בקשר ל-iriver ifp790

reamon

New member
בקשר ל-iriver ifp790

בקשר ל-iriver ifp790 באתר הרשמי רשום שהאנטנה של הרדיו באוזניות או שהרדיו באוזניות ובחלק מהאתרים כתוב שזה רדיו מובנה. אז זה מובנה או לא? ואיך הנגן? קראתי שהוא שביר, לכמה זמן הוא מחזיק? מצאתי אותו ב-379 שקל כולל משלוח.

יאיר B

New member
רדיו מובנה

בכל הנגנים של איריבר יש רדיו מובנה. בכל הנגנים, כבל האוזניות משמש כאנטנה לרדיו. זה לא משנה לעובדה לשהרדיו נמצא בתוך המכשיר. באתר הרשמי כתוב שהרדיו פנימי, והוא עושה שימוש בכבל של האוזניות כאנטנה. כל הנגנים שבירים... אם זורקים עליהם פטיש 5KG.... אם תשמור עליו הוא לא ישבר. לא יודע מאיפה הבאת את זה. הנגן עובד על סוללה AA1.5V רגילה. מחזיק עד 40 שעות נגנינה.

reamon

New member
אז בעצם ללא האוזניות אין רדיו?

אז בעצם ללא האוזניות המקוריות (עם האנטנה) אין רדיו?

יאיר B

New member
כל אוזניות מתאימות לנגן. כל זוג

אוזניות שתמצא בחנות יתאימו. הרדיו הוא פנימי.

reamon

New member
אגב, לא בדיוק קשור אבל

למה לא לעדכן את המאמרים של הפורום לגבי נגני מדבקה רשום שם שכל הנגנים מתחת ל-600 שקל הם ג'נריים והיום כבר אפשר בפחות מ-400 לקנות נגנים איכותיים ממותג ידוע (iriver,creative)

רוצה לקנות IFP-895 512MB ?

נקנה לפני בערך שלושה חודשים אני מוכר ב450 אם אתה רוצה. יש לי את כל מה שקיבלתי איתו:יו אס בי,שרוך לצואר,נרתיק,דיסק התקנה,אוזניות,חוברות הדרכה,והכי חשוב אחריות בתוקף!(אפילו תקבל בטריה דורסל חדשה חחח).

מפני שאני צריך נפח גדול יותר

אין לו איזה בעיה או משהו כזה,פשוט אני רוצה 4 גיגה לפחות. באותה הזדמנות אני אשאל אם מישהו רוצה למכור מכשיר בנפח כזה... זאת את ששלחת לי הודעה חח עכשיו שמתי לב. האימייל שלי לא עובד לא יודע למה.שלחתי לך הודעה באישי תסתכלי. בכל מקרה אם את מעונינת\מעוניין(בן או בת?) דבר\י איתי.

טוב האיכות מעפנה

במציאות זה נראה הרבה יותר ברור. אפשר לראות גם את העברית!מישהו פה שאל אם אפשר לכתוב בעברית.אז הנה. (חבל שהאיכות גרועה)מה שטוב בו לעומת נגנים אחרים זה הכתב הברור.ראיתי הרבה נגנים שצריך להסתכל 5 דקות כדי להבין מילה.פה זה ממש לא ככה.

למעלה