בקשר לתואר שני

nana0208

New member
בקשר לתואר שני

אני כתבתי מספר מילים לאגודה ושאלתי אותם איפה תלמידי תואר שני נכנסים להסכם הזה? הרי לרוב תלמידי תואר שני יש עבודות לא מבחנים... אין אפילו תשובה למייל אחד ששלחתי...

אליהו ד

New member
באגודה כמו באגודה בלי שיחה צפופה בפלפון

שום דבר לא זז הכל אינטרסים נשמה הכל אינטרסים - כמה סטודנטים לתואר שני יש בכלל , וכמה מהם מצביעים , התשובה נעוצה בזה וזה הכל . זה כמו ששנה א ברובם מצביעים מהתלהבות לכן יש נוכחות מסיבית של האגודונים ובשנה ב הופס הם נעלמים חוץ מכמה חוברות די מעפנות שאפשר למצוא גם לבד.

מצביעים מהתלהבות???

סליחה, אבל אני ועוד רבים ממש לא מתלהבים מלהצביע! אנחנו מצביעים אך ורק בשביל קרמבו חינם!!!

אליהו ד

New member
בתור אחד שהאמין בסמסטר והאמין במערכת

אני דורש להחזיר את נון שהאמינה נון אנחנו יודעים שאת קוראת פה בסתר כי כולנו אשמים וכולנו מכורים והמצב על הפנים כמו שסאבלימינל מן שקולטים אותו סראונד אומר אז תחזרי כי פלאטר גירל מתחילה לאבד את זה ואני נראה לי מזמן איבדתי את זה עוד בסיבוב הקודם תוחזר נון!!! א.שהאמין בס.

אליהו ד

New member
להערכתי בקרוב נראה קאמבק של האזרחית המודאגת נ

כמו שהאליל נתניהו היה "האזרח המודאג ב" בזמנו לחטיארים כמו נסיכה וכמוני תפוז זורם בעורקים

אליהו ד

New member
בתור סטוקר מקצועי

אני יודע ועכשיו בישורת האחרונה סוגרים תבאסטה שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים באשר הם מי יתן והמצב רוח של שגית היה נעים במיוחד באותו יום אפור שבו נכתב המבחן ושבר אילן פירק אגרסיות לפני שביקר את המבחן ולא אחרי

אליהו ד

New member
וואי תודה כפרעלייך

גם לך שיהיה בהצלחה(הההה) תקנו כרטיסים להופעה של רונה קינן זה לא רק ללסביות!!!

tutiris

New member
לאיפה שלחת מיילים?

אני ממליצה לך לפנות למשרד אקדמי: 8240513 שלוחה 108 או במייל: [email protected] * אם אני טועה ולא הם הכתובת, הם בטח ידעו למי להפנות אותך...

nana0208

New member
דרך האתר+ לדוברת האגודה

תודה... אך אני לא מצפה שיענו.. אין מה לעשות... צריך להפוך את כל האגודה ולהכניס אנשים חדשים שמטרתם לא להיות מפורסמיםבאונ'

stkachov

New member
גם אני שלחתי

לאגודה מיילים, לכמה כתובות, ואף אחד לא ענה.

amitk80

New member
אני חייב לצערי להסכים איתם יקירתי

אהלן, אני רק רוצה לציין באמת את העזרה ש tutiris נותנת פה לכולם. הלוואי וכל האגודה היתה מלאה בנשמות כמוה ולא אנשים אינטרסנטים. יקירתי, אני גם שלחתי מספר מיילים בנושא השביתה על אחד הקורסים שלי בסטטיסטיקה למייל הזה ואף נציג ממדור אקדמי לא דאג לחזור אלי בנושא. הייתי צריך ללכת בכוח לאגודה ולעשות קצת בלאגן כדי שמישהו בכלל ישים לב אלי. המצב מאד קשה בקמפוס. אני וכמותי עוד הרבה אנשים כבר לא מאמינים היום במי שאמור לדאוג לנו. אני מעדיף לפנות לאנשים בודדים בתוך הגוף הזה (כמוך ועוד שנים) מאשר לפנות למי באמת אחראי על התפקיד הזה כי הם לא עושים את עבודתם נאמנה. מעבר לעובדה שזה סבבה שיש מסיבות ומחלקים קרמבויים (ואני הייתי חלק מאותם אנשים שהיו שם בתחילת המרוץ) המקום הזה נהפך לעסקנות ואינטרסים. מה שעצוב הוא שזה דור העתיד שלנו שיכנס לפולטיקה. אנשים כמו שונשיין שגונבים ומרמים את כלל הסטודנטים הם אלו שיכנסו לכנסת אחרי דוח וינוגרד. תגידי אפשר לשכפל אותך?

למעלה