בקשר לתצפיות בכוכבים

קליט

New member
סי בי טי זה מעולה !

תמשיך ככה, גם אם יש קשיים במעלה ההר, ושלא תעיז לחשוב על דובים לבנים ! :)

אופירA

New member
מנהל
שיטה מדהימה. פשוטה ויעילה לשחרר כל מצוקה רגשית

איך יתכן שעוד קיימות מצוקות רגשיות כלשהן, כשיש שיטה כל כך פשוטה וכל כך יעילה לשחרר אותן לחלוטין?
מה, אף אחד לא שמע על EFT לפתרון כל המצוקות בחלד?
איך יתכן?
יש שיטה כל כך פשוטה שפותרת את כל הבעיות, ואף אחד לא שמע עליה?
רק אתה?

אז כן, יש שיטה כזו, ועוד המון שיטות נוספות - TAT, EMDR, NLP, מוישה וזיכמיר. ועוד ועוד. כולן שיטות מצוינות להכנסת כספים לכיסי המטפלים. עובדות ב-100% למטרה זו.
לגבי המטרות שלשמן נוצרו - עזרה למצוקות, אז שם זה כבר אינדיבידואלי. במקרה הטוב, אתה מכיר 2-3 אנשים שנעזרו היטב בשיטות האלה, אבל גם עוד 20 לפחות שזה לא עזר להם. אם אתה משתכנע ומנסה, אתה מגלה שאתה בקבוצה של ה-20 (רק עם הרבה פחות כסף בכיסך).
אם אתה כבר עם הרבה פחות כסף בכיס, וכבר לא מנסה כל שיטה, אתה בודק ברשת מחקרים מדעיים (מדעיים!!!, לא כאלה שנוסו 5 דקות על 10 אנשים!), ומגלה שהשיטה לא יעילה כלל. רק בפרסומות כתוב שהיא יעילה להפליא.

בכלל, שיטה פשוטה שיעילה לשחרר מצוקות רגשיות כל כך עמוקות ומורכבות - מעצם היותה פשוטה היא כבר חשודה בגניבת דעת. וזה מה שהיא עושה, בסופו של דבר.

אולי ינחם אותך לדעת שלמה

שכל רגע של סבל נפשי הוא בעצם כפרת עוונות משמעותית.
תאחל לבן אדם כל מה שתאחל והוא יגיד תודה אבל העיקר הבריאות.
בריאות חשובה אולי יותר מהכל
התורה מכירה בכך וקוראת לזה פיקוח נפש,
מצבים רפואיים קשים דוחים הכל! אפילו שבת!
בכל אופן אותי זה מנחם (כשאני חושב על זה).
לשאלתך.... לא נראה לי שזה פיקוח נפש המצב שהבאת לכן אין היתר לחלל שבת על זה,
זוהי דעתי אבל אתה צריך לשאול מורה הלכה מוסמך
שמבין גם בעינייני הנפש ורצוי שיכיר אותך
(זה על ידי בחירתך ברב והתמדה בשאלות אליו ספציפית)
הצלחה מרובה ובריאות טובה ככל הניתן.
(אני גם סובל מאו.סי.די בין היתר :) )

תודה

גם במצבי אני יכול לא לנסוע לתצפית בערב שבת, פעם היה לי מאוד קשה, ולדאבוני נסעתי. אך היום אני חזק מספיק בשביל לא לנסוע לתצפיות בערב שבת. אבל לאחי התאום, קשה בזה שאני לא בא איתו, כי הוא רוצה את עזרתי. אני נהנה מהתצפיות בימי חול, ומסופק.

למעלה