בקשר ל"בית השעווה"...

shawn 1

New member
בקשר ל"בית השעווה"...../images/Emo40.gif

עכשיו סיימה לי ההורדה של הסרט "בית השעווה"... רציתי לשאול אם הסרט מפחיד/מאוד מפחיד/מאוד מאוד מפחיד/ לא מפחיד/ מאוד לא מפחיד/ מאוד מאוד לא מפחיד... מי יכול לתת לי
גם אם היא לא טובה
או המלצה טובה
?? תודה מראש!

shawn 1

New member
אגב..

מישו יודע מתי "בית השעווה" ייצא לDVD בישראל??

לא מפחיד.

ספויילר: פאריס מתה סרט כייפי :) פאריס מתה סרט גאוני פאריס מתה זה כל הסרט.

shawn 1

New member
למה את ככה??! למה לרשום לי את הסוף!

אוייי איזה משוגעת את! למה???? ושמעתי פה הרבה שדווקא זה היה סרט מאוד מפחיד! אחד מההכי מפחידים! וזה ממש לא לעניין להגיד לי ספווילר בלי הזהרה! ממש לא לעניין! אני בחיים לא הייתי עושה לך את זה! למה עשית..הרסת לי@! DAMM

אתה פלא אנושי.

~ספויילר:~ פאריס מתה סרט כייפי :) פאריס מתה סרט גאוני פאריס מתה זה כל הסרט.

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif.. היא כל כך טיפשה.

אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה.

Cindy Campbell

New member
המממ

החצי שעה הראשונה של הסרט היא ללא התקדמות ואין שום דבר מפחיד. השאר בסדר. אני אהבתי, היה מפחיד. מומלץ
.

אז ככה

כמו שאמרו, החלק הראשון של הסרט לא מפחיד בכלל וקצת משעמם... לקראת האמצע מתחיל להיות מעניין וזה יותר מגעיל ממפחיד. אבל הסרט מאוד מפחיד! אולי בגלל שהוא מגעיל. אבל זה כיף. אני אוהבת.

montu

New member
אני לא ממש אהבתי את הסרט הזה..

לא יודע הוא לא הצליח להפחיד אותי... ובאמת ההתחלה של הסרט כל כך משעממת.. וגם לא אהבתי את זה שרק חלק מגיעים לבית השעווה וחלק לא. אם כבר אז שכולם יגיעו לשם.. אוי ושלא נדע.. המוות של פריס.. ככה עם הבול עץ במצח
וגם איך שהרוצח גזר לקרלי את האצבע.. בלעכס..

למה?????

את מעוצבנת על שון אין לי מושג למה אבל בעייתך אבל למה את שמה ספוילר בכותרת??? לא ראיתי תסרט.

סליחה!!! צודק!!!!

טעות שלי... נסחפתי ולא שמתי לב שרשמתי ספויילר בכותרת...

shawn 1

New member
די כבר! יא חולת נפש!! משוגעת!!

איפה שאת יכולה את רבה!! מה משעמם לך! וזה מנוגד לחוקים שתרשמי ספוילר בלי אזהרה, ובטח שלרשום ספוילר בכותרת!!

Aeon

New member
תרגע כבר!

אם אתה לא זוכר אני הערתי לך כמה וכמה פעמים על ספויילרים רבים שאתה כתבת!!!

למעלה