בקשר לקורס...

../images/Emo6.gif

הם בהרצוג?? אל אלוהים

idanshaf2

New member
עידכון

המצב כרגע: הילדים הגיעו לביה"ס התמקמו וממשיכים בשגרת הקורס. לגבי ההמשך, טקס סיום ומחנה קית ברגע שיהיו פרטים אני אודיע לכם.

assafein

New member
חחח...

אין ספק שהם קיבלו חוויה שאף קורס לא קיבל
רק שהנסיבות מצערות...

חחח

יופי באמת...הם בבית ספר שלי... לפחות יש להם מזגן...=) מקווה שיהיה להם בסדר שם... ונראלי שבאמת הטקס יהיה בבית ספר... בכל מקרהה...מקווה שכפ"ש וכרמי יוסף לא מתבאסים שהם צריכים לחזור לבית ספר...=)

anat135

New member
שאלה בקשר לטקס הסיום-

נגיד שהטקס יהיה בבית ספר שהם כרגע, מה שם הבית ספר? ווו..הטקס יישאר באותה שעה..? טוב בקיצור, מישהו שיודע (מתי שיידעו...) פרטים על הטקס.. אני אשמח לשמוע, ותעכנו את כולנווו תודה.

idanshaf2

New member
../images/Emo18.gif עידכונים חמים ../images/Emo18.gif

ככה מספר עידכונים חמים לגבי הקורס והמחנה: קורס מדריכים: - הקורס ממשיך כרגיל - טקס הסיום של הקורס יתקיים ביום חמישי בשעה 19:30 באולם הספורט של בית הספר בו הם נמצאים. מפאת חוסר המקום המוזמנים היחידים לטקס הם ההורים (כמובן אחים ואחיות) ומדריכי ח' בלבד! נא לא להגיע מליון בוגרים ודודים וסבתות מכיוון שלא יהיה מקום. עימכם הסליחה נא להתחשב בנסיבות. מחנה קיץ: - מחנה הקית מתקיים
בתאריכים הרגילים - מחנה הקיץ יתקיים באתר נאות קדומים הנמצא ליד מודיעין (מכבים) - יש להמשיך בהכנות כרגיל ולשכנע את החניכים לצאת
חיזקו ואימצו

5may5

New member
../images/Emo6.gif

ייייייייייייייייששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חיוך ענק העלת על פני =] מחנה קיץ 2006!!!!!!!!!!!! יהיה הכי כיף בעולם!

רחלונה

New member
חחחחחחח

מאי אבל את כל הזמן מחייכת
יהיה כיף ביותרר !!!!!!!!! מחכה כל כך (במיוחד בגלל שיום לפני יש יום הולדת ליי )

:)))

יייייייייייייייאייי איזההה כיייייייייייייייייייייייייףףףף אני לא מאמינה...!!!!!!11 יש מחנה!! יש מחנה!!!!!!!!1 ווויפי=))))) הפכת אותי כרגע לבנאדם הכי שמח בעולם..=) גם ככה כל החופש נהרס.. אז לפחות זה לא..:) איזההה יופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפייייייי

anat135

New member
---

אי אפשר בכלל להגיע לטקס של הקורס? איזה מבאסים אתם !

למעלה