בקשר ל
עה

zoe5

New member
אנשים-עוד יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לשכוח להביא בלונים ורודים!!!!! לא לשכוח את המפגש (שלכם) בשמונה בתחנה המרכזית!!! והכי חשוב לא לשוח את ההנחה מהבארבי כי אז תיכנסו ב60 ש"ח

דיסטו

New member
בקשר לאביזרים נלווים להופעה..

בלונים ורודים וקופוני הנחה יחולקו בסיטונאות. מחר בערב נפגשים מתישהו (נקבע מחר עפ"י מה שיהיה נוח) בתחנה המרכזית בתלאביב, נחכה שכל מי שאמר שיגיע- יגיע ונלך לבארבי- בערך שעה לפני שאמורה להתחיל ההופעה, כי מקשטים בבלונים ורודים את הכל והדר ואני צריכים עזרה בניפוח היסטרי. לא חייבים לבוא איתנו כמובן.. רק מי שרוצה. זה היה לי ממש מוזר שאף אחד , לא פה ולא בהייד פארק טרח להגיב על גרסת החנוכה של האתר המפגר. למרות ש2 אנשים שהראתי להם את זה לפני שפרסמתי פה אמרו שזה דווקא בסדר גמור ויכול להלות נחמד. . טוב, לא הבנתי, לא נורא, פשוט אמחק את זה וזהו. פוף, נמחק. איזה קטע. אח"כ אתם מתבכיינים שלא מעדכנים את האתר ושלא משקיעים בכם ולמה אין לכם אקורדים וטאבים.

heaven is here

New member
יקיריי

רוצים להיפגש? אז בחמש. אחרי אין מצב כי אני באה ישר מלימודים שזה בת"א ולחזור לת"א זאת טירחה וכו' אז תחליטו: מחרתיים בחמש בתחנה המרכזית או ב-1.1 בעזריאלי
למחרתיים
ל-1.1 תודה

וואו כל הכבוד

זה יצא ממש יפה, את מוכשרת!!!!!! והאתר כל הזמן מתעדכן לפי מה שאני שמה לב... אל תתייחסי למי שאומר לך שלא. אני אבוא איתכם שעה לפני, בתנאי שאת מסדרת לי קופן הנחה כי אין מתנדב שידפיס לי.. (תודה
) בכל מקרה יהיו הרבה אנשים אז צריך לבוא מוקדם.

Skicker

New member
כל כך בא לי להגיע מחר...

זה ממש מעצבן אני מת להגיע מחר ואין לי כסף ואיך לחזור וההורים שלי לא יסכימו לי להשאר בת"א עד הבוקר איזה עצבים!!!

דיסטו

New member
ממ..

בקטע של ההורים.. תנסה לשאול, אל תשלול אפשרויות מראש. תגיד שזה עם הרבה אנשים שאתה מכיר (אז מה אם אתה לא באמת מכיר..) ושתהיו במקום מוגן ולא בקור זרוקים בסמטה אפלה בדרום תל אביב בלי מטריה, ושזה חופש חנוכה ואתה כבר ילד גדול ושאתה אוהב אותם ואז אולי הם ירשו לך..

B a m b o o o k

New member
אימאבא לא צריכים לדעת הכל...

כמו ההורים שלי... הם לא יודעים שאני נוסעת...

דיסטו

New member
צריך תירוץ ממש טוב

בשביל להעלם לכמעט 15 שעות שכוללות לילה שלם בתוכן

Skicker

New member
הבעיה אצלי

שאמא שלי חוקרת כל פרט "מי בא?" אצל מי אתה ישן וכל מיני דברים כאלה זה שיא המעצבן וגם גיליתי שיש לי מחר הופעה בצרעה של בית הבובות ולזה 100% שאני יוכל ללכת אז אני צריך לשמור את הכסף

B a m b o o o k

New member
אין מצב שאני מגיעה מחר לפני חמש...

וב1.1 אני גם ככה שם בכל מיני מפגשים...

דיסטו

New member
הו שלום גברת

רוצה להקפיץ את כולם לתל אביב 5 שעות לפני ההופעה רק כי את יכולה בשעה הזאת? ועוד 20 איש לא יכולים..

למעלה