בקשר ל"סמולוויל"..

shawn 1

New member
בקשר ל"סמולוויל"..

שמתי לב שמחר יש סמולוויל, וגם מתחילה עונה 4. אז, רציתי אולי להתחיל לראות. רק, מישו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה שם. מה עם לאנה וקלארק ולקס? משו חדש עם הוריו? מי זה קאל-אל? ומה יש עם לקס ואביו? (אני רושם רק ממה שאני זוכר, ראיתי פעם עונה ישנה בערוץ 3, שלא המשיכו אותה שבה היה נשף ולאנה נתקעה בטורנדו וקלארק נכנס להצילה וזהו ונגמר, מה קרה אז?) תודה מראש!!

shawn 1

New member
גם...

מתי מתחילה העונה ה4 (?) ?? מכיוון שיש כמה שידורים מחר, ואני לא יודע מה הנכון...

JTיXל

New member
קראו כל כך הרבה דברים!

אבל לא הכל רלוונטי לעונה הנוכחית אתה יכול להתחיל לראות ואז לאט לאט אתה תבין

בצהריים

יש שידור חוזר של הפרק משבוע שעבר ובערב 17:45 מתחיל הפרק הראשון של העונה הרביעית ואחריו הפרק השני של העונה הרביעית, אבל זה חד פעמי ושבוע הבא יהיה פרק של סמולויל ואחריו אוורוד (אם ככה כותבים את זה
). מקווה שעזרתי

shawn 1

New member
אמממ

דבר ראשון, תודה לאלה שענו! דבר שני. היום בשעה 11:00-11:45 זה הפרק האחרון של עונה 3?? ובכללי, מישו יכול רק לכתוב לי בקצרה מה קורה בסמולוויל בבקשה?

shawn 1

New member
עכשיו סיימתי לראות תפרק האחרון של

עונה 3, וממש התרשמתי לטובה מהתוכנית. לא הבנתי כמה דברים, ואני מקווה שאולי תוכלו לעזור/לענות לי... הנה: (בלי ספוילרים לעונה 4, שמתחילה הערב) 1- מישו יכול להסביר לי קצת על יחסי קאל-אל וג'ור-אל? ועל מה שג'ונת'ן עשה עם ג'ור-אל?? 2- למה לאנה עוזזבת לפאריס? 3- איך קלואי קשורה ללקס לות'ר? היא יודעת על כוחו של קלארק? 4- ואיך לאנה קשורה ללקס? הם חברים או מה? 5- לאנה וקלארק היו פעם זוג או משו כזה? הם שכבו? או.... תודה רבה מראש!!

shawn 1

New member
יש לי עוד כמה שאלות בבקשה,

ענו לי גם בפורום סמולוויל, וששם לא כ"כ הבנתי, אז אני מקווה שאולי אתם תעזרו לי: 1- מזתורמת: "כוחות כדי להחזיר את קלארק ממטרופוליס ולהוציא ממנו את הקריפטונייט האדום (301 - Exile)", מה מטרופלויס?קלארק לא בסמולוויל? 2- איך לאנה רוצה להתחיל חיים חדשים בלי קלארק אם היא עוד מבקשת ממנו להסיע אותה לשדה תעופה ועוד ממשיכה לדבר איתו?? 3- מה כבר קלארק עשה ללאנה שהיא רוצה לא לראות אותו עוד? 4- לא הסברת לי, איך קלואי היא עדה חשובה במשפט של ליונל לות'ר?? 5- מה זה "טאלון"? 6- למה בכלל ליונל לות'ר מועמד למשפט? 7- כול מה שקלארק מצא בחדש שבו ליונל שלח לו תמפתח, מה זה אומר? שלקס עשה משו רע?? מה זה אומר על ליונל? 8- אומרים ליונל לות'ר ,נכון? 9- בבית הזה שבו קלואי מתה, מה זה הבית הזה?? ועל מה מרתה, אמו של קלארק הסתכלה באותו רגעים שהבית התפוצץ?? מה זה היה באדמה ? סימנים מאש? 10- לקס מורעל עכשיו? 11- ומה בדיוק היחסים שהיו בין לאנה לקלארק? 12- איפה שאני עזבתי תסדרה פעם, היה בחור צעיר שחור שהיה חבר של קלואי קלארק לאנה ועוד אחד שהיה חבר שלה, מה איתו? ומה קרה בסוף עונה 1 (?) שבה היה טורנדו וקלארק נכנס לתוך הטורנדו להציל את לאנה?? בלי ספוילרים בבקשה, ומצטער על כול השאלות! ותודה מראש!

palola

New member
מקפיצה... כי גם אני רוצה תשובות ../images/Emo13.gif

פליז תענו

JTיXל

New member
אני מציע לך...

לקחת את העונה השניה והשלישית(או אולי רק השלישית) ולראות בדי וי די

shawn 1

New member
מאיפה אני אשיג לי...ואני הבנתי בערך

את מה שאני צריך לדעת... מה הבעיה לענות על כמה פרטים קטנים בבקשה? חשבתי שאפשר לשאול פה שאלות ויענו לך... זה לא ביג דיל. אפילו אמרו לי פה, תראה תפרקים היום (תחילת עונה 4) ואם יהיו לך שאלות, תשאל. אז הנה אני שואל. וזה לא שתגיד שאלות גדולות.. אלו דברים קטנים שמםריעים לי....

shawn 1

New member
אבל אמרתי שאני חדש בלראות סמולוויל.

אז בבקשה מישו יכול לענות?

shawn 1

New member
מאיפה, בישראל?

בישראל אם אנלא טועה יש רק את עונה 1...

shawn 1

New member
לא ידעתי..בכול מקרה

אני לא אקח אותם גם אם יביאו לי אותם בחינם.מכיוון שאני כבר יודע מה יהיה בעתיד וזה ממש ממש לא שווה לי לראות משו כזה.. ועכשיו שעזרתם לי (תודה לכולם) אני מבין טוב את סמולוויל! זה לא עד כדי כך מסובך.......אבל יש תקטנים שהורסים! אם אני קונה סדרה, זה רק בשביל לראות אותה שוב וזה...שאהנה. ומה שיש לי זה "חברים" ו"OC". שלא משנה כמה תראה זה מעניין. לדוגמא סמולוויל ומכושםות אלו סדרות די מדע בדיוני שאני אישית לא אקנה....

TheCharm

New member
אבל אתה לא צריך לקנות כל דבר

אתה צריך פשוט להשכיר.

shawn 1

New member
אבל אני גר רחוק מחנויות של חנויות

השכרה...אבל באמת באמת שזה לא משנה... מכיוון שלא גם בא לי לראות, כי אני כבר יודע מה ייקרה , וזה פשוט הורס...אבל לא משנה. תודה בכול מקרה! עם העזרה שלך ושל עוד כמה נחמדים פה, הבנתי את הכוול על הסדרה!

TheCharm

New member
אוקי

אבל סתם, במקום להציף אותנו בשאלות אתה יכול לראות את העונות. לא משנה, ממילא זה עונות משעממות

למעלה