בקשת מידע - משפט וסטאר טרק.

moshese

New member
בקשר לפרטים

כן משה, זה עדיין רלוונטי, המייל שלך חסוי בפורום, תוכל ליצור איתי קשר ב [email protected] תודה על הנכונות לעזור משה

sysiphus

New member
שכחתם את The Drumhead

שבו אדמירלית מצי הכוכבים עורכת מסע "שריפת מכשפות" באנטרפרייז ומחפשת אנשים לתבוע ולהרוס, בעקבות בגידה שהתגלתה בתוך צי הכוכבים, ועוזר רפואי מסכן ששיקר בבקשת הקבלה שלו לאקדמיה, וטען כי סבו וולקני, כשהיה למעשה רומיולאני. פרק משפטי מצוין.

G.O.D

New member
אהמ.... אהמ.... שכחנו?

עיין שנית בהודעה שלי במעלה השרשור

moshese

New member
שאלה נוספת...

שוב תודה למשיבים, אני חושב שמבחינת חומר גלם יש לי מספיק לתזה. השאלה הכי חשובה שלי היא, איך אני יכול להשיג את הפרקים שאני אבחר להתמקד בהם, יש אפשרות לפנות לארכיון הטלביזיה החינוכית ולהשיג אותם בתמורה לתשלום (אני לא מספיק תמים להאמין שזה בחינם)?

G.O.D

New member
תוריד את הפרקים בקאזה

או שתזמין אותם דרך הרשת באתר www.startrek.com

moshese

New member
קאזה?

תצטרך להאיר את עייני בנוגע למה בדיוק זה קאזה? לא, הבנתי שזה אתר ברשת אבל אני לא מכיר אותו...

אז מה זה קאזה בעצם...

קאזה זו תוכנה להורדת קבצי אמ.פי. 3 (מוזיקה) וסרטים שמופצת חינם באינטרנט. זה מאוד דומה ל"איימש" ונאפסטר (יהי זכרו ברוך). ניתן להוריד באתר WWW.KAZAA.COM איזה שם מקורי, נכון? תוריד את התוכנה הזאת, אני די מרוצה ממנה באופן אישי! טאשה

Mike TheMan

New member
אולי....

קודם לכל, תודה לניב שהזמין אותי לפורום הזה, והכניס בי את הידע על קיומו. משה, זוכר אותי? מר. ארכיון פרטי? Call me, e-mail me, whatever יש סיכוי גדול שיש לי את הפרקים שתרצה, אך לרוב אחן כתוביות או תרגום. בכל זאת, אני מנסה אט אט לסגור פינות ולהשלים עונות ואולי לסיים סדרות. צור קשר.

moshese

New member
היי Mike

אם אני זוכר אותך? אני לא יכול ממש לומר שאני זוכר.... בכל אופן אני עדיין לא סגור על איזה פרקים אני הולך לדבר אבל אני אשמח ליצור איתך קשר בכל אופן, אולי תזכיר לי. מכיוון שאין לי שום פרט עליך המייל שלי הוא: [email protected]

phoenix18

New member
ויש את הפרק שמאשימים את אובריין

במשהו שאני כבר לא זוכר מה ועושים לו משהו בזיכרון...

אחד הפרקים הטובים ביותר

HARD TIME אובריאן הוא שחקן מצויין בפרקים שנתנו לו בחע9- גם בפרק הזה וגם ב טיימס אורפאן המצויין

Esmena

New member
אם אנחנו מדברים על אותו פרק,

על תעז לקרוא את התקציר שלו! זה נס שלא זכרת. כך תוכל להינות ממנו שוב.אחד מהפרקים הכי טובים בסטאר טרק.

למעלה