגיל גן שואפים להיות לוחמים מצ'ואים עם רובים הודות לחינוך המילטריסטי שקיים בישראל כבר מגילאים מאוד קטנים
,בתי ספר לא מפסיקים לגדף בפני תלמידים שלהם חשש מצפוני מפני גיוס. ילד ממוצע בישראל כלל אינו יודע על עיוולות התנועה הציונית לאורך הדורות: "העבודה העברית", ה"נכבה", כיבוש השטחים ב67 וההתנחלות בהן. אז בחינוך שקיים אצלנו אין בעיה

KatyRose

New member
ניסוי קטן,

אצלנו לא קיים חינוך כזה. אצלנו להפך ישר משתיקים את מי שצוחק בשיעור היטוריה כשמספרים כמה שפעם הייתה לערבים הזדמנות והם לא לקחו, אז משתיקים את הליצנים שאומרים "נו.. ערבים" אותם כן מלמדים את זה בבית הספר. ואותנו? למה ילדים קטנים שונאים ערבים? תשאל ילד קטן למה הוא שונא ערבים. הוא יגיד לך "כי הם מחבלים" .. מעניין למה? אולי כי סביר להניח אמא שלו בכתה פעם בגלל קרוב משפחה שנרצח בפיגוע, או אולי בגלל שפשוט הוא עבר ליד הטלוויזיה באחת הפעמים שהיה בהם פיגוע (לא קשה במיוחד) כשילד חי במציאות יומיומית של פיגועים וטרור, מה אתה רוצה שהוא יגיד? אצלם זו לא הבעיה, לעומתצ זאת. אותם כבר מלמדים את זה בבית הספר.

KatyRose

New member
המשך

אותם, תשאל אצלם ילד קטן למה הוא שונא יהודים. הוא לא יגיד לך "כי הם כובשים אכזריים" הם בכלל לא יודעים מה זה כיבוש! הם יגידו לך "כי הם יהודים ואבא לימד אותי לשנוא יהודים" אולי גם אצלנו יש אידיוטים מעטים כאלה, אבל רוב הילדים יגידו לך "כי הם עושים פיגועים" "כי הם רעים" "כי הם רוצים להרוג אותנו"

למעלה