בקשר ל"סמולוויל"..

TheCharm

New member
תשובות

1- בסוף העונה השניה קלארק עזב למטרפוליס אחרי שגרם לכך שאימו תאבד את העובר שלה. 2- לאנה מתוסבכת, זה לא ברור? 3- הם פשוט לא יכולים להיות ביחד לעולם כי אם היא לידו אז היא בסכנה. 4- לקלואי יש הקלטה בה ליונל לות'ר מודה שרצח את הוריו. 5- טאלון זה בית קפה בניהולה של לאנה, והשותף שלה הוא לקס. 6- כי הוא רצח את הוריו. 7- זה אומר שלקס חקר את קלארק, כל מה שהוא עשה, כל הזירות פשע בהן הוא ביקר, הכל בקיצור. 8- כן. Lionel Luther. 9- זה בית מסתור שקלואי ואביה קיבלו עד המשפט (כדי שאף אחד לא ינסה לחסל אותם). 10- אני חושב שאתה כבר יודע את התשובה אחרי שצפית בפרק 4.01 11- הם היו מאוהבים, אבל היה מסובך להם להיות זוג, בסוף הם כן היו אבל ממש לקצת זמן, ובלאגן וזה... 12- הבחור הצעיר השחור הוא פיט. בעונה השניה הוא גילה את סודו של קלארק, ובעונה השלישית, לקראת הסוף, הוא הבין שהוא בסכנה בגלל שהוא שומר את הסוד הזה, אז הוא החליט לנסוע עם אימו. החבר של לאנה יצא למלחמה, נהרג בפיצוץ, אבל איזה מטורללת אחת שהתאהבה בלאנה ויש לה כוח לשנות צורה, פשוט שינתה את הצורה לאותו אחד והגיעה לסמולוויל... בסוף קלארק הרג אותה, והיה ברור כבר שהחבר של לאנה מת. בסוף עונה 1 היה הטורנדו, בתחילת עונה 2 קלארק פשוט הציל את לאנה, אבל היא לא ממש זכרה מה קרה לה..

shawn 1

New member
דבר ראשון, תודה!! אבל

לא הבנתי: 1-איך השיגה קלואי קלטת בה ליונל מתוודה על הפשע שעשה?? 2-טאלון כבר לא פעיל, נכון? לאנה השכירה אותו כרגע כביתה..? 3-מתזומרת תמיד כשלאנה עם קלארק היא בסכנה, אז היא יודעת על כוחותיו? 4-מרתה הייתה פעם בהריון? ואיך קלארק גרם לכך שתאבד אותו? 5-לפי תשובה 7, אז זה אומר שלקס נגד קלארק או? וליונל בכלל נגד (גם) קלארק?? 6-קלואי קלארק ולאנה עוד לומדים בבי"ס? 7-למה בכלל קלארק הלך למטרופוליס? איך הוא הגיע לשם ולמה? תודה רבה מראש THECHARM! עזרת לי הרבה בלהבין תסדרה!!!!!!!

TheCharm

New member
תשובות

1- אני לא הכי זוכר, אבל אם אני לא טועה, קלואי נפגעה כשפרצה למעבדות של לות'רקורפ וקריפטונייט גרם לכך שכל פעם שהיא מדברת אל מישהו הוא יגיד לה רק את האמת. אז היא פשוט שאלה את ליונל אם הוא עשה כך וכך, הוא אמר שכן והכל היה לה מוקלט. 2- ברגע שלאנה הודיעה שהיא עוזבת לפאריז, לא היה למה להשאיר את הטאלון פתוח כי לקס לא ממש מתקרב למקום יותר מידי ואם אין לאנה אז אין טעם. בקומה השניה של הטאלון, יש דירה, ואת זה לאנה השכירה כדי לגור שם בינתיים. 3- לאנה לא יודעת על הכוחות של קלארק, אבל היא כן יודעת שאם היא לידו אז היא בסכנה כי היא יודעת שהוא ככה קצת... מוזר. 4- בעונה השניה מרתה הייתה בהריון. בסוף העונה השניה, קלארק גרם לאיזה תאונה או משהו כזה והיא איבדה את התינוק. 5- אממ, זה אומר שלקס לא כל כך סמך על קלארק. אנחנו יודעים שבסופרמן האמיתי, בעתיד, לקס וקלארק יריבם מושבעים, וזה כמובן מצביע לנו על כמה דברים. ליונל נגד קלארק, נגד ג'ונתן ונגד כל העולם אפשר לומר. 6- קלואי, קלארק ולאנה אכן לומדים בבי"ס, רק שבד"כ זה לא משתלב ממש בעלילה. 7- אממ, אם אני לא טועה, אז אחרי שהוא גרם להפלה של התינוק של מרתה, הוא החליט פשוט לברוח מהכל. הוא הציע ללאנה לבוא איתו אבל היא לא רצתה. הוא נסע לשם עם קריפטונייט אדום (שהופך אותו, פחות או יותר, ליהיר ומרושע), וזה גם נתן לו כוחות נגד אביו.

shawn 1

New member
תודה!!!!!

אז זה מוזר. כשאני ראיתי פעם את סמולוויל, לקס וקלארק היו החברים הכי טובים...עכשיו , הם עם הזמן יהפכו ליריבים! COOL!

shawn 1

New member
אגב, בין קלואי לקלארק

יש מתח מיני כרגע או משו? או רק בין לאנה ולקארק? למרות שעכשיו ג'ייסון איתה.....

TheCharm

New member
נממ

קלואי הייתה מאוהבת בקלארק. היא עדיין ככה קצת עם קראשים עליו אבל פעם היא הייתה מאוהבת קשה ונפגעה כשראתה את קלארק ולאנה מתנשקים (מה שגם גרם לכך שהיא תעזור לליונל נגד קלארק). אבל כיום אין משהו מיוחד ממש בין קלואי לקלארק. לא בינתיים, לפחות

shawn 1

New member
רגע, מה זה ספוילר?????

קלואי בעבר, כאילו לא ספוילר, עזרה לליונל נגד קלארק, או בעתיד??? ובבקשה אל תגידו לי שום ספוילרים??? ולמה קלואי (אם זה היה בעונה ישנה) למה היא עשתה את זה?

shawn 1

New member
בבקשה בבקשה תענה, זה ספוילר??

סיפרת לי במקרה קודם ספוילר: קלואי תהיה עם ליונל נגד קלארק?? בבקשה תגיד שזה לא ספוילר
.......

TheCharm

New member
תירגע, זה לא ספוילר

אני לא יכול לספר ספוילרים כי לא ראיתי/קראתי ספוילרים על המשך הסדרה מלבד אולי כמה תקצירים בודדים למספר פרקים בעונה הרביעית, אבל בכל אופן אני כן מודע לחוקי הפורומים ולא מפרסם ספוילרים ללא סימון. מה שכתבתי לא היה ספוילר, זה התרחש בסוף עונה 2 עד עונה 3. קלואי פנתה נגד קלארק עם ליונל בגלל שראתה את קלארק ולאנה מתנשקים אפילו שהוא אמר לה שאין ביניהם כלום והיא פשוט נפגעה.

TheCharm

New member
תשובות

1- קאל אל הוא בעצם קלארק, ג'ור אל הוא האבא הביולוגי שלו. ג'ונתן וג'ור אל עשו עסקה בעבר - אם ג'ור אל יתן לג'ונתן את הכוחות כדי להחזיר את קלארק ממטרופוליס, הוא יתן לו בחזרה את קל אל, רק שג'ונתן לא ידע שהוא יצטרך לעשות זאת כל כך מהר. 2- לאנה קיבלה מלגת אומנות או משהו כזה ללימודים בפאריס. 3- קלואי לא יודעת על הכוחות של קלארק, ואממ... אני לא ממש זוכר מה היה העניין של קלואי ולקס. קיצר, איומים, בלאגן וכו'. 4- כתבתי לך במקום אחר שכתבת את השאלה את התשובה לזה. 5- לאנה וקלארק היו זוג, אבל לא להרבה זמן.

למעלה