בקשר לתואר שני

אליהו ד

New member
"המצב מאד קשה בקמפוס"(??)

מאז יום הכאפיה הכל פשוט נראה אחרת , לזה אני מסכים.

אליהו ד

New member
תענה מהר -

נותנים למישהו צעיר נקרא לו זרובבל מענק חד פעמי של 100 שקל ולחבר שלו שוני הכבאי 1000 נשצ טרנזיטורית של זרובבל יהיה נמוך משל שוני זרובבל יצרוך חלק גדול יותר מהכנסתו יחסית לחלק ששוני יצרוך מהכנסתו ג.אף תשובה לא נכונה ד.אני סתם מטעה אותך כי אני מתחמק מהכיף של לחפור בחשבונאות לאומית

amitk80

New member
כן מאד קשה

כמה סיבות: 1. סטודנטים לא מאמינים באגודה (עד כמה שזה עצוב ויש לכך סיבות ולא נכנס לכך) 2. השתוללות של יום הכאפיה. 3. נדפקנו משביתת המרצים להמשיך או שנדבר על משהו יותר אופטימי?

כבשה200

New member
סטודנטים כבר ממזמן לא מאמינים באגודה...

ב. יום הכאפיה? אני לא ראיתי "השתוללות" ג. במה בדיוק נדפקת?

tutiris

New member
תאמין לי, אתה לא רוצה לשכפל אותי!

אני מניחה שפנייה במייל היא תמיד בעייתית יותר מאשר פנייה אישית- מייל יכול תמיד "להיבלע"- אני מקבלת פחות מיילים מבעלי תפקידים באגודה ובכל זאת קרה לצערי שפספסתי מיילים מסטודנטים, כי חשבתי שזה ספאם או שסתם זה נבלע בין 21 מיילים אחרים... בכל מקרה, עמית, אני לצערי, לא בעלת יכולת מספקת לפעול ואני לא מתכוונת להיכנס לזה (לא רוצה שום תפקיד באגודה). אין טעם לשכפל אותי... חוץ מזה שיש לי אחות תאומה... (מספיק קרוב?)

amitk80

New member
ייאי עוד משהו במשותף

יש לנו עוד משהו במשותף (גם אני תאום) ואני לא אכנס לזה מעבר פה. אם את רוצה אפשר לדבר על זה פנים אל פנים. בכל מקרה זה שאת תאומה אז הרווחת פעמים: 1. אחות מדהימה 2. הסתברות שיהיו לך תאומים תהיה גבוהה מאד. אבל, שיהיה לך בהצלחה להחזיק אותם בבטן. זה משימה לא פשוטה. ברור שמייל יכול להבלע אבל מעניין שזה לא רק אצלי אלא אצל עוד כמה סטודנטים לכן אני כבר מעדיף לפנות באופן אישי למי שכן יכול לעזור ולוותר על הפניה במייל או לאותם אנשים שכביכול אומרים שיעשו אבל לא באמת עושים. תאמיני לי אני יכול להבין למה אנשים נרתעים מלרצות תפקיד באגודה לכן מתאמצים לתת את זה לאנשים שלאו דווקא מתאימים.

למעלה