בקשר לפלסטינים

ובואי נבדוק

למה הם עושים פיגועים. גם אם הם אומרים שזה בגלל פשוט שאבא שלהם אמר להם, זה כי למשפחה אכן נעשה עוול היסטורי מידי היהודים (או יותר נכון הציונים).

"עוול היסטורי"...../images/Emo6.gif

ברור לי במחינתם כל הקמת ישראל היא עוול, מה אתה נציג שלהם?, מבחינתי זה זכות טבעית והיסטורית להיות כאן, אני לא מהאו"ם, הצד שלהם לא מעניין אותי, הם מייצגים אותו נהדר בלי עזרתך או עזרתי.

אנחנו לא באנו

לפה מתוך זכות, אלא מתוך זה שתפסנו את האזור הזה כאזור יחסית פנוי מאדם. אבל כשהגענו לפה באמת ראינו שזה לא בדיוק ככה.

ahp

New member
קישקוש...

היו ניסיונות יהודיים להתיישב בארגנטינה ובצפון אמריקה, והם לא צלחו. הציונות בחרה את ארץ ישראל בגלל הקשר ההסטורי, הלאומי והדתי (אפילו שעל זה הם לא ממש רצו לשמוע, אבל זה קשור לקשר הלאומי) שהיה ליהודים עם הארץ. היו כאן ערבים ומה שהציונות ניסתה לעשות בהתחלה (אחרי שהבינה שהם בעיה מבחינתה) זה לקנות מהם את אדמותיהם בכסף ולסלק אותם. ועוד משהו: אין דבר כזה 'עיוולת'. או 'איוולת', שזה צעד אידיוטי, או 'עוולה', שזה מעשה מרושע.

KatyRose

New member
אז מה שאתה אומר זה שבכלל

לא אמורה להיות מדינת ישראל לא? מדינת ישראל היא עוול ציוני עבורם. לפני הקמת המדינה הוצעו להם שטחים כל כך רבים... מה לעשות שהם לא רצו בכלל מדינה יהודית שתקום ובאו עלינו במלחמה יחד עם כל חבריהם הערבים מסביב? כן ואני גאה להגיד שזיינו אותם! לא צריך לדחוף את האף ואחרי זה לבכות למה כואב לך

lithium1914

New member
ילדים הם לא אסמכתא.

אבל אם כבר, הם לא יגידו "אני שונא יהודים כי אבא אמר לי", אלא באופן יותר מציאותי, "אני שונא יהודים כי אבא שלי במעצר כבר חודשיים ושני אחים שלי נרצחו 'בטעות'". "אה וגם אני צריך לעבור במחסום כל בוקר וצהריים הלוך וחזור מבי"ס, אני לא יכול ללכת למכולת בלי שכדורים ישרקו לי ליד האוזן וחצי מהעיר מובטלים כי היא בעוצר כבר שבוע בגלל איזה חג יהודי". (מן הסתם לכל דבר כזה יש תירוץ בטחוני מוצלח ומוצלח-פחות. אפשר לצפות את תגובותיך(ם) מראש, אז אל תטרחו להקליד ותחסכו למקלדת כמה ימי-חיים)

KatyRose

New member
אני בטוחה שזה מה שהם יגידו

אתמול הייתי בקניון וצצה לי פתאום שאלה אתה חושב גם שהמאבטח בקניון הוא השפלה? המאבטחים בכלל, מה אתה חושב עליהם? הם מיותרים גם?

lithium1914

New member
צריך לפוצץ את הקניונים, נקודה.

ואם יתפרקו כמה פרחות, ערסים, פריקיות וסקייטרים (ארבעת המינים של הקומפוסט האנושי בישראל), מי שאני שאזיל דמעה... כמו שאת יודעת, הבעתי בפורום הזה בעקביות את התמיכה הבלתי-מסויגת שלי בפעילות ארגוני ההתנגדות הפלשתיניים, לרבות פעולות הקרבה ומסירות-נפש מעוררות-השראה כפי שראינו לאחרונה בנתניה ובבאר-שבע. מובן מאליו הוא שצריך להילחם בכיבוש על כל המניפסטציות שלו: הקניון, כוכב נולד, יהודה לוי, צים, קרייזי פרוג, איי פארו וזייפן כרטיסי האשראי ישראל ישראלי.

KatyRose

New member
אתה כזה מצחיק

אגב, ארבעת המינים? אתה בטוח? או שסתם אתה לא מרגיש שייך וזאת ההגדרה שלך לארבעת המינים של החברה האנושית בישראל? חוצמזה.. הומור כזה שחור לגבי הקניונים בטח אין לך בעיה לעשות. אבל לצחוק על ערבים זה בטח איום ונורא בשבילך

lithium1914

New member
"זה בטח..."

שום "בטח" ושום בטיח. מה אכפת לי. אם יש לך משהו להגיד פשוט תגידי, במקום להסתתר מאחורי אימרות בכייניות ופחדניות כמו "זה בטח איום ונורא בשבילך". איום ונורא הוא מצבך, אם זה הקאמבק הכי טוב שאת מצליחה להוציא. אני בכלל צריך לחשוף את ערוות הפאתטיות של התגובות שלך?

KatyRose

New member
קאמבק?

זה כולה פאקינג פורום... אין לי סיבה להסתתר ואין לי שוםרצון או כוונה להוציא משהו מלבד התגובות ה"פאתטיות" שלי ..זה סתם פורום מגעיל ואני מתווכחת פה בשביל להתווכח נטו, אף פעם לא היו לי שום מטרות להציל את העולם מהפורום (כמו רובכם-רגל על רגל ולהתלונן) יש לי עיסוקים הרבה יותר מעניינים מזה ואפילו הרבה יותר תורמים לחברה מאשר BITCHING בפורום על התנהלות היקום

lithium1914

New member
יש לך ספר לימוד שמוכיח את זה?

יש אתר אחד באינטרנט שמוכיח שתוכן השיעורים בבתי-ספר פלשתיניים מלמד לשנוא יהודים על בסיס גזעני?

ahp

New member
לא יודע אם דווקא שיעורים בבתי ספר

אבל אווירה כללית זה כן משקף: http://www.memri.org.il/memri/LoadIndexPage.asp?enttype=6&entid=23&Tim=1128960721676&language=Hebrew

lithium1914

New member
במקום לתת לינק לכל המאמרים על הרש"פ

תן לינק למאמר ספציפי. אני לא מצליח לקלוט שום "אווירה".

אני אגיד לך למה

כי זאת חלק ממדיניות אימפריאליסטית של ארה"ב כנגד העמים החלשים: הפלסטינים, העיראקים, הקובנים, הזאפאטיסטים האפגנים והרשימה עוד ארוכה.

למעלה