בקשר ל"בית השעווה"...

shawn 1

New member
אני לא רושם ספווילרים בכותרות!!

ואם הזהרהת אותי "כמו שאת אומרת" אז נראה לי שלמדתי מזה, ולא רשמתי את הסוף של הסרט בכותרת!!!!!!

NiKi†a

New member
יואו תמותי.

כל כך תמותי. אני כל כך שונאת אותך עכשיו, את לא מתארת לעצמך כמה. ממש רציתי לראות את הסרט וכל כך הרסת את זה עכשיו.

רועי123456

New member
לא צריך להגזים ../images/Emo13.gif

אפילו שאני שונא את שון אני לא מאחל לו למות

NiKi†a

New member
לא איחלתי לשון למות.

איחלתי לדבילית שגילתה לי ת'פואנטה
אתה ראית את הסרט, אתה לא יודע כמה מאכזב זה כשמגלים לך סוף של סרט שממש רצית לראות.

רועי123456

New member
אני יודע שאמרת לa disturbed girl

אני יודע לשרשר
רק נתתי דוגמא עם שון והיא לא הרסה כול כך את הסרט למי שלא ראה היא הרסה קצת היא רק אמרה שאחת הדמויות תמות היא לא גילתה את הסוף אוו משהו אבל עדין זה קצת הורס

זה מאכזב

אבל תראי את זה בכל מקרה, תנסי לשכוח מה שאמרו לך פה, הסרט ענק!! ומה שאמרו לך כאן זה כלום... יש מלא פרטים! טובים!

סליחה!!!

באמת לא שמתי לב :( תמחקו תהודעה או משהו כזה... בכלל כל השרשור מיותר... חוץ מזה מי שראה את הטריילרים דיי ראה את כל הסרט...

דם דם

New member
הסרט לא רע

חוצמזה תפסיקו כבר להריב בגלל זה...גם ככה שבניו-יורק כשהסרט יצא הם פירסמו על זה מה קורה עם השחקנית הראשית וכולם שם הלכו לראות את הסרט וידעו מה הסוף. בגלל שהמפרסמים רצו למשוך קהל אז הם פירסמו בואו לראות איך פריס הילטון....

montu

New member
|נכון| זה היה באמת אחד מאמצעי

הפירסום.. וזה גם לא כזה ספוילר.. אצה בא לסרט שיש רוצח מטורף, מה כבר יכול לקרות לדמויות?!

יאו כולה פאריס מתה

זה לא מגלה כלום. יש עוד המון המון פרטים בסרט.. אז היא מתה.. ביג דיל.... היא משחקת ממש קצת וטוב שכך

מה סטיגמות מה?!!

אתה ראית את הסרט? ראית את המשחק שלה? לא! אז אל תדבר... בוא נגיד ככה שהיא משחקת לא מי יודע מה, היא לא גרועה, אבל לא ממש טובה.. וזה טוב שלא נתנו לה הרבה זמן בסרט כי אז היו שופטים את הסרט רק בגללה, והיו כל מיני ביקורות על הסרט בגללה, וכו'..

shawn 1

New member
באמת!? להגיד לך כמה אנשים התפעלו

ממשחקה של פאריס...! וזה די מרגיז שיש סטיגמות (סטיגמות= "כינוי" או דעה הנדבקת על אדם) היא לא עשתה שוםדבר רע ואפילו שהיא משדרת הרבה מיניות לא אומר שהיא לא יודעת כלום....

או קיי אבל מה הקשר סטיגמות?!

תרגיע את הטון שלך! אין לי שומדבר נגדך! היא לא עשתה לי שומדבר רע, אמרתי לך מה דעתי בעניין.

shawn 1

New member
למה אמרת בהודעה האחורנה שלך

"היא שיחקה קצת בסרט, וטוב שכך" הטוב שכך ברווור שנובע מסטיגמות וגם לי אין שום כוונה רעה אליךך אז אל תתעצבן בקטנה...

NiKi†a

New member
אני לא חושבת

שזה שאנחנו [?] לא אוהבת את השחקנית ואפילו היינו מעדיפות שמישהי אחרת תשחק שם נקרא 'סטיגמה'..מותר לא לאהוב שחקנים\אנשים מסויימים [לא מהיכרות אישית כמובן- אלא רק מרושם שנוצר בעקבות ראיונות בטלויזיה]... אז בלי לקחת קשה יותר מידי...בסך הכל לא אוהבות אותה [אני לא ממש דוגמא, עדין לא ראיתי את הסרט, אני יכולה להגיד שאני לא אוהבת אותה בינתיים ממה שראיתי עד עכשיו]...סיידר? לא צריך לקחת ללב

למעלה