בקשת לוגו

inonpbs

New member
פעם אחרונה באמת!

יש אפשרות להוריד מעט את הצל מאחורה ואת הBevel and Emboos? שיהיה מבריק ולא שיהיה כזה בוהק לא כתב ברזל.... והצל מאחורה טיפה להוריד.... ממש תודה לך באמת!

inonpbs

New member
דבר נוסף...

את יכולה להכין לי את אותו הלוגו שאני ביקשתי כרקע למחשב? רק אם זה לא קשה לך וזה בסדר מיבחינתך...
תודה

זה כבר לא

מכיוון שביקשת במימדים של הלוגו של וואלה וזה לא איכותי - לא מתאים כרקע למחשב.

inonpbs

New member
חוץ מ....

תודה אין לי מה להגיד לך.... ממש עזרת לי... בקרוב מאוד תיראי את הלוגו מופץ ברחבי האינטרנט! אני מקווה שזה בסדר נכון? נ.ב: את יכולה להביא לי האייקון של הפליי כתמונה בניפרד?

לפי חוקי הפורום כאן

יש איסור לבקשות עיצוב שהם מסחריות - אז אם זה לא מסחרי/עסקי אני מניחה שזה בסדר. אפשר לשאול למה זה באמת מיועד?

inonpbs

New member
מיעוד ל...

אתר אינטרנט שאני בונה כרגע... זה לא מיועד לעסק או משהו...

סבבה

אז תצליח ואשמח לראות את העיצוב שלי פעיל... אתה מוזמן להראות לי את התוצאה הסופית באיזה נושא האתר? באיזו תוכנה אתה בונה אותו?

inonpbs

New member
אוקיי...

כשהאתר יהיה בנוי אשלח לך אותו... השתמשת הרבה באייקון הזה? כי אם כן חבל שהוא יהיה מופץ בהרבה מקומות מפני שאני רוצה שהוא יהיה בלעדי לאתר שלי כסמל שיאפיין אותו... כיצד הכנת את האנטנה בלוגו?

inonpbs

New member
יש אפשרות...

לשנות את הפונט של הלוגו לפונט Birdman? (אפשר להשיג אותו בכל אתר פונטים... תודה!

inonpbs

New member
וגם...

טיפה להגדיל את הלוגו ממש מאט... *אני ממש מתנצל על כך שאני משגע אותך...אני באמת מעריך את זה... ממש תודה!

כמה דברים

העיצוב כאן הוא בהתנדבות. כשמעצבים בתשלום אפשר לדרוש גופן מסויים או שלא אשתמש בסימן של הפליי. אני לא יכולה להבטיח לך שלא אעשה בו שימוש כדי שהוא יהיה בלעדי שלך.

inonpbs

New member
???

רציתי לדעת איך עשית בלוגו האנטנה המחוברת לאות V! כדי שאני יוכל להכין לעצמי לוגו....

אני מניחה שאם היית יודע לעשות את זה לבדך

לא היית פונה לכאן. אני לא נותנת שיעורים פרטיים ברשת (אלא אם אני רוצה לשתף במשהו...) ומאוד לא נוח לי עם כל התחקירים שלך... אז בוא נסיים את השיחה כאן... שיהיה לך חג שמח ובהצלחה

inonpbs

New member
גם לך....

ואני לא הכי טוב בפוטושופ לכן פניתי לפורום הזה... ולקחת את זה ממש מממש רחוק...

למעלה