בקשר ל
עה

טוב אז ככה

יהיה פשוט מפוצץ!!!!!! באנשים.. צריך להגיע כמה שיותר מוקדם! אז תחליטו כבר על שעה של המפגש ונצא כמה שיותר מוקדם!

פרקשון

New member
אני מגיע מסריח מכלור

יש ממשחק כדורמים באיזור הקריות ואז אני שותה משהו כלור טקילה וזיעה נשמע לי שילוב מדהים בלונים ורודים! אלימות! ופתח תקווה יהיה כיף :)

AvtipuS

New member
קריות?

עידן בא לקריות ולא מודיע לי לבוא לעודד תקבוצה שנגדו? תתבייש לך.

heaven is here

New member
טוב נראה לי

שהמפגש יהיה בפסח וזהו
בפסח אני לא אלמד אז ניפגש וזה
תהנו מחר! אני רוצה לדעת מה היה הפלייליסט ומה ניר אמר

zoe5

New member
אל חשש-יש פה מספיק אנשים שיפתחו

למענך(ולמעננו) שרשור ענקי אחרי ההופעה החגיגית וגם בטח אנשים עם זיכרום יותר טוב משלי בשביל המשימה:p

yuv3

New member
הדרך הכי טובה להגיע לבארבי

אהלן אני וחבר שלי הולכים הערב להופעה. איך הכי טוב להגיע ולחזור בתחבורה ציבורית? לשם רכבת נראה הכי טוב עד תחנת ההגנה, אבל איך הכי טוב לחזור?

מהתחנה המרכזית

מתחת לתחנה ברחוב צמח דוד יש המון מוניות לכל הארץ. אתם מגיעים למפגש קצת לפני ההופעה?

אוקיי

אני פעם שעברה כשנסעתי לקולטורה (2 בניינים ליד) לקחתי מונית (רגילה).. כי מוניות שירות לא מגיעות לאיזור... אז אמ הכי טוב מונית. (פאק מקווה שיהיה לי מספיק כסף) אם אתה רוצה לחסוך כסף בוא איתנו (במונית, דיסטו?) אנחנו נפגשים ב8 וחצי במודיעין (קומה 6) במרכזית... אפילו לפני 8 וחצי..

בתור אנשים מבואסים מפני שהם חסרי כס

ף ולא יכולים לבוא להופעה, אני מאחל לכם הופעה אדירה, שתשירו עד שתהיו צרודים, והכי חשוב! תמונות!!! כמה שיותר :)

Gefi Giraf

New member
בתור איש מבואס שעובד מחר בשש בבוקר

ולא יכול לבוא להופעה אני גם מאחל אחלה הופעה. ולהופעה הבאה אני אבוא במקרה שהיא תהיה לפני ה6 במרץ!

למעלה