בקשת לוגו

inonpbs

New member
בקשת לוגו

דבר ראשון חג שמח! מישהו יכול להכין לוגו בשם "Startv" (כמובן שבלי הגרשיים!) ? תודה רבה לכל המעצבים!... מסביב ללוגו שיהיה איזה חץ או איזה אייקון של טלוויזיה או משהו שמזכיר טלוויזיה... תודה שוב פעם!

חג שמח גם לך../images/Emo9.gif

אפשר לשאול למה הלוגו מיועד

butterfly white

New member
אתר שלך?

זה עסק או שזה אתר אישי שלך שאתה סתם רוצה לשים דברים שאתה אוהב.

inonpbs

New member
אתר-

דבר ראשון שיהיה לך חג כשר ושמח! אתר שיעסוק בטלוויזיה לא משהו גדול במיוחד... וממש לא עסק...חחחח תודה וכמו שכבר אמרתי שהלוגו יהיה כמבון מיוחד ולא סתם לוגו חובבני... וישראה ככה: לוגו בשם "Startv" (כמובן שבלי הגרשיים) מסביב ללוגו שיהיה איזה חץ או איזה אייקון של טלוויזיה או משהו שמזכיר טלוויזיה...

inonpbs

New member
זה מדהים, אבל...

אני התכוונתי שזה יהיה לוגו! כמו כל אתר רגיל... שיהיה כפתור PLAY כזה ליד או אייקון של טלוויזיה או חצים או הכל ביחד משלוב יפה כזה... זה מדהים מה שהכנת אבל זה לא יכול לשמש כלוגו...! חג שמח...

אני לא ממש יורדת לסוף דעתך

האם ניתן מהחלקים של העיצוב שלי לעשות משהו שיתאים? ואם כן אז אשמח לקבל הנחיות מה בדיוק...

inonpbs

New member
תגובה

קודם כל שוב תודה...
אשמח אם תעצבי לי לוגו קטן כמו בכל אתר רגיל ששמו יהיה Startv אם חץ ליד או טלוויזיה או הכפתור PLAY או שילוב של שלושתם ביחד (עדיף)... לוגו בגודל של לוגו אתר וואלה! ולא נראה לי שניתן לעשות משהו עם מה שעיצבת למרות שזה מדהים! ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש תודה לך!!

inonpbs

New member
זה מדהים!!! אבל... (ממש מצטער!! ../images/Emo10.gif)

זה מדהיםםם... אבל אי אפשר להבריק את זה יותר ושיהיה בולט? ושיהיה פירוש למילה START שלא יחשבו שזה start... ודבר אחרון מעל העיול לשים 2 אנטנות טלוויזיה... וזהו... ה' יברך אותך בחג פסח שמח! ממש תודה!

inonpbs

New member
דבר נוסף

כשאמרתי שיהיה "פירוש" למילה START התכוונתי שתשימי איזה שהוא PLAY בלוגו או מובנה בתוך המשפט... תודה!

inonpbs

New member
מצוייןן!!

רק שפחות יהיה מודגש וביותר מבריק ואת הצבע הסגול תחליפי לאדום! תודה רבה רבה רבה!!!

inonpbs

New member
דבר נוסף!

ואת האנטנה תגדילי ממש טיפה!! ממששששש תודההה לך!!

למעלה